Kış için tatlı bir şeyler

Merhaba arkadaşlar,
Genel olarak kullandığım kokular hep hafif, çiçeksi, pudralı kokular. Kış için bunların hafif kaçtığına karar verdim. Biraz daha tatlı, sıcak bir parfümle kışı geçirmek istiyorum. Normalde şekerli kokuları hiç sevmem ama başkalarında duyduğumda da mis gibi gelen kokuya imrenirim.
Öncelikle istediğim koku meyve ağırlıklı olmamalı çünkü meyvelerden gelen o tatlılık beni irrite ediyor. Örneğin lancome midnight rose daki böğürtlen kokusundan çok rahatsız olmuştum.La vie est belle de çok çok ağır geldi. Koklayıp beğendiğim en tatlı koku Victor Rolf Bonbondu. O tarz karamelli bir koku arıyorum. Sizce hangisini denemeliyim? Bunların dışında da tavsiyeleriniz varsa seve seve kabul ederim.

Lancome tresor la nuit
Prada Candy
Escada magnetism
Dolce Gabbana pour femme
Thierry Mugler Angel Muse
Nina Ricci L'extase
Dolce&Gabbana Pour Femme
Armani si
Ysl Manifesto
Coco Candy. Britney Spears Midnight

Kış için, lady million tavsiye ederim feminen ve elit bir kokusu var. Oldukça kalıcıdır, annem için almıştım özel günlerde bende kullanmadan edemiyorum kokusunu beğeniyorum. Onun erkek parfümünü de çok beğeniyorum (one million).
Kendim için Dior addict (lacivert şişede) almıştım geçen sene. O da oldukça kalıcı bir parfüm, ağır vanilya kokusu içeriyor, beğenip soranlar olmuştu ama bana biraz ağır geldiği için şişenin yarısından çoğu hala dolu duruyor öyle. Eger vanilya kokusu seviyorsan, deneyebilirsin (christine dior possion tadinda bir parfum).
Şu an issey miyake pure parfume kullanıyorum ondan da memnunum, hem yaz hem kış için uygun, çok baymıyor kokusu.
Son olarak, yaz için kesinlikle chanel chance edp öneririm ferah ve kalıcı bir kokusu var, onu kullandığım zamanlarda da hangi parfümü kullandığımı soranlar oluyordu. :21:

X