sizdede oluyormu şubat annnnneleri

oltu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
80
0
selam arkadaşlar bende 36 haftalık hamileyim karnımda çok sertleşme oluyor bu neden oluyor bileniniz varmı sizdede oluyormu ve aşagıya dogru çok baskı yapıyor sizdede oluyormu bu son haftalarımız oldugu için doktorlar sizi kaç haftada bir görmek istiyor bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

selam arkadaşlar bende 36 haftalık hamileyim karnımda çok sertleşme oluyor bu neden oluyor bileniniz varmı sizdede oluyormu ve aşagıya dogru çok baskı yapıyor sizdede oluyormu bu son haftalarımız oldugu için doktorlar sizi kaç haftada bir görmek istiyor bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

selam oltu,
canim bende 36. haftadayim ve aynilari banada oluyor.yarin doktorda randevum var.37. haftada da hastahanede kontrolüm var.yani kontroller artik haftada bir

selam oltu,
canim bende 36. haftadayim ve aynilari banada oluyor.yarin doktorda randevum var.37. haftada da hastahanede kontrolüm var.yani kontroller artik haftada bir

canim bende 35 hafta bes gunluk hamileyim.aynilari bendede oluyo sanki bebek cikacak gibi basiyla asagima baski yapiyo ve karnim cok sertlesiyo.hersey normalmis canim ben iki haftada bir gidiyorum kotrole.

ben 36+5 günlüğüm aynen sertleşme olayı bende de oluyo..kısa süreli acı çekiyorum..
ayrıca bacak aralarımdaki kemikler çok ağrıyor..ama normalmiş..eğer sertleşmeler yani kasılma deniliyor buna sıklaşırsa mesela 10 dakikada 1 e inerse doktorum muhakkak beni ara dedi..aklınızda bulunsun..
yarın kontrolüm var..artık haftada yada 10 günde gidiyorum .

sertleşmeler bendede oluyor. yalancı doğum sancıları dene sancılar bunlarmı kızlar??

çok sağol canım benim ilk bebeğim olduğu için nasıl birşey yaşayacağımı bilmiyorum

canim dogum oncesi yalanci sanci dedikleri sertlesmeye basliyor mesela dun ben alis veriste kala kaldim uc adim atiyorum iki adim duruyorum agridan canim bunlasr yalanci sancilar .dikkatli ol canim sende hayirli dogumlar hepimize kizlar ya ben korkmaya basladim:çok üzgünüm:

X