Bence adamı bu kadar sıkma yapacağı varsa her türlü yapar zaten,
durup dururken aklına karpuz kabuğu getirme.
Sıkmıyorum ki yapma demiyorum sen bilirsin diyorum sadece
Sen bilirsin diyorsun da tavırlarından anlıyordur rahatsızlığını her zaman böyle diken üstünde olmaz,
mutlu olamazsın ki o zaman ilişkinde hep şüphe ve kuşkuyla
kesin olarak bir yanlışını yakalarsan o zaman başka
Sevgilin mi var derdin var. Anormal bir durum göremedim ben.
Daha rahay bırakmaya çalışıcam
Tavırları garip gibi geliyor bana ama
Adamda guvenilmeyecek bir sey var mi bilemem ama siz kendinize hic guvenmiyorsunuz, iliskinize de guvenmiyorsunuz sanirim, surekli diken ustunde gibisiniz.
Şu yazdığın kadarıyla bir gariplik yok, dahası varsa bilemem. Tavır olarak bizimle paylaştığın bir tek isme verdiği tepki mevzusu var. Başka ne var mesela?
İlk konu, sevgilisinin adı geçince panikleme yani...
Ben olsam ben de paniklerdim, sonuçta onun geldiği ortamda bulunmak istemem, kalkıp gitmek isterim.
Anormal gelmedi.
Diğer konunun benzerini yaşadım. Hatta eşini aldatan ve bunu alışkanlık haline getirmiş bir arkadaşı vardı sevgilimin. Üstelik kamera asistanıydı, otellerde falan kalırlardı. Adam kızları çağırmak isterdi. Benimki bertaraf etti, zaten çok bir utangaç yapısı var ama o dönemler çok sinirliydim. Bir şey de yapmadım, konuşma falan demedim ama içim rahat değildi.
Soğuk davranıyor gibi günlük şeylerde..
Bundan 1ay önce daha farklıydı açıkçası..
O arkadaşıylada son 1 aydır daha yakınlar..
İçten içe bi bağdaştırma yapıyorum
Önceden sıkıntılar yaşamıştık korkularım var o yüzden.
Kendime güvenmekle alakasını çözemedim
Soğuk davranıyor gibi günlük şeylerde..
Bundan 1ay önce daha farklıydı açıkçası..
O arkadaşıylada son 1 aydır daha yakınlar..
İçten içe bi bağdaştırma yapıyorum
Ama şöyle bişeyde var o kız gelmiş olsa söylemiceğimi bilir zaten kızı çok iyi tanımadığımıda biliyor fotoğrafta gördüğüm birini nasıl a o diyebilirim diye mutlaka düşünür.
O kızı görsemde
-Acaba o mu derim..
-Aa xte geldi demem o kadar tanımadığım açık..
Hani benimde tanıdığım bi kız olsa bu dediğinizde haklısınız..
Ee sonra naptınız ?
Siz veya eşiniz ?
aldattıgna inanıyorsanız -kanıta bile gerek yok- ayrılın,
inanmıyorsanız sık bogaz etmeyin, ancak aptalı da oynamayın
BENCE.
bu arada benim de keyifli vakit gecirdigim bir arkadasım olsa ister istemez 7/24 erkek arkadasımı aramazdım,
ustelik o arkadasımdan hoslanmıyorsa, onun yanında hic aramazdım ki huylanmasın,
bir de surekli tartısıyorsak, tam olarak sogumasam da o surekli sorunlardan bahsedecek beni bunaltcak diye aramak istemezdim.
Farkında bile olmayabilir, veya her zamanki gibi davranıyor da sen sırf o arkadaşına güvenmediğin için böyle hissediyor olabilirsin. Bir konuş derim. Hemen kuruntu yapma, güvensizlik duymana sebebiyet verecek bir şey yapıyor gibi gözükmüyor. Ama sen kesinlikle güvenmiyorsan sürdürmenin de bir gereği yok.
Yani öyle demeyin. Biz burada tanıştığımız bir arkadaşla yolda karşılaştık. Kendisi beni tanıdı fotoğraftan gördüğü kadarıyla :)
Bir şey olmayacağını biliyor ama yine de sıkıntıdaydım. Sonradan o işi bıraktı da rahatladım.
Aldattığını düşünmüyorum..
Şuan için..
Ama o arkadaşının rahat tavırlarına özenir m diye düşünüyorum.
Karakter olarak öyle durmuyor ama burda yıllardır evli adamların ve hiç bi açık vermeden neler çevirdiğini okudukça işkilleniyorum şuan için değil ama zaman geçtikçe olabilir mi acaba ?
Kesinlikle güvenmiyorum diye bişey yok
100delik dilime vurduğumda % 90 kadar güveniyorum..
Öyle hissediyoda olabilir reglim gecikti ve geriyor acaba ondan mı alınganım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?