Bende Burberry Classic ve Brit'i cok seviyorum.
Geçen kış bayıla bayıla classic'i kullandım.
Bu kış için cok parfümüm oldu ama Brit hep aklımda kalan bi parfüm.
Bende britin kokusuna halen bakamadim malesef ama classic cidden süper bir parfüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende Burberry Classic ve Brit'i cok seviyorum.
olimpia paco robanne denedim 5 dk sonra müthiş yumuşak bir kokuya dönüştü.. beğendim..
estee modern muse red denedim.. bilmiyorum fazla geldi.. beğenmedim..
armani code satin denedim.. muhteşem bir yumuşaklıkla birlikte bu parfümü kışın kullanırım dedirten notalar.. beğendim..
kenzo l elixir denedim.. çok harika.. nasıl anlatsam tatlılığını bilemiyorum.. içerisinde çok hafif bir meyve notası var ama buram buram meyve tatlılığı değil kesinlikle, o alttan alttan geliyor.. çok beğendim çok..
rica ederim tatlım.. dene mutlaka hoş ve yeni kokular..Bende olympea'yi denemistim canim kokusunu begenmistim icerisinde tuzlu vanilya varmis ilgimi cekmisti ama diyer saydiklarini deniyemedim cok iyi oldu paylasman...
rica ederim tatlım.. dene mutlaka hoş ve yeni kokular..
Cidden banada hiç sentetik gelmiyor kokuları michael almairac ın ürettiği parfümler evet çok gzel oluyor burberry body ide micheal üretmiş bu sebeple body ide çok severim ben :)Haklisin canim hayvan deneyi yapmayan marka nerdeyse yok gibi. Ama adi gecen firmalarin icinde özelikle burberry'nin yöntemleri vahsi diye adlandirilinca ister istemez sogudum bu markadan.
Aklimca ben hic bir ürün alip onlarin kazanc saglamalarini istemedim bu yüzden asla parfümlerini almam demistim. Büyük konusmusum ne yaziki....
sonra söyle düsündüm... bu kürkleri giyen insanlar var, talep varki üretiliyor ve o insanlarda bu kürklerin nasil yapildiginin bilincinde. Bende kalkmis bir parfüm icin vicdan yapiyorum acaba onlar düsünüyormu?
Zaten bana cok itici geliyor kürk filan aynen giymem.... Deri konusunda da söyle düsünüyorum bende suni deri kullaniyorum ama gercek deri kullananlara karsi önyargili degilim, cünkü deri mont vs gibi seyler icin genelde tüketdigimiz hayvanlarin derisi kullaniliyormus... yani onlarin zevkleri icin hayvanlar katledilmiyor.
Ama yok timsah, yilan derisi canta filan ne kadar canice...
Bu arada Burberry classici üreten isimlerden biri michael almirac'mis. Chloe, Chopard cashmir ve Gucci rush gibi parfümleri üreten isim, bu adamin parfümleri cok güzel oluyor.
Ayrica classic ve london banada mesela hic sentetik gelmiyor. Son parfümlerini denemistim ama cok koku denedigim icin birsey anlamamistim...
Evet canim firsat buldukca yeni cikan kokulari denemeye calisiyorum fazla yaygin olmuyorlar...
olmypea ve narciso rodigez narciso mesela son dönemdeki sekerli modaya uymamislar farklilar diyer kokulardan.
Armani code satin ve kenzo L'elexir' i cok merak ettim :)
Cidden banada hiç sentetik gelmiyor kokuları michael almairac ın ürettiği parfümler evet çok gzel oluyor burberry body ide micheal üretmiş bu sebeple body ide çok severim ben :)
Ben yinede piskolojik olarak orjinal deri mont ayakkabı vs. alıpta kullanamıyorum canım :)
olmypea çok güzel yumuşacık, temiz bir koku olmuştu 5 dk içinde.. gerçekten farklı olmuş ama armani ve kenzo şekerli tatlım ya onları sevmeyebilirsin o zaman.. ama farklı bir şekerli halleri var aslında bilindik değil.. bir de armaninin alt notası şekerli şimdi kartı kokladım da.. yani ilk ve orta notaları şekerli değildi daha çok odunsuydu diye hatırlıyorum, onu beğenebilirsin belki bir ihtimal..
Bende britin kokusuna halen bakamadim malesef ama classic cidden süper bir parfüm
Britte çok güzel canım.
Meyveli başlıyor ilk sıkınca sonra hafif hafif vanilya oturuyor.
Böyle tatlımsı bi koku. Ve cokta agır değil bence.
Hatta ben yazın bile kullanırım yanı benim icin o katagoride
Anladim canim peki sen classic mi yoksa brit mi dersin?
Ben classie bayildim, londonu da cok sevdim ve weekend de cok güzel biliyorum yanliz uzun zaman oldu kokusunu duymayali ama bunlarin icinden classici tercih ederim.
yok değil canım.. hatta ben code u pek sevmem çalışan bayan özellikle önerdi diye denemiştim..Canim ben sekerli kokulari da severim ama son zamanalarda bütün markalar bu tarz parfüm üretigi icin bazi kokularda birbirine benziyor yada birbirini andiriyor. Bu anlamda omypea ve narciso rodigez narciso biraz farklilik katmis. Ayrica odunsu, ciceksi farkli bir tatligi olan parfümleride severim ama bu aralar biraz ince eleyip sik dokuyorum. Farkli birseyler ariyorum cevremde kullanilmayan ve gecmiste kullanmadigim bir koku. Cünkü imaj degisikligine gidicem komple degismek istiyorum buyüzden kokularimda degisin istiyorum . Simdilik bu sürecte böyle ufak detaylarla ilgileniyorum.
kenzo ve armani code satin ilgimi cekti. Bu arada armani code satin armani code cizgisinda bir kokumu? yani eski kokuyu andiriyormu yoksa cokmu farkli bir kokumu canim?
Burberry brit annemin yegane parfümü.. Hiç değiştirmez.. Hergün bu kokuyu kullanır. Çok seviyor briti.. müptelası resmen :)Bende Burberry Classic ve Brit'i cok seviyorum.
Burberry brit annemin yegane parfümü.. Hiç değiştirmez.. Hergün bu kokuyu kullanır. Çok seviyor briti.. müptelası resmen :)
Kristen Stewartı çok severim :) ama briti sürekli annemden duyduğum içinmidir nedir fazla haz etmiyorum :) ama Gerçekten güzel bir parfümKristen Stewart'ın da müptela oldugu bir kokuymuş Brit :)
Ama gerçekten de güzel kokusu var ben cok begendim.
Her zaman aklımda almak..
İnşallah bir gün alacağım
Kristen Stewartı çok severim :) ama briti sürekli annemden duyduğum içinmidir nedir fazla haz etmiyorum :) ama Gerçekten güzel bir parfüm
Burberry brit annemin yegane parfümü.. Hiç değiştirmez.. Hergün bu kokuyu kullanır. Çok seviyor briti.. müptelası resmen :)
yok değil canım.. hatta ben code u pek sevmem çalışan bayan özellikle önerdi diye denemiştim..
Yok hiç denemedim canım. Nasıl bir koku biraz tarif eder misin merak ettim :)Güzel parfüm ya hiç bayıyor bence :)
Ben şuan Jean Paul Gaultier Classique edp olanıyla aşk yaşıyorum ya.
Sanırım bu kış favori parfümüm bu oldu. Sen denemiş miydin?
Aynen öyle canım. Özeniyorum bazen. Keşke bende tek parfüme bağlı kalabilsem. İmza parfümüm olsa. Ama olmuyor işte. Yapamıyorum :)imza kokusu olmus ozaman desene :)