- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
Sizce bir erkek kaç yaşında olgunlaşır kendini bulur özellikle geç olgunlaşan çocuk ruhlu erkeklerden bahsediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hah işte karakteri olgun değilse öyle kalırmı yani yaş aldıkça aklı başına gelmezmi olgunlaşmazmıKarakter meselesi o canım.İnsanın içinden gelecek olgun davranmak,sonradan ya da zorla olmuyor.
15 yaşındada olgun erkek var 50 yaşında çocuk gibi olanda.
Kavun değil ki koklayıp bilesinHah işte karakteri olgun değilse öyle kalırmı yani yaş aldıkça aklı başına gelmezmi olgunlaşmazmı
Bak beni nasılda yanıltmadın hatice teşekkürler, her gün konu aç hatta sabah ayrı akşam ayrı aç
50sinde falan olgunlaşır peki kadın ne zaman akıllanır![]()
Aksine azadabilir libi.
Andapoza giren azgın tekeleri magazinlerde izledik bol bol.
Tam tersi azıcık yaşlanıyor eli para görüyor daha çıtıra gidiyor karaktersiz adam.
Karakteri bu olan adam yine aldatacak bu kez de sen de çok buruştun, göğsün sarktı diyecek gence gittim diyecek.
Yapmak isteyene bahane çok![]()
Şimdi aldatıp aldatıp sor bir neden anlattım, senden ötürü aldattım diyecek pişkinlikteki adam kesin aldatmaya devam eder, teneşir de paklamaz böyle kocayı.teneşir paklıyor 40'ından sonra azanları
Ben bu kadına gerçekten hayret ediyorum artık.Şimdi aldatıp aldatıp sor bir neden anlattım, senden ötürü aldattım diyecek pişkinlikteki adam kesin aldatmaya devam eder, teneşir de paklamaz böyle kocayı.
Gerçi niye aldatmaısn. Bir kere affet iki kere affet üçüncü de şüphe var ama yine affet. Adam da amaaaan nasılsa affeder der. Demese şaşırırım.
Ben bu kadına gerçekten hayret ediyorum artık.
Yani karakter neyse odur değişmezmi ne bilim hani insanlar der ya zamanla olgunlaşır kimiside yedisinde neyse yetmişinde o diyo çözemedim hangisi doğruBunun belli bir yasi yok bence
Mesela ben cocukken nasilsam simdi yine oyleyim
30 yasinda da sacma sapan davranan adamlari goruyorum 55 yasinda da birisi babam mesela.
Kocan surekli huylarını suclasa huylarında evet dediği gibi geçmişte iyi olmasaydı sen napardınBen de hayret ediyorum.
Neredeyse ayağına kapanacak ben ettim sen etme kocacım bir daha aldat beni yeterki boşama beni diye.
Aldatılıp affeden kadına gurursuz demem ama ikinci de üçüncü de hala devam edene gurursuz derim. Bu kadın gurursuzluğu da aşmış utanmıyor da artık af dileyecek neredeyse