Sizde durumlar nasıl

siyahibiri

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
395
22
Merhaba eşim adetken yanıma yanaşmıyor yada yaklaştığında geliyorum bekle falan yaptığımda benden kaçıyor üzerine gitsem ay midem çok dolu çökme rahat bırak falan yapıyor temizliğime özen gösteriyorum koku vs olduğunu sanmıyorum dün biraz trip attım bu konuda boşu boşuna bosalmak istemiyorum tarzı bi şey dedi. Oysa dün banyo da yaptı yani oruç acısından falan da sorun olmazdı.. açıkcası sadece temizken ise yarıyor gibi hissediyorum. Bunun kırıcı olduğunu benim de onun gibi sevmeye sevilmeye ihtiyacım olduğunu söyledim. Hatta rüyamda baska bi erkekle bile sevgili olduğumu falan gördüm kalktığımda beni bunlara sevk edip yaşattığı için de çok üzüldüm. Nasıl davranmalıyım. Temizlendiğimde gelmesini bile istemiyorum şuan

Ben tampon kullanıyorum regl dönemimde. Hiç bir sızıntı ve koku olmuyor, eğer kullanmıyorsanız onu tavsiye ederim öncelikle. Dışardan hiç regl olmamışsınız gibi. Ondan sonrasında da güzel bir iç çamaşırı giyip, penetrasyonsuz ama başka yöntemlerle devam

Ne demek istediğinizi tam olarak anlamadım. Yani sizinle uyumasını falan mı istiyorsunuz? Yoksa sevişmek m istiyorsunuz?

3 4 gun girmeyin sizde ne olacak canim..

Çok normal değil mi adetken sevişmek istememesi? Alt tarafı ayda 5 gün. Gereksiz bence tribiniz. Rahatsız olduğunu söylemiş bir, ikincisi de adetken mikroba bakteriye en açık olduğumuz donemmis. Bu dönemde ilişkiye girmek sizin için de çok sağlıklı sayılmaz. Artı yatak çarşaf batacak,yine siz temizliceksiniz salın gitsin

Hayır yanlış anladınız ilişkiye girmek istemiyorum yakınlaşmak istiyorum sadece

Bizde de tam tersi esim bisey olmaz gel der ben rahatsiz olurun bekle bikac gun olmaz derim. Bence esinizden soguyacak bi durum yok istememesi cok normal

Hayır yanlış anladınız ilişkiye girmek istemiyorum yakınlaşmak istiyorum sadece
Ama böyle demissiniz
boşu boşuna bosalmak istemiyorum tarzı bi şey dedi. Oysa dün banyo da yaptı yani oruç acısından falan da sorun olmazdı..
Bence onun kasdettigi şey ilişkiye girmek. Yoksa neden "boşu boşuna boşalmak istemiyorum' desin ki...
Neyse, çözüm ile geleyim.
Adetken ilişkiye girmek isteyenler için yapay vajinal cuplar var.
Ben pedden nefret ettigim için ve pedin/tamponun doğaya verdiği zararı bildiğim için normal cuplardan kullanıyorum adetleri. Geçen cuplarla ilgili yazı okurken denk geldim buna
İsmi ziggy cup
Resim ekleyemiyorum,şöyle bir sey
Trendyol'da falan da var. Regl zamanları ilişki sizin için önemliyse bunu alabilirsinzi

Yok ilişki gibi bi seçenek ikimiz için de yok onun amacı yakınlaşırsam boşalırım kendimi büyük güne saklamak istiyorum ama ben bunu istemiyorum opüsmek falan istiyorum yani ama deli givi kaçıyor

Benim bildiğim adetli ilişkiye girilmez ama bu ne yani?

Yok ilişki gibi bi seçenek ikimiz için de yok onun amacı yakınlaşırsam boşalırım kendimi büyük güne saklamak istiyorum ama ben bunu istemiyorum opüsmek falan istiyorum yani ama deli givi kaçıyor
O zaman adet döneminizde ped değil, tampon ya da menstrual kap kullanın. Adetli olduğunuzu bile anlamazsınız. Ne koku, ne sızıntı. İstediğiniz iç çamaşırını da giyebiliyorsunuz. Ben çok memnunum.

Ben dişten şüphelendim , ağız kokusu probleminiz olabilir mi ? Belki alınırsınız diye bunu söyleyemiyor olabilir çoğu evlilikte bunun hayattan soğuğuna şahit oldum . Bizde de birndonem yaşandı mesela gerçekten çok itici bir hal alıyor.

Açıklamamı yaptım mesele ilişki değil adetliyken yakınlaşılabilir sevişilebilir sürtünme yöntemi vs kullanılabilir. Çiftlerin birbirinden kaçmasını gerektirmez bu durum
İyi de adam kuru kuru boşalmak istemiyordur, liseli gibi. Belki bu şekil (sürtünme ile mast ile) bosalmak onu evlenmeden önce,gençlik yıllarımda mutlu ettiği kadar mutlu etmiyordur Kadınlar iki oynasip mutlu mutlu uykuya devam edebiliyor ama erkek için süreç biraz sıkıntılı.
Bence saygı duyun adamın kararına. Hiç kişisel algılamayın, sizlik bir durum yok .
Eğer gerçekten çok istiyorsanız adamın ergen gibi hissetmeyecegi bir bosalma yolu bulabilirsiniz,oral seks gibi

Bahsettiğiniz şeyi bende anlamadım ped doğaya zarar veriyor ama kullanmak zorundayız sonuçta.

Benim adetim 1 hafta sürüyor sonlara doğru eşimi durduramıyorum kendimi rahat hissetmediğim için sırf o mutlu olsun diye ilişkiye girmeden onu rahatlatmaya çalışıyorum. Bunu yapmak istiyor muyum? HAYIR kendimi kötü hissediyorum.. sadece eşiniz öyle istiyor diye ona saygı duyup rahat bıraksanız? Kovalayan o olsa? Bence çok daha güzel olur genede siz bilirsiniz tabiki..

Katılıyorum

Bahsettiğiniz şeyi bende anlamadım ped doğaya zarar veriyor ama kullanmak zorundayız sonuçta.
Yoo, bir sürü alternatifi var pedin tamponun. Mesela yıkanabilir pedler var, çok kadının kullandığı...
Benim Bahsettiğim şeyin de ismi vajinal cup. (Reklam gibi anlatmisim,ürün tanıtımı diye ban yemek istemediğim için kendi kullandığım cupun isim vermiyorum, piyasadaki hepsi birbirinin aynı zaten)
Bu cuplar 10 yıl götürüyor seni,yani on yıl pede ihtiyaç duymadan yasayabilirsin (tabii doğum vs genişleyen vajina ile daha üst model almak zorunda kalınabilir) . Medikal silikondan yapıldığı için vücudun yabancilayacagi bir şey değil. Üstelik akan sıvıları emmedigi için vajinanın florasını bozmuyor,pede değip degip pişik olmuyorsun ,denize vs gidebiliyorsun.
Faydalarını saydiysam neye benzedigini söyleyeyim,zaten aratırsan vajinal cup diye çıkar görsellerde. Başparmaktan biraz daha küçük bir sey, huni gibi. Elinle büzüp iyice küçük hale getirip, çömelir pozisyonda- kanın çıkış yerine yerleştiriyorsun. 10-12 saat boyunca ne sızdırma oluyor, ne koku,ne dışarıdan belli oluyor.. üstelik wce girdiginde ortalık kıpkırmızı olmuyor,pis ped ile bakismiyorsun .
Çıkartırken de ikinip, aşağılara inmesini sağlayıp, vakumunu almak için çimdikleyip cikartiyorsun. Klozete döküp suyla temizleyip tekrar içine sokuyorsun. Sonraki adetinde de tekrar kaynatıp kullaniyorsun
Kolay mı? Valla takması çok kolay,zaten kaygan bir durumda olduğun için. Ama çıkartırken ben epey zorlandım . Yine de pes etmedim,denemeye devam ettim. İkinci adet döngüsünde artık daha kolay çıkartir oldum
Gerçekten zor ama takarken çıkartırken kendinle haşır neşir olmak bir yerde beni mutlu etti, yani vajinami daha bir iyi tanımış oldum, çıkan kanın neye benzediğini ve ne aslında ne kadar küçücük miligram olduğunu görmüş oldum. Ne bileyim,kendi kanindan,vajinasından uzak büyüyen bir toplumda herkese tavsiye ederim ben.
zaten çoğu markada alisamazsan 3 ay sonra geri iade etme hakkı var. Alın, baktınız olmadı 3 ay sonra iade eder,paranızı alirsiniz

Ilk kez duyuyorum yengenç. Bana özelden kullandiginin markasini atarsan memnun olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…