- 5 Ağustos 2008
- 9.240
- 20
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eee kızımal işteee aç gözlü hatun gurbıkkkkkkkkkk zaten gözü hep yükseklerde zengin koca derdine düşen bir kişilik:)))))))))))))))))))))))alam yaaaa seni alıp ablam iflas mı etsin beee:)))))))))))))))
eee kızım
dereyle deniz bir olur mu hiç şakkıdı
ben koooskoca bi okyanusum
ona göre de masrafımız olcak herhal :smiley-cool:
oolum benim üstümde 5 ytlik kıyafet chloe kreasyonu gibi durur bee sen ne diyon :smiley-cool:hadı ordan gurbıkkk gördük ne giydin çekde görelımde seni üstündekiler 5 ytl lık kıyafetler çırağnda düğün istiyon:)))))))))))))))puhahahahahahahha
ayrıcana ben yemek yapmayı da bilmem
anca süslenir püslenir işve cilve yaparım
elimden bi yatakodası işleri gelir
gerisinden anlamam
beni alıp naapsın herif
selini secmekle en doğru kararı verdin abla teprik ederim -tatlicadiarzu-
bu ucubelikle alan olmazdi onu
hayra girdin Allah razı olsun senden delikafadulden
üle bunlardan gelin melin olmaz bakma sen ablam kıramadıgından heee dedi sevinsinler diyeGURBIK KISSS
BARÇMAN ABLA EVDE KALDILAR KURTARAYIM HAYIR OLSUN DEDI AMA SANIRIM...BAŞINA BELA ALDI...
CENELERINE BAK ...AMAN AMAN ALLAH SERLERINDEN SAKLASIN...:mymeka:
benim dedigimi yapin gittigim yoldan gitmeyin züprüşümhe zaten adamlarin en zayif noktasi o hedefi 12 den vurcen:CüvCüv:
ule gurbik,
derdim varda millete akil veriyon, verdigin akillari kendin tutmuyon.
kalican evde gene baknaniknanik
gerci senin daha cok zamanin var. tca bile 30 undan sonra buldu, sen daha cocuk sayilirsin bu durumda.:roflol:
üle bunlardan gelin melin olmaz bakma sen ablam kıramadıgından heee dedi sevinsinler diye
peh peh pehhhablam bizi seviyor kıskanmayın:)))))))))))))))))))))alam yaa:)))))))))))))))herkez çekilsin dağılsn artık yarışma sonlandı kanımca:)))))))))))))))))