Sizce ?

Canı sıkılıyor boş anını arkadaşınla değerlendiriyordur belki, sonuçta duygusunu belli etmemesi için hiçbir sebep yok. Hoşlanıyor olsa, Niye kendisinden uzaklaşma ihtimalini göze alarak arkadaş olarak görüyorum desin ki?
Bende söyledim bir şeyler hisseden adam direk söyler diye. Ama bağlanma sorunu var diyor Deniz.

Güzel yavrum diye hitap eden patronun olduğu bir arkadaşlık ilişki modeli, yersen. Kim inanır? Hem de mesajlaşma, pfffff. Adamın mesaj yollarken suratını bile görmüyor, anca hayal.
Söyledim defalarca Deniz'e ama inanmıyor. İş dışında saatlerce kamerada konuştuklarını söylüyor.

Kız yani Deniz söylemiş ona karşı birşeyler hissettiğini. Adam da bunun çok hoşuna gittiğini söylemiş.
ee, tamam iste, kizin ilgisini hislerini bildigi halde adim atmamis, resmen kivirmis gecmis.. duygusu olsa (hazir karsi taraf da hoslaniyor) nicin saklasin?
ne duymak istiyosunuz bizden? her soyleninene karsi cikilmaya ve cevaben oraya buraya cekilen anlamlar yazilmaya baslanmis bile.. bir MinelAskAh konulari klasigi..

Söyledim defalarca Deniz'e ama inanmıyor. İş dışında saatlerce kamerada konuştuklarını söylüyor.

E.., Deniz'e söyle hikayesi çok saçma. Dibindeki kızın anlatımını da rivayet geçmiş zamanıyla süslemen takdire şayan. Azıcık yana kay da birinci tekil şahıstan anlatsın.

ee, tamam iste, kizin ilgisini hislerini bildigi halde adim atmamis, resmen kivirmis gecmis.. duygusu olsa (hazir karsi taraf da hoslaniyor) nicin saklasin?
ne duymak istiyosunuz bizden? her soyleninene karsi cikilmaya ve cevaben oraya buraya cekilen anlamlar yazilmaya baslanmis bile.. bir MinelAskAh konulari klasigi..
Ben kendisine sadece arkadaşça davrandığını söyledim zaten ama anlatamıyorum kıza. Yanımda zaten okuyorum yazdıklarınızı da.

E.., Deniz'e söyle hikayesi çok saçma. Dibindeki kızın anlatımını da rivayet geçmiş zamanıyla süslemen takdire şayan. Azıcık yana kay da birinci tekil şahıstan anlatsın.
dibimdeki kıza geçen sefer hesabımı bıraktım Mune abla kovaladı beni siteden :) ben yazıyorum o yüzden ama bunları da ona okuyorum

Maalesef ne aşk, ne arkadaş olarak görüyor. Patron çalışanına güzel yavrum dermi ya?yavrum dicekte yavaştan girizgah yapıyo. Ayrıca çok laubali göründü bana durumları. Devamı hoş gelmicek.

Yazik ya.. kendin için mi arkadasin için mi diyorsun bunu, bilemem. Ama güzellik görenin gozundedir.

Maalesef ne aşk, ne arkadaş olarak görüyor. Patron çalışanına güzel yavrum dermi ya?yavrum dicekte yavaştan girizgah yapıyo. Ayrıca çok laubali göründü bana durumları. Devamı hoş gelmicek.

Söylüyorum kıza ama anlamıyor.

Yazik ya.. kendin için mi arkadasin için mi diyorsun bunu, bilemem. Ama güzellik görenin gozundedir.

uzun zamandır arkadaşım oldğu için birbirimizin laflarından kırılmamayı öğrendik artık.

Ben geç de olsa anladım aşkın saçmalık olduğunu. Şimdi Deniz'e anlatmaya çalışıyorum ki küçük düşürmesin adama karşı kendini.
aşk sacmalik degil hayatim, dogru insanda olursa Allah'in izniyle; cok guzel sey..
israrla manalar cikarmak ve olmayani uretmek sacma.. yapmayin su kotulugu kendinize..

aşk sacmalik degil hayatim, dogru insanda olursa Allah'in izniyle; cok guzel sey..
israrla manalar cikarmak ve olmayani uretmek sacma.. yapmayin su kotulugu kendinize..
Hak eden geldiğinde zaten her şekilde belli eder kendini bu yüzden canım şu sıralar kendimi gereksiz kişilerle oyalamak yerine bol bol kitap okumaya verdim. Gezip tozup arkadaşlarla eğlenip kitap okuyup bir şeyler yazıyorum ve kafam o kadar rahat ki.

X