Sizce ?

Güzel yavrum ne ya, Hulusi Kentmen mi bu? Arkadaşınızın kaç katı yaşında?

kötü niyetli erkek...güzel yavrum nedir ya..yaşça büyük galiba...kız arkadaşın mesajlaşmasın bence..

ahım şahım bir kız değil arkadaşım. Gideri yok denilebilecek biri.

Aralarında bir cinsellik muhabbeti varmış zaten ama eyleme dökülen değilde sözde kalan bir şeymiş. Şuan ikisi de farklı şehirlerde.
patronla işçinin arasında nasıl bir cinsel muhabbet dönebilir ve o arkadasınız nasıl o cinsel muhabbeti yapar yok artık ! :KK11:

Güzel yavrum ne ya, Hulusi Kentmen mi bu? Arkadaşınızın kaç katı yaşında?

14 yas falan büyük

kötü niyetli erkek...güzel yavrum nedir ya..yaşça büyük galiba...kız arkadaşın mesajlaşmasın bence..

Söylüyorum ama dinlemiyor

patronla işçinin arasında nasıl bir cinsel muhabbet dönebilir ve o arkadasınız nasıl o cinsel muhabbeti yapar yok artık ! :KK11:

Yorum yapmıyorum bende artik ona

Kızlar bir arkadaşla işin içinden çıkamadık. Size sormak istedik.

Sizce bir erkek aşık olmadığı kızla tüm gün boyunca mesajlaşıp, kızın bütün nazını kaprisini çeker mi ? Kız ne derse desin gıkını çıkartmıyor erkek, bütün kelimelerine laflarına nazlarına. Erkek ayrıca kızın patronu( kız homeoffice çalışıyor ) ama kıza arkadaşlık dışında hiç bir şey hissetmediğini de söylüyor. Kıza hitap ederken güzel yavrum gibi kelimeler kullanıyor. Tanıştıkları ilk günden beri de habire sıklıkla mesajlaşıyorlar. Arkadaş ufak da olsa bir şeyler hissediyordur diyor bense o erkek kızı sadece arkadaş olarak görüyor diyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz ?
Çok safsın diyorum. Adam aşık olmasa bile kiźla yaşamak istediģi bişeyler var.

yakındır ben bir dokunma bekliyorum, Sarılır, ufaktan yanaktan öper sonra biz arkadaşız, biz patron çalışan kimliğindeyiz ne var bunda? der. İlerisi için deneme yapar, hoş olmayan bir senaryo ama bu tarz yaşanmış hikayeler var hemde en deneyimli oyunculardan görme

böyle bir örnek vardı.Kız ile oğlanda arkadaşım oğlan çok sakin efendi biriydi. Ne desen yapan bir tipti çantamı taşı ceketimi getir vs vs .Kız bunları yanlış anlıyordu kendine yoruyordu ki kızı hep uyardım yanlış anlıyorsun bu herkese böyle ama bekar olduğundan beğeniyor da yapıyor sandı. En son oğlanı uyardım dedim böyle bir niyetin var ise tamam ama yok ise yanlış anlaşılıyor kız baya bi kaptırmıştı.Çocuk şaşırdı yanlış anlaşıldığından dolayı çok üzüldü ve kendini çekti.

X