azcık yürüsem bile nefes nefeseym sendede öylemiBende böyleyim göğsüm sıkışıyo karnım çok sertleşiyo süreekli tuvalete gidiyorum bi tuhafım.. Galiba bu zamanlar da oluyo
çok sevinirim canım. Bende bitek ben böyleym sanıyodum doğumda nefessiz kalıcam diye korkuyodum :)Evet canım yürüyemiyorum ayağım geri geri gidiyo nefes nefes kalıyorum doktoruma sorucan çarşamba günü randevum var bilgi veririm sanada
Yok yok merak etme bende böyleyimçok sevinirim canım. Bende bitek ben böyleym sanıyodum doğumda nefessiz kalıcam diye korkuyodum :)
12 kilo aldım şiştim resmen :)Yok yok merak etme bende böyleyimdoktorum ne dicek merak ediyorum . Sen kaç kilo aldın canım:)
Bende 14 kilo aldım canım galiba bu yüzdende ağırlaşmış olabiliriz12 kilo aldım şiştim resmen :)
bence de ama bebeğinde vücut üstünde çok etkisi oluyo o da ağırlaştırıyo iş güç yapasm yok sürekli yatmak istiyorumBende 14 kilo aldım canım galiba bu yüzdende ağırlaşmış olabiliriz(
Bende valla sürekli yatasım geliyo uykumda var hep şuan bile uzanıyorumbence de ama bebeğinde vücut üstünde çok etkisi oluyo o da ağırlaştırıyo iş güç yapasm yok sürekli yatmak istiyorum
27 mart dedin ? sezeryan mı ?bence de ama bebeğinde vücut üstünde çok etkisi oluyo o da ağırlaştırıyo iş güç yapasm yok sürekli yatmak istiyorum
olmazmı hamilelerin çoğunda oluyorkızlar doğumum 27 martta az kaldı son 2 gündür vücudumda bi halsizlik var yerimden kalkmak istemiyorum hasta değilim ama sürekli tuvalete gidiyorum kasıklarımda bi basınç gibi rahatsızlık hissi var kendimi rahat hissetmiyorum bu son zamanlarda normalmi? doğum yaklaşınca bçyle olurmu?
bebek idrar kesene baski yaptigi icin oluyor .. Bnada cok sik oluyor ve bendede halszlk var otrdgm yerden kalkmak isteyrm bnce.normal bisikızlar doğumum 27 martta az kaldı son 2 gündür vücudumda bi halsizlik var yerimden kalkmak istemiyorum hasta değilim ama sürekli tuvalete gidiyorum kasıklarımda bi basınç gibi rahatsızlık hissi var kendimi rahat hissetmiyorum bu son zamanlarda normalmi? doğum yaklaşınca bçyle olurmu?