size anne diyebilir miyim?

hadi ordan be:)))))))))))))))))))ablam beni istiyor küçüğü benim olsun yaaa abla yaaaa

yırtık dondandelikafadulden
noldu korktunmu benden rakibin olaraktan:nazar:
bu arada boy 1.72 kilo 60 24 yaşında bir eğitimciyim:smiley-cool:

ne rakıbı laa 20 yasındakı oğlunu alcam ben sen 4 yas buyuksun olmas bak oğullar karışmasın haa ben kucuğu alıyom aramızda 1 yaşçık var onlada bısey olmas dedı barcman annemşakkıdı

ozman bellı oldu uğur böcüğüyle ben barçman annemizin gelinleriyizzz hahaha el opmeye gelıcez:))))))))))gurbık buda sana kapak olsun:))))))))))))))

neyse yaşadınız kızlar ben hep sizin yanınızda olurum oğullarım size hep iyi davranmak zorundalarhihoyyyt

anne anneciğmmm barçman annemız uğur böcüğünle ben gelınınız artıkkkk... nezman gelelım:))))))

olsun be güzelım bu devirde boyle seylere takmamak lazım barçamn ablamdan başka gğzel kayınvalıde mı bulcam yaaaaa............

beyaz kız kıskanma bırazonce damladın geldın o ben deıldım herhal
selın olur laa gıderız ben hazırım yane

ay çok süper oldu bu iş abla yaaaa :))))))))))))uğur cum balım böceğimm düğünler beraber mi olsun yoksa ayrı ayrı mı balım:)))))))))))))))))))))

ozman bellı oldu uğur böcüğüyle ben barçman annemizin gelinleriyizzz hahaha el opmeye gelıcez:))))))))))gurbık buda sana kapak olsun:))))))))))))))

ben o kapaği size takalı 2 ay oldu yavrum :smiley-cool:
sonuç;
gurbiş : 1 hihoyyyt
sitenin evde kalmış kız kuruları : 0 :icecream::roflol: lülülülülülü

gurbik doru söle dün hangi hocalari gezdinşakkıdı
kac dene kismetin cikmis, yakind yolcusun galibanhihoyyyt

ay valla terbiye mi bozamıcam şuanda :)))gurbık günün birinde eilme düşersinnnnn sana dıazem yapcam leyla gibi olcan elımde:)))))))))))))))))))))))

beyazgul senın o takvımde ne yazıyo göremedımde bıde sen de

benımkısınde bı kulube uyelık tarıhım ve nıckım yazıyyy

oh oh butun evde kalmışlar toplanmışlar....
bır koca yuzunden bır bırlerıne gırıyorlar...
ayıp ayıp denen bır sey var..benım gıbı agır olunbakem...

X