Ben 4 senedir mücadele ediyorum. Hiç aldırmadım. Bir kere izin verirsem devamı gelir çünkü.
Tehdit ediyorum ' sen alırsan ben de galatasaraylıyım ben de alırım' diye. Alamıyor
Ben futbolda nefret ettiğim için öyle bir tehdit yapamıyorum ama geçen iki tane BJK bayrağı attım ve bu eve Burya bayrak getirirsen onu da atıcam paran çoksa al dedim.bir şey değil oğlanı da kendine benzetti.
Ben futbolda nefret ettiğim için öyle bir tehdit yapamıyorum ama geçen iki tane BJK bayrağı attım ve bu eve Burya bayrak getirirsen onu da atıcam paran çoksa al dedim.bir şey değil oğlanı da kendine benzetti.
Ben şimdiye kadar sadece forma hediye ettim.
Zaten nefret etmesen de nefret ettirir bu kadarı. Ben de alacağımdan değil de tehdit işte. Bizimki daha 1 yaşında ama yakında öğrenecek marşları diye korkuyorum.
Yahu adam lambayı ne yapacak :)
Erkekler böyle şeyleri sevmez.
Beğendiği bir film varsa mesela yüzüklerin efendisi, starwars yada kahramanlı filmler onların figürlerini veya
starwars ın legodan kendin yap figürlerini alın.
Yahu adam lambayı ne yapacak :)
Erkekler böyle şeyleri sevmez.
Beğendiği bir film varsa mesela yüzüklerin efendisi, starwars yada kahramanlı filmler onların figürlerini veya
starwars ın legodan kendin yap figürlerini alın.
Fanatikse sever kesin... bide bana eşim bi doğum günümde dijital çerçeve almıştı çok çok beğenmiştim ben ya erkeğe olmazda yakın arkadaşlar veya ablaya annelere olabilir bi hediye arkadaşlar aklınızda bulunsun bi bakın derim
Sevgilime bunu almayi dusunuyorum ama kk uyeleri hep tisort filan al dedi ne yapmaliyim ? Bide baska hediye fikirleri varsa belirtirmisiniz ? Sevgilinize veya esinize sorarmisiniz ?
bazı kitap evlerinde çok güzel defterler var, mesela seni sevmem için 52 neden yazan bir defter almıştım kendi el yazımla doldurup vermiştim. çocuğum oldu hala saklıyorum. tişört nedir ya? gelip geçici şeyleri hediye olarak vermeyi hiç sevmem bence özel ve ömürlük olmalı