Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Ben kv ve kp ile oturuyorum. Kv bağırsakta tümör vardı kemoterapi falan almadı başlangıçtı ve iyi huyluydu direk ameliyat oldu ameliyat sonrası testlerde temiz çıktı. Şimdi evde ama kendini aşırı salmış durumda duşunu bile kendisi almıyor kardeşleri eşi yıkıyor. Sürekli çok hastayım bıktım modunda hastaneye götürüyoruz doktor hiç birşeyi Yok bütün değerleri güzel yatmasın sürekli aktif olsun normal yaşantısına dönmesi gerek diyor ama yok anlamıyor bide salonda yatıp kalkıyor herkes her işini yapıyor ama beğenmiyor bide arkalarından beddua ediyor. Ben de şuan hamileyim doğumuma az kaldı ama benden beklenti büyük. Gebelik tansiyonum var geceleri uyuyamıyorum anca saat 4,ten sonra uykuya dalıyorum 12de kalkıyorum. Gecen kv kız kardeşini aradı akşam ne yemek yaptın gel ben çok açım ölcem diye. Ki yemek yapmıştım kendisi tokum midem bulanıyor diyip yememişti. Kardeşi geldi yemek getirdi onuda canım istemiyor diyerek yemedi. Sonra kardeşi bir sürü yeri aradı kendisi çalışıyor kv biri gelsin ilgilensin diye. Başka kız kardeşleri var izmirde onun bekar kızı var o gelsin diye konuştu sonra kadın galiba beni sordu oda bizim gelin aldık gelin mi bizi aldı anlamadık o üst katta kızı gönder gelsin Yok ne olacak o karışamaz gelsin ablama sabah kahvaltısını hazırlasın yedirsin tek başına kadın sıkılıyor dedi. Kız bu hafta gelecekmiş burda kalacakmış benim eşimin tarafı hep akraba evliliği teyze amca çocukları evli. Görümcem var oda dayısının oğluyla evli yurt dışında yaşıyor. Kızlar ev dublex ben üst kattayım. Sizce böyle birşey normal mi? Eşime söylenenleri anlatamıyorum sonra gidip kıyameti koparıyor ve kv dönüp dolaşıp sürekli bana söyleniyor. Bekar kızın burda ne işi var ?