TercümanlıkBölümünüz nedir?
EvetÖABT ye hazirlanmaniz gerekiyor mu peki?
Evet, öğretmen olarak atanacaksam gerekiyor.
Ingilizce ogretmenligi icin sansiniz yuksek. Bolumunuz Ingilizceyse YDS zaten cok sorun olmaz ki.Tercümanlık
Ne yazık ki dershaneye gitme imkanım yok. Ancak başlarsam eğer motivasyonu kendim sağlarım bir şekilde. Video izlemek yeterli olur mu peki yeterli bilgiyi almak açısındanEğer kpss hayaliniz varsa evde çalışmakla olmaz mutlaka dershane gibi bir yere gitmeniz gerekir. Motivasyonu ve devamlılığı sağlamak açısından
Almanca bölümüm. Öğretmenlik puanları yakın, sadece yds daha zor ingilizceye göre.Ingilizce ogretmenligi icin sansiniz yuksek. Bolumunuz Ingilizceyse YDS zaten cok sorun olmaz ki.
Anladim. Almancaniz nasil peki? Ne seviyedesiniz?Almanca bölümüm. Öğretmenlik puanları yakın, sadece yds daha zor ingilizceye göre.
ÖABT baslı basina bir dert. Öğretmen olmak için gkgy den daha çok önemli neredeyse o belirliyor puanı . Tarih sonsuz bir alan ona iyi ağırlık vermeniz lazım. Coğrafya daha kolay ama sıfır dediginiz için ikisine de çok iyi çalışmanız lazım. Matematik iyiyse şansınız daha yüksek olur. öğretmenlik dışında atanabilmek için matematik iyiyse yerinizde olsam ona uğraşırdim. Çünkü odaklanacaginiz ders sayısı daha az tarih ve coğrafya açığını daha kolay kapatirsiniz.
B1-b2 arasiAnladim. Almancaniz nasil peki? Ne seviyedesiniz?
O halde bir yandan ydsye çalışırken sırasıyla tarih coğrafya ve öabtye çalışsam olur sanırım. Çok fazla ama bir yandan da bir sene var, yeterli olur diye umuyorumÖABT baslı basina bir dert. Öğretmen olmak için gkgy den daha çok önemli neredeyse o belirliyor puanı . Tarih sonsuz bir alan ona iyi ağırlık vermeniz lazım. Coğrafya daha kolay ama sıfır dediginiz için ikisine de çok iyi çalışmanız lazım. Matematik iyiyse şansınız daha yüksek olur. öğretmenlik dışında atanabilmek için matematik iyiyse yerinizde olsam ona uğraşırdim. Çünkü odaklanacaginiz ders sayısı daha az tarih ve coğrafya açığını daha kolay kapatirsiniz.
Peki sizin alaninizda en az kac puan almak gerekiyor? Yani Almanca zor bir dil. Cok zaman ayirmak gerekiyor. Ingilizce olsaydi zaten alt yapiniz oldugu icin halledersiniz derdim ama Almanca konusunda kursa gitmeniz gerekebilir. Tek basina zor bence.B1-b2 arasi
Öğretmen olarak atanmak için 75 almak gerekiyor en az. Almancada temelim var bölümden dolayı ama dediğiniz gibi çok zor. Yds paketleri oluyor belki ondan alsam daha iyi olurPeki sizin alaninizda en az kac puan almak gerekiyor? Yani Almanca zor bir dil. Cok zaman ayirmak gerekiyor. Ingilizce olsaydi zaten alt yapiniz oldugu icin halledersiniz derdim ama Almanca konusunda kursa gitmeniz gerekebilir. Tek basina zor bence.
Kesinlikle katılıyorum öyle evde video izleyerek kazanılmazEğer kpss hayaliniz varsa evde çalışmakla olmaz mutlaka dershane gibi bir yere gitmeniz gerekir. Motivasyonu ve devamlılığı sağlamak açısından
Dershanelerde maalesef yds almanca için bir eğitim vermiyorlar . Varsa da çok nadir. Benim olduğum şehirde yok. Online yds paketleri var sadeceKesinlikle katılıyorum öyle evde video izleyerek kazanılmaz