size anne diyebilir miyim?

ıyıyz annecimmmm:)))))))arda m napıyor yaaaaa ona hedıye alcam sevigiler günü için :)))oyy yawruşum.....

ıyıyz annecimmmm:)))))))arda m napıyor yaaaaa ona hedıye alcam sevigiler günü için :)))oyy yawruşum.....

sürüngen bir hayvan olabilir yılan kertenkele vs özel bir sevgisi vardır onlara

barcman anne yiğit baa ne aldı sevguılıler gunu gelıyy cok heycen yaptım

valla yiğitim bana hediye olarak hep marka parfümler alır ama sana ne aldı bilemeyeceğim
ama parfüm konusunda çok zevklidir onun aldığı parfümleri sürünce sokakta bile markasını sorarlar

Yakinda dügün dernek kurcaz anlasilan:icecream:
Bari gidip kiyafet neyin bakayim

benım için farketmez canım kuşummmmm yılan böcek her birseyin olabilir yani:)))bende ona güzel bir swit alırımmm:)))huhhhhh

herkez süslü olsun düğünümde oyle paçozları almıcazzz demi eltim:)))))))))))))))))))))

bu topiği yeni gördümmm -tatlicadiarzu-
kapan kapana olmuş burası
oğluma kız bakmaya burayamı gelsem ne sengözlerimebaksanab
ayrıyeten sülalemdede pekçok evlenecek oğlan sengözlerimebaksanab

bu topiği yeni gördümmm -tatlicadiarzu-
kapan kapana olmuş burası
oğluma kız bakmaya burayamı gelsem ne sengözlerimebaksanab
ayrıyeten sülalemdede pekçok evlenecek oğlan sengözlerimebaksanab
hasbis yedirtme sülaleni simdi bana delikafadulden
ucu bana dokunursa yolarım seni kaydirigubbakcemile

eltıcım evt cnm rüküşer gıremez ve davetıte ıkı kişilik oolsun coluk cocuk gelmesın

ahanda gurbük kapak atacak birisini buldu yine lütfen bu kıza acilen sevgililler gününe kadar birilerini bulalım seferber olalım hatta:)))))))))))))))))biz ne yaptıklarımızı yazarken üzülmesin yawrucuk:)))))))))))))))))))))))))hahahahahahahaha

evet canım sadece gelecekse de bir çocuk gelsn:)))
not:çocuk sevmiyor izlenimi bırakmayalım:))))))))
herkez güzel olsun:))şıkır şıkır:)))

ulan selin :roflol:
ben kapak atmam
kapak olurum ayagını denk al sana gıcıım zati :icecream:

hahahahahahhahahahah:))))))))))göremedık bir marıfetini şekerim:)))))))))))))))))))))))))kızma canım kızma:))))))üzülüyorum sana ben:))))))))))))))

ya nıye rekabet yapıyorsunuzkı yaaa ben bu kızları anlamıyorum yaaaaaaaaa :))))))))))alam yaaaaaaaa:)))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…