Sizce yapabilir miyim (kpss)

Plânlı ve düzenli çalışırsanız yapabilirsiniz. Tarih coğrafya vatandaşlık için önce konu videosu izleyip konu bitiminde en az 2 farklı kaynaktan konu testi çözerek pekiştirebilirsiniz. Tüm konular bittiğinde de bol bol ders denemesi genel denemeler çözersiniz. Aynı yöntemi diğer alanlarda da uygulayabilirsiniz.

Bir de en verimli olduğunuz algılarınızın açık olduğu saatleri kaçırmayın derim o saatlerde 1 saat bile sonrakilerden daha faydalı oluyor.

Bir senede hem ona çalişaşayım hem buna olmaz.Tek bir hedef belirleyip istikrarlı şekilde çalışırsanız ancak öyle olur.Kpssyi kazanan bir çok insan var.Ben evliyken atandım 29 yaşında.Baya uğraştım.zor ama çalışınca oluyor

Çok teşekkürler

Mühendislik fakültesi mezunuyum
Sözel temelim yok benimde
2,5 yaş bebesiyle evde hazırlanıyorum
Gayet güzel anlatan çok kıymetli hocalarımız var
Yeterki kararlı olun, planlı ilerleyin
İnternet büyük nimet.
Herşey gönlünüzce olsun,çalışmaya başlayın niyet etmişken

Yapabilirsiniiz tabii ki. Genel kültür kısmı benim rezalet kötüdür. Bartın'ın Karadeniz'de olduğunu sınavdan sonra öğrendim :)) Siz hesap edin ne kadar kötü olduğunu. O kısmı öabt ye ara vererek son 2 hafta çalıştım 31 net yaptım.
Öabt için uzaktan eğitim dersleri aldım sadece. Eğitim bilimleri ve gy-gk kısmı sadece youtubedan. Yapan bir sürü insan var, siz de yapabilirsiniz.

Sizin de gönlünüzce olsun inşallah teşekkür ederim

Teşekkür ederim yapıcam

Çok isterdim ama gitmek için de bir miktar para gerekiyor ve bizimkiler ne yazık ki veremez. Gittikten sonra zaten kendim hallederim ama işte çıkabilmek sorun
Siz yine de deneyin bence. Belki buradaki Turk-Alman derneklerinden yardim alabilirsiniz...Mesela oraya mektup yazsanız ben çok severek dilinizi kültürünüzü öğrendim ancak iş bulamadım yardımcı olur musunuz vb ? Ya da havayollarını denediniz mi? Otelleri denediniz mi?

Denemeden bilemessin , dene bakalım yapabiliyomuymussun

İnsan istedikten sonra herşeyi yapar ölümden başka herşeye çare var

Olur neden olmasın.. Ben kpssye 3.hazırlanışımda atandım. Eylül ayı gibi başlamıştım ders çalışmaya bizde yds yok ama malum öğretmenlik.. 3 aşamalı sınava giriyorsun gkgy+eğitim+öabt olmak üzere. Sonuç olarak atandım 88.5 aldım alanımda Türkiye derecesi çıkardım. Diğer atanamadığım 2 sene yeteri kadar çalışmamıştım hep son 2-3 ay çalışmıştım. Eğer erken başlar ve tüm gayretini verirsen başaracağına inan..

İngilizce öğretmenliği okudum. Kpss'yi pek düşünmüyordum çok geç dank etti kafama son 2 ay eğitim ve alana çalıştım. Şu an kontenjan içindeyim atama tercihi yapmayı bekliyorum. Dershaneye de gitmedim. Tabi sizin bölümünüz farklı, Almanca'da durum nasıl bilmiyorum ama ben hiç matematik yapamadım. Tarih coğrafya çalışmadım iyi netim yoktu ancak eğitim ve alan bilgisi sınavı kurtardı beni. Sizin bölümde de durum bu şekildeyse yapabilirsin tabiki

Eğer kpss hayaliniz varsa evde çalışmakla olmaz mutlaka dershane gibi bir yere gitmeniz gerekir. Motivasyonu ve devamlılığı sağlamak açısından
Valla motivasyon ınsanın ıcınde oluyor, kendı ısterse her yerden yapar, dershaneye gitmesine gerek yok, disiplini olan her kosulda yapar. Dersaneler zaman kaybı, bosa para kaybı, üstelik kovid riski car surekli olarak kalabalıkta olacak, bende çocugum okula baslıyor bu sene o okula gıdınce bende netten videolarımı ızleyecegım zaten temelım var, ve hedef koydum kendıme başaracagım Allah, ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…