Sizden ricam eslerinize sormaniz

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
Sevgilime bunu almayi dusunuyorum ama kk uyeleri hep tisort filan al dedi ne yapmaliyim ? Bide baska hediye fikirleri varsa belirtirmisiniz ? Sevgilinize veya esinize sorarmisiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
kociş işte ben cvp verim bence abartı ve ben almazdım daha güzel şey olabilir bence canım ama fanatik bjklıysa o ayrı :)

Polar,tişört,tesbih,gömlek ki kollarina isimlerinizi yazdırabilirsiniz nakış gibi işliyorlar isimleri

Evet besiktasli :) ama erkeklerin zevki tabi bizden farkli oluyor
Tamam bide bjklo tesbih yada polar veya tişört alsan çok hosuna gider diye düşünüyorum. Bizim gibi düşünmüyo onlar . Yanliz bunu alcaksin bu da guzel.

Erkekler hediye konusunda pragmatik. Parayı işe yarayan bir şeye harcamakta ısrarcı. Kıyafete ben de karsiydim klişe diye ama alıştım hem giydikce karım aldı deyip seviniyorlar

Sormama gerek yok. Bjk li olduğu için kesin 'alınır' der.
Eğer fanatikse al.

Valla ben bunu gosterirsem sormaya gerek kalmaz.hemen kendi bulur alır.o sebepten asla gostermem.biktim evin heryeri siyah beyaz ve kara kartal.

Ben 4 senedir mücadele ediyorum. Hiç aldırmadım. Bir kere izin verirsem devamı gelir çünkü.
Tehdit ediyorum ' sen alırsan ben de galatasaraylıyım ben de alırım' diye. Alamıyor

Bu lamba 3d li nasıl oluyor uçuyor mu:)))))

Yavrum aynı şeyle ilgili kaç konu acacaksın??
Bence konunun yeri de burası değil ayrıca .

Mune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…