size anne diyebilir miyim?

Aşk olaun braçman abla aşk olsun...ben varken bu pacozlarımı gelın alıyon...:mymeka::mymeka:

al işteee aç gözlü hatun gurbıkkkkkkkkkk zaten gözü hep yükseklerde zengin koca derdine düşen bir kişilik:)))))))))))))))))))))))alam yaaaa seni alıp ablam iflas mı etsin beee:)))))))))))))))
eee kızım
dereyle deniz bir olur mu hiç şakkıdı
ben koooskoca bi okyanusum
ona göre de masrafımız olcak herhal :smiley-cool:

ay ay yiğitmişşş kayınımn adı:)))))))))))))))))bnmkide yusuf felandır:)))))))))))))))

hadı ordan gurbıkkk gördük ne giydin çekde görelımde seni üstündekiler 5 ytl lık kıyafetler çırağnda düğün istiyon:)))))))))))))))puhahahahahahahha

eee kızım
dereyle deniz bir olur mu hiç şakkıdı
ben koooskoca bi okyanusum
ona göre de masrafımız olcak herhal :smiley-cool:

GURBIK KISSS
BARÇMAN ABLA EVDE KALDILAR KURTARAYIM HAYIR OLSUN DEDI AMA SANIRIM...BAŞINA BELA ALDI...
CENELERINE BAK ...AMAN AMAN ALLAH SERLERINDEN SAKLASIN...:mymeka:

ablam doru bir karar verdi:)))))))))))))))))))))))))))kıskanmayın bı kerem:)))))))))))))))))))

hadı ordan gurbıkkk gördük ne giydin çekde görelımde seni üstündekiler 5 ytl lık kıyafetler çırağnda düğün istiyon:)))))))))))))))puhahahahahahahha
oolum benim üstümde 5 ytlik kıyafet chloe kreasyonu gibi durur bee sen ne diyon :smiley-cool:

ayrıcana ben yemek yapmayı da bilmem
anca süslenir püslenir işve cilve yaparım
elimden bi yatakodası işleri gelir
gerisinden anlamam
beni alıp naapsın herif :nazar:
selini secmekle en doğru kararı verdin abla teprik ederim -tatlicadiarzu-

bu ucubelikle alan olmazdi onu
hayra girdin Allah razı olsun senden
delikafadulden

he zaten adamlarin en zayif noktasi o hedefi 12 den vurcen:CüvCüv:
ule gurbik,
derdim varda millete akil veriyon, verdigin akillari kendin tutmuyon.
kalican evde gene baknaniknanik
gerci senin daha cok zamanin var. tca bile 30 undan sonra buldu, sen daha cocuk sayilirsin bu durumda.:roflol:

heh kabul ettin nihaytttttttttt:)))))))))))tmm döndün özüne..bri git yaaa atı alan üsküdarı geçti....gelin ata bnmıs ya nasip demiş:))))))))))))))))))))))))hahahahahahah

barçman abla gıbı bırıne bu ıkı adayı hiç yakıştıramadım...
valla ablacıgım kendı sonunu kendın hazırladın....
benden dımesıııııı

zaten gurbukin dilinde var nezmandır burda ama icraaat sıfır:)))))))))))))))))))evde kalmıs boyle gider....dilber halam gibi heçççççççççç beğenmıyom:))))))))))))))

he zaten adamlarin en zayif noktasi o hedefi 12 den vurcen:CüvCüv:
ule gurbik,
derdim varda millete akil veriyon, verdigin akillari kendin tutmuyon.
kalican evde gene baknaniknanik
gerci senin daha cok zamanin var. tca bile 30 undan sonra buldu, sen daha cocuk sayilirsin bu durumda.:roflol:
benim dedigimi yapin gittigim yoldan gitmeyin züprüşüm :nazar:

ablam bizi seviyor kıskanmayın:)))))))))))))))))))))alam yaa:)))))))))))))))herkez çekilsin dağılsn artık yarışma sonlandı kanımca:)))))))))))))))))

hahahahahahayyyyyyyyyyyyy keyfimiz keyyyyyy böcüğüm alışverise çıkalım:)))))

ablam bizi seviyor kıskanmayın:)))))))))))))))))))))alam yaa:)))))))))))))))herkez çekilsin dağılsn artık yarışma sonlandı kanımca:)))))))))))))))))
peh peh pehhh
hayal dünyasında gez yievrum sen
her banlandıgımda arar halimi hatrimi sorar
telefon şöyle dursun da
sen de bakiyim hele
kaç defa ozel msj atti sana :nazar:

lla duygu ne çenesınden bahseıyon be ıkı sayfadr susuyom sen çan çan kıskanma ayol
gurbık saol adıda guzelmış
eltım acaba senınkının adı neykı

X