Sizden akıl istiyorum (aramızdaki ilişki,yaş farkı)

olması çok zor zaman geçtikçe daha da zor olucak. değer mi? sevgilim bile demiyormuş ki gerek de yok böyle bir şeye. olgun tavırları olması için 40 yaşında olması şart değil her zaman inan. tam olarak gezmek eğlenmek istediğin zamanlar. bir daha 25 yaşında olmayacaksın

Bildiğim çok iyi örnekleri de var çok kötü de bu tamamen size bağlı Bu işin sayılarla olacağını sanmıyorum evet size göre daha olgun anlattığınız kadarıyla ama arkadaşım demesi olgunlukla mı alakalı orası benimde kafama takılırdı. Sizin ilişkinizi bilen var mı arkadaşlarından ? Ama bence size de uygun bir şeyler yapmalıydı hiç dediniz mi sinema konser diye ona göre olmayabilir ama ilişki bu siz onu tavla okey oynarken izliyorsunuz onunda fedakarlıklarda bulunması lazım bence konuşun onunla

Gezip dolasip eglenmediginiz bir adamla hayat mi gecer?

Yani biz esimle sahilde yurusek bile guler egleniriz. Hayattan keyif almak kolay. Zorlastirmayin derim. O okey oynayacak siz izleyeceksiniz. Bu mu hayattan beklentiniz?

Daha kendinize uygun birini bulun.

Cook güzel bir cevap olmuş yürekten katılıyorum. .

yaş farkından ziyade adamın kendisi sorun sizi arkadaşlarına sevgilim diye değilde arkadaşım diye tanıştırması, sizinle özel olarak vakit geçirmemesi adam sizle sadece takılıyor gibi ciddi bile değil zaten o yaşa kadar evlenmemiş erkeklerin o saatten sonra evleneceğini düşünmüyorum. bi de 10 yıl biriyle beraber birlikte olup evlenmemesi bana garip geldi bi de mesaj atmayıp sizi unutması arada hatırlaması filan ben kendime bunları yaşattırmazdım şahsen
tabi hayat sizin hayatınız biz sadece fikir sunuyoruz umarım size değer veren biriyle olursunuz

adam senınle takılıyor
yanında gezdırıyor
apacık belli bebeğim

küçüksün çok kendini kullandırma

seni sevse bu şekilde olmaz
ya da sana sevgili olarak değer verse böyle olmaz

ne şiş yansın diyor ne kebap işte

Benimde eşimle aramda 13 yaş fark var ama bu dediğiniz tarzda olmadı ilişkimiz hiçbir zaman. Beraber bir şey yapmıyorsunuz ki, sadece arkadaşları yanında hava atıyor yanımda genç güzel bir kız var diye. Bu adamla ilerisi olmaz. Sadece egosunu tatmin ediyorsunuz. Beklentilerinizi anlatın baktınız olmuyor ayrılın. İnanın şunu içtenlikle söylüyorum, eşimi çok sevmeme ve onun da beni sevmesine rağmen bazen kendimi ona göre çok farklı buluyorum, ama bu kadar kusur kadı kızında da olur diyorum ama inanın çağ olarak farklı olduğumuz için okul hayatı vs ortak hiç bir yanımız yok.

Bu yoruma ben de yazmak istedim, evlendiğimizde 25-39 duk eşim deli gibi bebek isterken sonra istememeye başladı, şimdi de ben istiyorum o istemiyor. Ben de zorlamıyorum. Yani değişiyor.

Siz yanında oturuyorsunuz, o arkadaşlarıyla tavla okey falan oynuyor ve OLGUN BİR ADAM!!
Hıımm evet, anlıyorum.
Evelnince birlikte kıraathaneye gidersiniz, çünkü adamın sosyallik anlayışı

Şimdi şöyle bir şey var ben onun orda olduğunu tavla oynadığını biliyorum ve sorun ettiğim şey tavla oynaması değil.Sonuçta kalkıp giderim zorla tutmuyor sıkılıp sıkılmadığımı soruyor istersen kalkalım diyor.
Yani burda doktorluğuna kadar sorgulandı,evlilik çıktı birden bire yazdığıma ve sorduğuma pişman oldum.
Konuyu kitlenebilir veya silinebilir en iyisi benim bu konuyla ilgili kimseyi dinlemeden karar vermem gerekiyor.
Sağolun tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…