size anne diyebilir miyim?

tmm işte bizimle uğrasmayın gurbiki kim alıyorsa alsın:)))alan almısss satan satmiş kimene:)))

NOT:ayrıca arkadaslar bu kadar sert kelımeler telafuz etmeyelım şakanın dozunu kaçırmayalım...

senin ardanın prens prenseslerde çocuk kralı seçildiğindeki resmini eklemiştim bak istersen
sonra ben niye görmedim deme

duygu yavaş gel kızım :roflol:
ırna sende az deılsın anacım kopyacı senı

duyguyla seni istedim hep.napıyım ama.kopyaladım kabul etmediniz.

ee sende barçmana gittin.olşumu kopya yapmağa gerek kalmadı.

bende duyguyu hakiki , oluşuma istiyom arkadaşlar.

kim veriyo şimdi duyguyu,aney kim,babay kim.usulunu yapak değilmi.
çukulatayla çiçekler hazır bak duygu haberin ola.a.s.

duygu koş koş senı o halınle bırı ıstıyıdelikafadulden basına bela alıyon bılesın
ne demışler
ummadığın taş baş yarar
saman altından suyu yurutr

iyi akşamlar millett ay benim
pc kafayı tırlattıı kaplumbaa bilemm hızlıdırr bundannn

irna ablacıgım dedıklerın dogrumu..CADIARZU..bak sabah olunca ..caymaca yok...:roflol:
bende dıger topıkte ögrendım....:sm_cool::teytey:
he he böcük nen ...galıba ben ...secıldım yavrum....kaydirigubbakcemile3

ben duygununn velisiyimm
irnamm duyguylaa görüşekk bu işş olursaa gelirr istersinizz

tmm işte bizimle uğrasmayın gurbiki kim alıyorsa alsın:)))alan almısss satan satmiş kimene:)))

NOT:ayrıca arkadaslar bu kadar sert kelımeler telafuz etmeyelım şakanın dozunu kaçırmayalım...

arkadaşım bu sözler banaysa eğer sizi kıracak sözler kullandıysam özür diler yanlış anlaşılmamak adına sizi kırdıysam hakkınızı helal edin birdahada kimseyi incitmemek için dönmemek üzere ALLAHISMARLADIK

cemree ablamm nereyee gidiyorsunn yaa
kıslarr geyiktedee alıganlıkk yapmayalımm yaaaa

haydaaaaaaaaa al birde burdan yaklkkkkkkk triple mi uğrasıcaz.burasi geyik muahbbeti yeri ....

kısss sensiz tatı olmaz nen.gel çabuk geri.ben kimle staşcam hem yaaa...:mymeka:

ben duygununn velisiyimm
irnamm duyguylaa görüşekk bu işş olursaa gelirr istersinizz

herkeze hayırlı cumalar .

gözekim.tamam sen duygumla konuş.ölcün biçin dartın,hele ne ederseniz artıkın.
ama benim bugün biraz işlerim var belkim fazla giremem.sakın yanlış anlaşılmasın.sözümün arkasındayım.tamammı fıstıklarım.adin kolay gelsin.:1hug:

:1shok: valla ben gıtmenı ıstemem ablam sana dememıştr ayy ne desemkı ama gtme nolurrrr :sm_confused:ŞenizŞeniz

Kim nereye gidiyor ya , yapmayın böyle....

Burada beraber muhabbet ediyoruz , bende istemiyorum gitmeni

selam kızlar selam benim tatlımı tatlı gelin adaylarım
nasılsınız bakalım bugün

laa uğurr böcüü virjinyada vardırr laa belkimm yakışıklıı çocukk nedee olsaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…