size anne diyebilir miyim?

ayrıca şurda gelin olduk artıkınnn kimse bize yan gözle bakmasın :))))))))))))))))eltimi alcam çıkcam cadddede takılcam yaaa:))))))))yanı uğur böcüküm...4 lü takılcas:)))))))))))))))

fark etmez düğün olsunda barcman annem nasıl ısterse

gurbık laa bak ben bısey demıyom buyuk oğlan için sız aranzda halledın ddım sakın benı yanlış anlama

ne maç nede gol gördük gurbıkkkkkkk hayal dünyasındasın şekerim sen:))))))))))))))))))))))))

gurbik doru söle dün hangi hocalari gezdinşakkıdı
kac dene kismetin cikmis, yakind yolcusun galibanhihoyyyt

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben şimdi aşağı inip tonton kayınpederinize yemek hazırlayacağım gelince son kararı öğrenirim

fazla depişmeden karar verinde hazırlıklara başlayalımhihoyyyt

selın azğını yırım senın balım 4lü diyen

duygu sendemı dondan cıktın laa ama bır koca yok ortada ıkı koca ıkı gelın var

ne korkuyon kzımm su gurbıkdennn büyük oğlan benim zaten:))))))))))biz taaaaa nezman konusmustuk iştee:))))))))))))))sen menim eltımsın artıkın:))))))))))))))))

gurbik doru söle dün hangi hocalari gezdinşakkıdı
kac dene kismetin cikmis, yakind yolcusun galibanhihoyyyt

züprüşüm
hocaları gezmenin bi hayrını görmedim tuttum nefesi kuvvetli bi hocaya verdim :nazar:

para yani :eek:
okusun üflesin diye -tatlicadiarzu-

kısmetimin açılma sebebi ondan ileri geliyi sengözlerimebaksanab

fazla masraf olmasın annmıze oyuzden dıyorum:))))))))))))))))))))

abla sen bu paçozu al
ben lüküs hayat bi hatunum
az masrafla kurtulamazsın
ciraganda düğün isterim :nazar:

ay valla terbiye mi bozamıcam şuanda :)))gurbık günün birinde eilme düşersinnnnn sana dıazem yapcam leyla gibi olcan elımde:)))))))))))))))))))))))

ülen olm bana hayat bişi edememiş diyazem kaç yazar :1closedeyes:

beyazgul bıde eğıtmen olcan yazık saa helede öğrencılerıne hem manıtan var(manıta ne kaa kaka kelıme)hemde yedek dıon hıııh
laa gurbık ben bısey yemedım bılesın
barcman annem ben yardım ederdım ama sız özel konuşun dıe yalnız bıraktım

ay şekerimmmmmmm 4 lü olcaz tabiki ayrıca kayınvalıdem kayınbabama yemek hazırlamaya ggidior hiç zahmet etme biz yaparız gelinlerin yanı uğurböcükümleeeeee selin.......................birimiz hazırlarrr birimiz toplarrr ay çok güzel oldyu:)))))))))))))çok güzel hareket olcak:))))))))))))))))))))))))))))

eyyyyyyyyyyy kımmıiş bu kocalar kımmiş gelınler be...
ne oluyııııııııııııııı

barcman anne benım herıfın adı neydı:roflol: eltıcım sen bılıyn senınkının adını

al işteee aç gözlü hatun gurbıkkkkkkkkkk zaten gözü hep yükseklerde zengin koca derdine düşen bir kişilik:)))))))))))))))))))))))alam yaaaa seni alıp ablam iflas mı etsin beee:)))))))))))))))

beyazgul bıde eğıtmen olcan yazık saa helede öğrencılerıne hem manıtan var(manıta ne kaa kaka kelıme)hemde yedek dıon hıııh
laa gurbık ben bısey yemedım bılesın
barcman annem ben yardım ederdım ama sız özel konuşun dıe yalnız bıraktım
lan benmi herzaman öğretcem arada bende öğreniyom onlardan işte geçinip gidioz:icecream:

duygu sen amme saf cıktı haa en ıyısı kenarda bekle
bacrman anne dıok benle selın eltıyık gurbık ıstemedı zengın goca arıyo hala bu krızde kaldıysa tabe:nazar:
gurbık sanada kuzen ayarlasak olmamı

ayrıcana ben yemek yapmayı da bilmem
anca süslenir püslenir işve cilve yaparım
elimden bi yatakodası işleri gelir
gerisinden anlamam
beni alıp naapsın herif :nazar:
selini secmekle en doğru kararı verdin abla teprik ederim -tatlicadiarzu-

bu ucubelikle alan olmazdi onu
hayra girdin Allah razı olsun senden
delikafadulden

evet evet yada eve hizmetçi olarakdan mı alsak:))))))))))ama krız var olmaz:)))))))))))))))))biz temizleriz eltimlen:)))))))))))))))

seni üsütüne para verseler almazlar guırbık evini b.k götürür senin :))))))))))))))))))))))

X