sizde sevgilinizden ayrıldığınız zamann etrafınzdaki sevgilileri öldüresinz geliymu:)

kimono34

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2008
85
14
çok merakk ettiğiimm bi konuuu
sizde sevgilinizden ayrıldığınız zamann etrafınızdaki sevgilileri öldüresiniz geliyomuuu:))))))

Ne münasebet canım :uhm:

Biz anlaşamadıysak başkalarının suçu ne :sm_confused:

yooo... benimki fiyasko oldu diye herkese niye kin duyayım yahusırnaşık şey
sadece iç geçiriyorum ah böle olmak vardı şimdi diyee:icecream: kalbimde olan insanla tabiiiyerimseniben

Bekarken böyle bir şeyle karşılaştığımda aklımın ucuna bile gelmez..
Ne diye başkalarının ilşkilerini kıskanayımki!!
Sanırım bu biraz fesatlıkla ilğili benim aklımın ucuna bile gelmez...

ben mutlu olamamısım anlasamamısım dıye baskasını gunahı ne..
onları gorunce ıc gecırırım bı guzel aglarım..sonra mutluluk dılerım
yapacak baska bısı yok zaten boyle dusunup gorunce sınır olmak katlanamamak fesatlıga gırıyor

baskasının mutlu olmasını ıstemeyen ve onların mutlulugunu gormeye dayanamayan ınsanlar bı omur mutsuz olmaya mahkumdur..

ne münasebet canım delimiyim ben:1closedeyes:
ben mutsuz oldum diye onlarda mı mutsuz olsunlar:uhm:

valla ben sevgilimden ayrıldığım için değil de sevgili bulamadığım için sevgililere gıptayla bakıyom:=)

asla aklıma gelmez böyle bişey imrenerek bakarsın bi iç çekersin o ayrı ama niye öldüresim gelsinki canım benim..:))

ah ahh
ben çektim onlar çekmesin diyorum hatta
kıskansam elime ne geçicek

benim onlardan neyim eksik diye hayiflaniyorum hatta itiraf edeyim kiskaniyorum. iliskisi cok iyi olan ama sinir, cirkin, kaprisli kizlari olduresim geliyor hatta

neden öldüresim gelsin ki :sm_confused:
sadece bakarım gözlerim dolar ne güzel mutlular derim
asla kinle bakmam​

benim nişanlım askerde olduğu için sadece mutlu çiftleri görünce imrenirim. keşke oda yanımda olsa diye. ama kıskanmam hatta tanıyım tanımayayım birbirini sevenlerin ayrıldığını duyduğumda üzülürüm çünkü o duyguları bilirim
sıradaki yorum sevipte kavuşamayanlara gelsin hehehehe:roflol:

Aynı durumdayım ben de benim de nişanlım askerde ve onunla vakit geçirmeyi çok özlediğimden sanırım mutlu çiftleri görünce biraz mahsunlaşıyorum o kadar kıskanmam yani... :1rolleyes:

Evet bende umarım bızım dustugumuz hataya dusmezler, benım gıbı uzulmesınler dıe dusunurum, ıc gecırırım yoluma devam ederım, Ama artık içte gecırmıorum sevdım yalnızlıgı :)

her zaman değil ama bazen özellikle düğünlerde bütün çiftler dans ederken ben ya yalnız oturyrm yada kardeşimle dans etmek zorunda kalıyrm..
işte o zaman çok koyuyor bana

bende aynı durumdayım..
çiftleri görünce hüzünleniyorum hepsi bu..
ikimizin halleri geliyor aklıma,ne şanslılar diye düşünüyorum..

kimseyi ödürmeyi düşünemedim laelaelaelaelae​

Niye öldüreyim canım herkes mutlu olsun inş sevdiğiyle... a.s

Yalnız ben de aynı durumdayım senağlama
Sevgilim uzakta olduğundan bazen böyle el ele kol kola sevgililer görünce keşke oda şimdi yanımda olsa diyorum senağlama
Ama şimdi yanımda ve çok mutluyum :1hug:
Ama yine gidicek senağlama

eşim şimdi uzaklarda kola elele olan çiftleri görünme ..
ah ah benimde sevgilim gelsin istiyorum dua ediyorum şimdi...
herkez mutlu olsunnnnnnnnnnnnnn

öldürmek dıyemem de :) kafalarını tokusturasım gelıyor
ben ne yaparsam yapayım mutlu olurlar aah ah
kikirderler kafaları tokusurken bıle eglenırler, adı ustunde sev-gi-li
Kötü Kazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…