- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.870
-
- Konu Sahibi yazarhanim35
"Gideri var." diye bakıyordur, üzgünüm.
Erkek başka şeylerin peşinde diyorum.
Ama aşk kovalamadığından da eminim...
Kanmasın kız arkadaşınız. Seven adam açıkca gelir soyler. Onun haricinde kendisine yapılan en ufak ilgi ve tavırdan kendine pay çıkarmasın. Boyle erkeklerden korkulur! Uzak dursun derim.
Erkekler kızlar gibi değil ki arkadaşlarıyla sürekli mesajlaşmazlar. Belki de sadece ciddi bir ilişki yada bağlanmak istemiyordur, önlemini alıyordur...
İlla bişey hissedecek diye birsey yok. Çok yakin arkadaş dost gibi goruyordur. Benim de öyle bir arkadaşim vardi, her gün mesajlaşirdik herşeyini anlatirdi ama çirkin betty ile kıvanç tatlıtuğ gibiydik. Aramizda baska birsey olamazdi.
ahım şahım bir kız değil arkadaşım. Gideri yok denilebilecek biri.
O erkekleri biliyoruz elbette ama sonuçta aynı şehirde yaşamıyorlar. Çalıştıkları her an bile mesajlaşıyorlar.İkiniz de "Nefes alsın yeter." diyen erkekleri tanıyamacak kadar mağarada yaşıyorsanız o ayrı.
ahım şahım bir kız değil arkadaşım. Gideri yok denilebilecek biri.
Aralarında bir cinsellik muhabbeti varmış zaten ama eyleme dökülen değilde sözde kalan bir şeymiş. Şuan ikisi de farklı şehirlerde.
Erkek, yıllar önce babası tarafından terkedilmiş ailesi sanırım. Tam bilmiyoruz sadece zor bir çocukluk geçirmiş bunu anlatmış kıza.Belki hoşlaniyordur ama bir ilişki dusunmuyordur
Kesinlikle uzak dursun...
Arkadaş olarak gördüğünü söylemiş işte, aşık olsaydı onu söylerdi
patron benim değil . bir arkadaşımın (7 yıllık arkadaşım ) daha önce de arkadaşımın derdi için burada konu açmıştık ama o kullandı hesabımı diye ban yemiştik. şuan aynı Ip üzerinden giriyoruz diye de 2.üyelik sayılmasın diye benim hesabımdan soralım dedik.Ben sana dedim dimi dikkat et kendine. O işin içinde bi iş vardır, patron ayağı fena diye...
Amaç belli...
adam arkadasca gordugunu soylemis.. duygusu olsa neden gizlesin? eminim kizin ilgisini de anlamistir..Kızlar bir arkadaşla işin içinden çıkamadık. Size sormak istedik.
Sizce bir erkek aşık olmadığı kızla tüm gün boyunca mesajlaşıp, kızın bütün nazını kaprisini çeker mi ? Kız ne derse desin gıkını çıkartmıyor erkek, bütün kelimelerine laflarına nazlarına. Erkek ayrıca kızın patronu( kız homeoffice çalışıyor ) ama kıza arkadaşlık dışında hiç bir şey hissetmediğini de söylüyor. Kıza hitap ederken güzel yavrum gibi kelimeler kullanıyor. Tanıştıkları ilk günden beri de habire sıklıkla mesajlaşıyorlar. Arkadaş ufak da olsa bir şeyler hissediyordur diyor bense o erkek kızı sadece arkadaş olarak görüyor diyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz ?
Canı sıkılıyor boş anını arkadaşınla değerlendiriyordur belki, sonuçta duygusunu belli etmemesi için hiçbir sebep yok. Hoşlanıyor olsa, Niye kendisinden uzaklaşma ihtimalini göze alarak arkadaş olarak görüyorum desin ki?Erkek, yıllar önce babası tarafından terkedilmiş ailesi sanırım. Tam bilmiyoruz sadece zor bir çocukluk geçirmiş bunu anlatmış kıza.
Neden?
Arkadaştan daha fazlası olarak davranıyor kıza. Eşi gibi kız resmen (yaşanılan bir cinsellik yok )
O erkekleri biliyoruz elbette ama sonuçta aynı şehirde yaşamıyorlar. Çalıştıkları her an bile mesajlaşıyorlar.
Kız yani Deniz söylemiş ona karşı birşeyler hissettiğini. Adam da bunun çok hoşuna gittiğini söylemiş.adam arkadasca gordugunu soylemis.. duygusu olsa neden gizlesin? eminim kizin ilgisini de anlamistir..