- 24 Eylül 2020
- 966
- 680
- 53
- 36
- Konu Sahibi Sardunya21
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet değerlendirin 3 günü t çizgisi silikleşene kadar yapınSlm kizlar .5 saatlik sivi almama sonucu yumurtlama testi yaptim.sonuc bu. Sizce ovualsyin gnm bugun mu?
Bide neden 5 saat susuz kaldınızSlm kizlar .5 saatlik sivi almama sonucu yumurtlama testi yaptim.sonuc bu. Sizce ovualsyin gnm bugun mu?
Yaa. Ciddi misin? Ay insallah kuzum ya. Rabbim bu ay insallag nasip ederEvet değerlendirin 3 günü t çizgisi silikleşene kadar yapın
Is yerinde icmistim en son. Evde de temizlige gristim. Test yapayim diye biraz da ertldm. Daha net cikti amaBide neden 5 saat susuz kaldınız
Evet bugun hakkında hayırlısı olsun kalbindeki karnın da olsun en yakın zamandaSlm kizlar .5 saatlik sivi almama sonucu yumurtlama testi yaptim.sonuc bu. Sizce ovualsyin gnm bugun mu?
İnşallah bende bu ay ilk defa yaptım ovülasyon testini hayırlısı bide saat kaçta yapınız normalde saat 12 4 arası akşam 8 10 arası yapılıyoYaa. Ciddi misin? Ay insallah kuzum ya. Rabbim bu ay insallag nasip eder
Aksam 9 daİnşallah bende bu ay ilk defa yaptım ovülasyon testini hayırlısı bide saat kaçta yapınız normalde saat 12 4 arası akşam 8 10 arası yapılıyo
Ben ovulasyon testine başladım 17.günüm teste göre yumurtlama olmadı ama akıntıya gore 5 6 gun once akıntım oldu o uzayan akıntı oldu ama ben testte yumurtlama görmedim oyuzden akıntı yumurtlamaya yakında oluyormuşAma test byle ciksa da bende o yumrta kivami uzayan akinti yok. Akinti var ama uzama yok..normal mj
Benimde olmuyo uzan akıntı bekarken oluyodu ama şuan yokAma test byle ciksa da bende o yumrta kivami uzayan akinti yok. Akinti var ama uzama yok..normal mj
Evet çatlamış değerlendir bu günü ve yarınıKizlar bugunku yumurtlama kiti. Sizce yumurta catlamis mi?
Aynı gün yumurtlamışız:) inş güzel sonuçlar alırızEvvelsi gun en koyu halinde degil de sabahinda iliski oldu. Sansim var mi yine de?
Regl iken yumurtladim sanirim. Olamaz demstm ama . kske o gunleri de degerlendirseydm yine de![]()
Insallah kardes. Bi yanim bu sefer olacak dyr , bir yanim da korkuyr. BilmiyrmAynı gün yumurtlamışız:) inş güzel sonuçlar alırız![]()
Güzel düşün güzel olsunInsallah kardes. Bi yanim bu sefer olacak dyr , bir yanim da korkuyr. Bilmiyrm![]()
Ya sana bisey sorsam? Pazartesi aksam 9 gbi pik gunumdu ama o gece degilde sabahina saat 5 de iliski oldu. Sence gebe kalma sansim var mi?Güzel düşün güzel olsun![]()
Pik olunca yumurta çatlamak üzere demek istiyor 24 saat içinde, yani o testten sonra çatladı ve çatladıktan sonra ortalama 24 saat döllenmeye hazır oluyor ve spermde 2,3 gün yaşadığına göre olma şansın çok yüksekYa sana bisey sorsam? Pazartesi aksam 9 gbi pik gunumdu ama o gece degilde sabahina saat 5 de iliski oldu. Sence gebe kalma sansim var mi?
Benim bat 27 Ocak senin ne zamanYa sana bisey sorsam? Pazartesi aksam 9 gbi pik gunumdu ama o gece degilde sabahina saat 5 de iliski oldu. Sence gebe kalma sansim var mi?