• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ??

CatlakB

ALLAH'ım Hakkım(ız)da Hayırlısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5.099
Puanlar
248
Arkadaşlar 2.5 yıl kadar bi süredir devam eden bi ilişki var..
Çok sıkıntılı dönemlerden geçtik..
Çok şükür şuanda herşey çok iyi gidiyor ALLAH korusun nazardan.
Ama bi konu dikkatimi çekti..
Eski sevgilisiyle ilgili..
Bizim ilişkimiz 1.5 yıl gibi bi süredeyken kızın sosyal medyadan bi hesabına bakmış..
Bu çıktı ortaya..
Sonra konu kapandı..
Düzelttik bida olmazlarla bitti konu..
Bida açılmadı uzun süredir..
Halada baktığına dair bişey sezmiyorum..
Bugün..
O kızın adının geçtiği bi konu oldu..
X'te geldi dedim ama o kızdan bahsetmiyodum zaten konuyu açmıyorum artık..
Adaşıyla ilgiliydi...
Ben
- X'te geldi
- Kimm haniiii ?
Canımı sıktı ama sorsam kavga ederdik biraz bekledim bi 20dkya yakın veya 15 dk falan geçti..

-Bişey sorucam niye o isimde panikledin dedim
-Paniklemedim valla o anlamda demedim aklıma bile gelmedi valla bak dedi
-Tamam diyip konuyu kapattım..

---

Birde bir arkadaşı var..
Bi spor dalıyla ilgileniyor..
Kurs gibi bi yere falan gidiyor..
Çocuğun sevgilisi var ama sadık değil..
Sonra o gittiği kurs gibi bi yerden başka kıza aşık olup diğerini bırakıyor ama en son bizim bildiğimiz gelişmeye göre önceki kızada
-Düşünücem bahanesinide öne sürüp
Erkek arkadaşıma
-Yaa napsam ki gibisinden konuşuyor..
Belli aklı karışık ama bu arada yeni sevgilisi var diğeri eskidi..
Ve çocuk önceki kızı aldatmış falan bunu kendide söylüyordu..
-Aldattım ama yakalamadı niye huzursuz ki diye
Benim erkek arkadaşım
-Hissederler diyip normal olması gereken cevapları veriyor :)

amaaa...
Bu anlattığım olayın üstünden 1-2 hafta geçti..
Geçen gün..
Bu arkadaşının yaptığı spor dalına merakı arttı.
-Gideyim gideyim diyor
Engel olmuyorum ama pek onaylamadığımda anlaşılıyor..
Çünkü o arkadaşıyla çok daha yakınlaşıcaklar..
Ve arkadaşı genelde sevgilisi yanında olmadığı anda yanına kızları çağıran bi tip veya kızlar çocuğu görüp geliyor..
Ve ben rahatsızlık duyarım açıkça..
Güveniyorum ama korkularıda var..

Bu şekilde bi arkadaşı olmasından rahatsızım ama çocuğa soğukluk hissettiğimi bilir..
Ama arkadaşlıklarına engel olmıcağımıda bilir.
Eğer arkadaşı ona yanlış yaparsa onun halletmesini isticeğimide bilir..
Benim durumum kendi içimde sıkıntı çekmem..

Bu durumları yorumlayabilir misiniz ?

Ben burdayımmmmmmm ;)

Bence adamı bu kadar sıkma yapacağı varsa her türlü yapar zaten,

durup dururken aklına karpuz kabuğu getirme.

Sıkmıyorum ki yapma demiyorum sen bilirsin diyorum sadece

Sıkmıyorum ki yapma demiyorum sen bilirsin diyorum sadece

Sen bilirsin diyorsun da tavırlarından anlıyordur rahatsızlığını her zaman böyle diken üstünde olmaz,

mutlu olamazsın ki o zaman ilişkinde hep şüphe ve kuşkuyla

kesin olarak bir yanlışını yakalarsan o zaman başka

Sen bilirsin diyorsun da tavırlarından anlıyordur rahatsızlığını her zaman böyle diken üstünde olmaz,

mutlu olamazsın ki o zaman ilişkinde hep şüphe ve kuşkuyla

kesin olarak bir yanlışını yakalarsan o zaman başka

Daha rahay bırakmaya çalışıcam

Sevgilin mi var derdin var. Anormal bir durum göremedim ben.

Tavırları garip gibi geliyor bana ama :(

Daha rahay bırakmaya çalışıcam

Tavırları garip gibi geliyor bana ama :KK43:

Şu yazdığın kadarıyla bir gariplik yok, dahası varsa bilemem. Tavır olarak bizimle paylaştığın bir tek isme verdiği tepki mevzusu var. Başka ne var mesela?

İlk konu, sevgilisinin adı geçince panikleme yani...
Ben olsam ben de paniklerdim, sonuçta onun geldiği ortamda bulunmak istemem, kalkıp gitmek isterim.
Anormal gelmedi.

Diğer konunun benzerini yaşadım. Hatta eşini aldatan ve bunu alışkanlık haline getirmiş bir arkadaşı vardı sevgilimin. Üstelik kamera asistanıydı, otellerde falan kalırlardı. Adam kızları çağırmak isterdi. Benimki bertaraf etti, zaten çok bir utangaç yapısı var ama o dönemler çok sinirliydim. Bir şey de yapmadım, konuşma falan demedim ama içim rahat değildi.

önceki konularini biliyorum, sevgiline karsi güvenin yok... Yoksa sevgilinin yaptigi bir şey yok.. Ben bir durum göremedim...

Sadece sen böyle yorumluyorsun nedeni ise guvenmiyorsun...

Adamda guvenilmeyecek bir sey var mi bilemem ama siz kendinize hic guvenmiyorsunuz, iliskinize de guvenmiyorsunuz sanirim, surekli diken ustunde gibisiniz.

Önceden sıkıntılar yaşamıştık korkularım var o yüzden.
Kendime güvenmekle alakasını çözemedim :(

Şu yazdığın kadarıyla bir gariplik yok, dahası varsa bilemem. Tavır olarak bizimle paylaştığın bir tek isme verdiği tepki mevzusu var. Başka ne var mesela?

Soğuk davranıyor gibi günlük şeylerde..
Bundan 1ay önce daha farklıydı açıkçası..
O arkadaşıylada son 1 aydır daha yakınlar..
İçten içe bi bağdaştırma yapıyorum :(

İlk konu, sevgilisinin adı geçince panikleme yani...
Ben olsam ben de paniklerdim, sonuçta onun geldiği ortamda bulunmak istemem, kalkıp gitmek isterim.
Anormal gelmedi.

Diğer konunun benzerini yaşadım. Hatta eşini aldatan ve bunu alışkanlık haline getirmiş bir arkadaşı vardı sevgilimin. Üstelik kamera asistanıydı, otellerde falan kalırlardı. Adam kızları çağırmak isterdi. Benimki bertaraf etti, zaten çok bir utangaç yapısı var ama o dönemler çok sinirliydim. Bir şey de yapmadım, konuşma falan demedim ama içim rahat değildi.

Ama şöyle bişeyde var o kız gelmiş olsa söylemiceğimi bilir zaten kızı çok iyi tanımadığımıda biliyor fotoğrafta gördüğüm birini nasıl a o diyebilirim diye mutlaka düşünür.
O kızı görsemde
-Acaba o mu derim..
-Aa xte geldi demem o kadar tanımadığım açık..
Hani benimde tanıdığım bi kız olsa bu dediğinizde haklısınız..

Ee sonra naptınız ?
Siz veya eşiniz ?

aldattıgna inanıyorsanız -kanıta bile gerek yok- ayrılın,
inanmıyorsanız sık bogaz etmeyin, ancak aptalı da oynamayın
BENCE.

bu arada benim de keyifli vakit gecirdigim bir arkadasım olsa ister istemez 7/24 erkek arkadasımı aramazdım,
ustelik o arkadasımdan hoslanmıyorsa, onun yanında hic aramazdım ki huylanmasın,
bir de surekli tartısıyorsak, tam olarak sogumasam da o surekli sorunlardan bahsedecek beni bunaltcak diye aramak istemezdim.

İçten içe bi bağdaştırma yapıyorum :KK43:

Farkında bile olmayabilir, veya her zamanki gibi davranıyor da sen sırf o arkadaşına güvenmediğin için böyle hissediyor olabilirsin. Bir konuş derim. Hemen kuruntu yapma, güvensizlik duymana sebebiyet verecek bir şey yapıyor gibi gözükmüyor. Ama sen kesinlikle güvenmiyorsan sürdürmenin de bir gereği yok.

Önceden sıkıntılar yaşamıştık korkularım var o yüzden.
Kendime güvenmekle alakasını çözemedim :KK43:

İçten içe bi bağdaştırma yapıyorum :KK43:

Ama şöyle bişeyde var o kız gelmiş olsa söylemiceğimi bilir zaten kızı çok iyi tanımadığımıda biliyor fotoğrafta gördüğüm birini nasıl a o diyebilirim diye mutlaka düşünür.
O kızı görsemde
-Acaba o mu derim..
-Aa xte geldi demem o kadar tanımadığım açık..
Hani benimde tanıdığım bi kız olsa bu dediğinizde haklısınız..

Ee sonra naptınız ?
Siz veya eşiniz ?

Yani öyle demeyin. Biz burada tanıştığımız bir arkadaşla yolda karşılaştık. Kendisi beni tanıdı fotoğraftan gördüğü kadarıyla :)

Bir şey olmayacağını biliyor ama yine de sıkıntıdaydım. Sonradan o işi bıraktı da rahatladım.

aldattıgna inanıyorsanız -kanıta bile gerek yok- ayrılın,
inanmıyorsanız sık bogaz etmeyin, ancak aptalı da oynamayın
BENCE.

bu arada benim de keyifli vakit gecirdigim bir arkadasım olsa ister istemez 7/24 erkek arkadasımı aramazdım,
ustelik o arkadasımdan hoslanmıyorsa, onun yanında hic aramazdım ki huylanmasın,
bir de surekli tartısıyorsak, tam olarak sogumasam da o surekli sorunlardan bahsedecek beni bunaltcak diye aramak istemezdim.

Aldattığını düşünmüyorum..
Şuan için..
Ama o arkadaşının rahat tavırlarına özenir m diye düşünüyorum.
Karakter olarak öyle durmuyor ama burda yıllardır evli adamların ve hiç bi açık vermeden neler çevirdiğini okudukça işkilleniyorum şuan için değil ama zaman geçtikçe olabilir mi acaba ?

Farkında bile olmayabilir, veya her zamanki gibi davranıyor da sen sırf o arkadaşına güvenmediğin için böyle hissediyor olabilirsin. Bir konuş derim. Hemen kuruntu yapma, güvensizlik duymana sebebiyet verecek bir şey yapıyor gibi gözükmüyor. Ama sen kesinlikle güvenmiyorsan sürdürmenin de bir gereği yok.

Kesinlikle güvenmiyorum diye bişey yok
100delik dilime vurduğumda % 90 kadar güveniyorum..
Öyle hissediyoda olabilir reglim gecikti ve geriyor acaba ondan mı alınganım ?

Yani öyle demeyin. Biz burada tanıştığımız bir arkadaşla yolda karşılaştık. Kendisi beni tanıdı fotoğraftan gördüğü kadarıyla :)

Bir şey olmayacağını biliyor ama yine de sıkıntıdaydım. Sonradan o işi bıraktı da rahatladım.

Aslında kızı bende tanırım acaba ya ?? falan olurum ama bunu ona söylemiceğimi adı gibi biliyor erkek arkadaşımın yönünü değiştiririm görüş mesafesinden çıkartırım falan görmesine gerek yok çünkü ama bu tepkisi rahatsız etti çok fazla :(
Olmaz ama ya olursalarım var benim..
Burdaki konulardan paranoya oldum :(

Aldattığını düşünmüyorum..
Şuan için..
Ama o arkadaşının rahat tavırlarına özenir m diye düşünüyorum.
Karakter olarak öyle durmuyor ama burda yıllardır evli adamların ve hiç bi açık vermeden neler çevirdiğini okudukça işkilleniyorum şuan için değil ama zaman geçtikçe olabilir mi acaba ?

Kesinlikle güvenmiyorum diye bişey yok
100delik dilime vurduğumda % 90 kadar güveniyorum..
Öyle hissediyoda olabilir reglim gecikti ve geriyor acaba ondan mı alınganım ?

burada hicbir sey gormesen ve aynı yatakta kitap okurken gorsen yapmaz benim kociş diyecek degildin dimi?

arkadaslarıyla gezip gezmemesinden rahatsız olman seninle alakalı birsey,
burada yazılanlara gore sınırlarını belirlersen hayatın boyunca catlakb degil baska biri olarak yasarsın...

Bir şeyler seziyorsan ayrıl. Birliktelikler zor, eskisini mi düşünüyor, yeni birini mi seviyor, benden sıkıldı mı, cart,curt.

Allah askina yok sikbogaz etme, yok guvenmiyorsan ayril gibi laflar da bana gercek disi geliyor. Hayat siyah beyazdan ibaret degil. Grilerde var. Korle yatan Şaşı kalkar, bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soyleyeyim laflari bosa soylenmemis. O cocukla ne kadar sık gorusurse o kadar etkilenecek ondan. Karismamak yerine direk onunla gorusmesini istemediginizi soylemelisiniz bence. Tercih ona kalsin.

Back