Yatak Odası Dekorasyonu Sizce Yatak Odam Hangisi Olmalı?

evet evet birde onu söylicektim ben mobilyamın hepsini beyaz aldım ve hiç toz yok:)
ama ortada siyah bir deri sehpam var aman allahım nasıl toz görünüyor anlatamam

ayni dertten muzdaribiz demekki:bbo:
sebnemcim rica ederim
insan kullanmadan bilemiyor boyle seyleri

2si arasında begenmek gerekirse canım bellona monza daha güzel..:)

istikbal plaza tabiki canım
bellonanın takımının dolabının aynaları siyah ayna çok karanlık gösteriyo

hepiniz sağolun kızlar
ben iki takımıda yakından gördüm çok beğendim
ama karar veremedim
görüyorum ki
sizlerde öyle yakın bir zamanda alıcam mobilyalarımı
ama hala çok kararsızım..

bence ilki daha güzel ve sadeymiş diğeri birz daha karışık geldi bana :)
bence gözünde yatak odanı canlandır işte bu dediğin takımı al ama ikiside güzel ikisini de beğendim dersen fiyata göre karar ver derim :)

kesinlikle istikbal.ben her zaman istikbali daha kaliteli bulurum.istikbal alınca içim daha rahattır.

bellona çok daha güzel kokuyor daha kaliteli bir görüntüsü var

sağolun arkadaşlar yardımlarınız için
hala düşünmekteyim...
kararıma yardımcı olucak fikirleriniz

arkadaşlar bende hep 6 kapılı almayı düşünütordum ama sürgülü bi model beğendim ne dersiniz çok mu kuçuk olur rahat kullanabilir miyim.

yalnız istikbalin ürünleri eskisi gibi kalteli değil bilgin olsun.Çabuk yıpranıyor.
Bellona ile ilgili bi fikrim yok.

Son düzenleme:
Canım bence Bellona'nın takımı güzel, şık ve kullanışlı. Ama oturacağın evde önemli. Son karar yine senin ama Bellona derim ben. Ayrıca sürgü kapaklar için bu kadar ön yargılı olma. Ben sürgülü kapak kullanıyorum ve çookkk memnunum. Yatak odamda küçük olunca benim için alan genişliği daha büyük önem taşıyordu ve sürgülü aldım. Eşimin de önyargıları vardı, önceleri yok olmaz falan dedi ama şimdi herkese öneriyorrrrzemuszemus Hangisini aldığını yazarsan seviniriz. İyi bak kendine dişi kuşopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…