size anne diyebilir miyim?

saymıyorum bile biz özelden ciddi ciddi görşüyoruz çatlama beeeeee:))))))))))))))))))))))

kelebenk:meymeka: yolarım senı bee sen benı tanıman mı ne kadr uyumluyum
selın olur cnm hadı alısverıs yapak
duygu cok kıskancsın laa baksana yalnızlığında gene başbaşasın tatlum

ha ha ha siz geçin dalganızı susussssnnnnnnnnnnn beeeeeeee:)))))))))))kopcam gülmekden yeterrrrrrrrrrrrr:))))))))))))))

süpürge ben buldum ama duyguya bulmazsak jeyar kılıklı olcak yakında bıseyıde ıkı kere yazma duygu hanım anlama kıtlığı cekmıyok sen gıbım

lla duygu ne çenesınden bahseıyon be ıkı sayfadr susuyom sen çan çan kıskanma ayol
gurbık saol adıda guzelmış
eltım acaba senınkının adı neykı

kız böcük ne bıtmez tukenmez koca merakın var beee ....koca delısı bır karısın sen be...her yerde ...koca koca dıye avaz avaz bagırıyon.....

sevgı kelebegım.....barçman abla ...derdım varda....evet görcez....bu ıkı akıllı sözum ona...delırtecekler....:eek:klava::eek:klava:

tebiiiiiiiiiiii kzımmmmmmmmm ne sandın sen beni:))))))))))))))))hepinizi çok sefiom:))))))))))))

selin la hangi hastanede çalişiyon istanbulda söle de kaza bela o hastaneye gelmiyek onlemimizi alak baştan :roflol:

ay çenem ağrıdı:))))))))))))))))))))))))))))eeeeeee naparsın bacım herseyden biraz biligm var:))))))))))ideal gelın adayıyım:)))))))))))

selın ıkımız aynı gunde mı evlencez pekı

duygu sanane kızm namus bekcısı mısın sen ayy bulamadn ya kıskanıyon acık söle artık anlasıyo zatı

tmm şekerım napcannnnn elıme düşmeni sabırsızlıklaaaaaaaaa bekliyorummm:))))))))))))))

ya bu böcük ne adam satar oldu....dunde irna ablamın peşindeydii.
artık yuh demek ıstıyorum.....

selın ıkımız aynı gunde mı evlencez pekı

duygu sanane kızm namus bekcısı mısın sen ayy bulamadn ya kıskanıyon acık söle artık anlasıyo zatı

bilmiyorum şekerım kkararı sana bıraktım benim için farketmez maluım krız var ablamızı borça sokmayalım sadece bal ayına ayrı ayrı yerlere gideriz...:))))))))))))

kız duygu ben ırnama dedım zatı elını cabuk tut o bana dedıkı oğlumu kopyaladım hepınıze aldım ben kocamı kımseye vermem sen verırsen bılmem o bakımdan suan ayrıldık

X