Bugün denedigim parfümler ve izlenimlerim

Yok hiç denemedim canım. Nasıl bir koku biraz tarif eder misin merak ettim :)

Kadınsı bi koku. Böyle vanilya tatlı tatlı pudra ve cook hafiften bir gül kokusu var ama o pek belli olmuyor.

Vanilya ve pudra kokusu cok hakim. Cok güzel tatlı kadınsı bir koku.

Ve aşırı kalıcı tavsiye ederim denemeni canım :)

Şişesi de cok güzel :KK200:

Kadınsı bi koku. Böyle vanilya tatlı tatlı pudra ve cook hafiften bir gül kokusu var ama o pek belli olmuyor.

Vanilya ve pudra kokusu cok hakim. Cok güzel tatlı kadınsı bir koku.

Ve aşırı kalıcı tavsiye ederim denemeni canım :)

Şişesi de cok güzel :KK200:
Ay anlattığına göre gerçekten güzel bir parfüm. Benim sevebileceğim tarzda.. Mutlaka bakacağım canım

Aynen öyle canım. Özeniyorum bazen. Keşke bende tek parfüme bağlı kalabilsem. İmza parfümüm olsa. Ama olmuyor işte. Yapamıyorum :)

hahah aynen bende hayranlik duyuyuorum tek parfüme bagli kalabilenlere. Secenek okadar cok ki tatli, ciceksi, pudramsi , odunsu kokular ve diyerleri birbirinden tarz olarak farklida olsa müthis birsürü koku var. Elbete birini diyerinden daha cok seviyordur insan ama bir yerden sonra sikiliyor. Bence degisiklik iyide gelebilir. Insanin havasi degisir.

Yine o özel parfümü özel anlarda kullanip imza parfümü yapabilir insan, diyer günlerde farkli parfümler deniyebilir. Zaten insan kendi icin özel bir günde her detaya önem verdiginden onun icin en güzel olan kokuyu kullanicaktir. Bende kendime bir imza parfümü ama ayni zamanda moduma göre farkli günlerde farkli ortamlarda kullanabilicegim kokular ariyorum.

X