Gebeliğe Hazırlık Sizce Zamanı Geldi mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

lettyortiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
827
862
53
27
Merhaba kızlar, 1.5 senelik evliyim ve esim artık ciddi ciddi cocuk istiyor. Aynı şekilde ben de istiyorum ama bir yandan da cesaret edemiyorum. Sizce 1.5 yıl geçmesi bebek düşünmek icin yeterli mi? Asıl sormak istediğim hazır olmasam bile hamileliğimi öğrendikten sonra kendimi hazır hisseder miyim? Cevaplar icim şimdiden teşekkürler.

Gecen zaman bir ölcü degil esinle anlasabiliyor musun evine ekmegini her sartta getirebilir mi cocuklara yaklasimlari nasil gerektiginde ev temizleyip yemek yapabilir mi cunku hamileliginde ve bebekle bunlari yapamayabiliyorsun. Cok yonlu sorgulaman gerekiyor. Annelik guzel ve zorlu bir surec kendini de bu yonden sorgulamalisin bir insan getireceksin hayata her turlu sorumlulugu sende uykusuz kalacaksin kendine ayiracagin zamanlar kisitlanacak bunlara hazirsan yap. Kizim 10 aylik en son ne zaman sinemaya gittim hatirlamiyorum olsun onun icin bircok seye deger. Allah hayirli zamanda nasip etsin sana da insallah

Buna yalniz ve ancak sen ve esiniz karar verebilirsiniz.
Maddi durum nasil? Cocuk olduktan sonra kim bakicak? Sana hamilelik sureci ve dogumdan sonra yardimci olucak birileri var mi?
Esinizle iliskiniz nasil?...
Vs vs...

Eşime o konularda güveniyorum her zaman yapmasa bile çok zorlandigimi görürse yapar aksi zalimlik olur zaten. Çooook zor oldugunun hayatımın tamamen degiseceginin farkindayim ama buna degecegini de biliyorum :') Amin Allah sizinkini de analı bsbali büyütsün

Buna yalniz ve ancak sen ve esiniz karar verebilirsiniz.
Maddi durum nasil? Cocuk olduktan sonra kim bakicak? Sana hamilelik sureci ve dogumdan sonra yardimci olucak birileri var mi?
Esinizle iliskiniz nasil?...
Vs vs...
Maddi olarak çok şükür sıkıntı yok, kayınvalidem en büyük destekcim olur oyle bir durumda. Annem de ara sira yardima gelir. Yani oyle imkansiz imkansiz bir durum yok ama iste insan yine de tereddut edip tecrubesi olana sormak istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…