sizde de oluyomu?

chicaloca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
313
74
kızlar doğumum 27 martta az kaldı son 2 gündür vücudumda bi halsizlik var yerimden kalkmak istemiyorum hasta değilim ama sürekli tuvalete gidiyorum kasıklarımda bi basınç gibi rahatsızlık hissi var kendimi rahat hissetmiyorum bu son zamanlarda normalmi? doğum yaklaşınca bçyle olurmu?

Bende böyleyim göğsüm sıkışıyo karnım çok sertleşiyo süreekli tuvalete gidiyorum bi tuhafım.. Galiba bu zamanlar da oluyo

Evet canım yürüyemiyorum ayağım geri geri gidiyo nefes nefes kalıyorum doktoruma sorucan çarşamba günü randevum var bilgi veririm sanada

Evet canım yürüyemiyorum ayağım geri geri gidiyo nefes nefes kalıyorum doktoruma sorucan çarşamba günü randevum var bilgi veririm sanada
çok sevinirim canım. Bende bitek ben böyleym sanıyodum doğumda nefessiz kalıcam diye korkuyodum :)

olmazmı hamilelerin çoğunda oluyor

bebek idrar kesene baski yaptigi icin oluyor .. Bnada cok sik oluyor ve bendede halszlk var otrdgm yerden kalkmak isteyrm bnce.normal bisi

Gayet normal kizlar bol bol dinlenin zorlu bir surec sizi bekliyor dogumda cok yorulacaksiniz o yuzden simdiden dinlenin hayirli dogumlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…