• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ?!

Kizlar bn simdi yazin ne parfumu kullancam kizlar ? Bu yaza pek agir olmazmiki ? ^^ NE ONERIRISINZ KIZLAR ?

Kizlar bn simdi yazin ne parfumu kullancam kizlar ? Bu yaza pek agir olmazmiki ? ^^ NE ONERIRISINZ KIZLAR ?
Ben yazın bile lolita lifti kullanırım vallahi:) yazın şekerli koku kullanılmaz düşüncesi bana çok ters. İnsan kendinde neyi beğeniyosa onu kullanmalı. Ama yaza uyan güzel bir koku Cacherel Noa mesela bunu kullanırım. Pudra kokusudur tertemiz kokar ama sarışınlara yakıştığını düşünüyorum.

Hmm ben esmerim bana yakismaz o zaman bide dedigin gibi belkide denwmek lazim yazin yakisir belkide

Hmm ben esmerim bana yakismaz o zaman bide dedigin gibi belkide denwmek lazim yazin yakisir belkide
ben genelleme yaptım canım sen yinede dene yakışabilir. yaz mevsimi için victoria's secret vücut spreylerinide tavsiye ederim.

Yaz için Miracle aldım bugün Tekin Acar dan bakalım beğenecekmiyimilk defa kullanacağım tenim de kokusunu deneyince çok beğendim

Back