eltiler...! bende de 3 tane var. 1 tanesi tam bir fesat balayında nereye gideceksiniz falan diyo izni var mı abimin diyo lan salak senin kocan benim kocamın işinde çalışıyo iş yeri sahibinin izni olur mu hiç demedim tabiki kocan var ya o baksın işlere dedim. ver ağznın payını otursun yerinde onu isterler. takma kafana uzak kalsın hepsi :))
Zaten iki uc senedir dislerimi sıka sıka bi hal oldum sonunda alti ay once olan oldu ama keske once olsaymis dedim bosuna stress yapmisim. Onlarin dilinden konusucaksin anladim bende.
Bence siz insanlık yapmışsınız hiç düşünmeyin bile eltinizin aklindan ne fikirler geçirdiğini. Evine giderek vefalı oluşunuzu göstermiş oldunuz, eşiniz ile de ters düşmemiş uyum sağlamışsınız. Bence bu durumda eltiniz sizin özgüvenli olduğunuzu anlamıştır. Belki aynı durum sizde olsa o kin beslemiş gelmemiş olurdu. Her zaman olacak bir durum değil rahat hissetmediğiniz sürece de mesafeniz uzak olsun. Aile huzurunuz her şeyden önemli.
Zaten iki uc senedir dislerimi sıka sıka bi hal oldum sonunda alti ay once olan oldu ama keske once olsaymis dedim bosuna stress yapmisim. Onlarin dilinden konusucaksin anladim bende.
aynen yaşıyormusun falan diye whatsappdan yazıyordu. 1 değil 2 değil diyip duruyo senle konuşmayınca öleceğimi mi düşünüyorsun yoksa çok komiksin dedim.bidaha yok :))
karakterini biliyorum onun icinden ne gectigini zaten belli ediyo bak ayagima geldin gibi bi havasi vardi o gun.
Ozaman cok zoruma gitmisti ama simdi aklima gelince ne komik bu durumdaydi herkesin icinde cocuga bile bi triplerde olmasi.
aynen yaşıyormusun falan diye whatsappdan yazıyordu. 1 değil 2 değil diyip duruyo senle konuşmayınca öleceğimi mi düşünüyorsun yoksa çok komiksin dedim.bidaha yok :))
Kesinlikle hastalık,cenaze gibi durumlarda “ben küstüm gitmem” demek çok ayıp olur siz olması gerekeni yapmışsınız,bundan sonrası içinde sağlam gol atmışsınız eltiye bu hareketle maçı siz almışsınız net
Biliyo herseyi ama aile olarak yapilari oyle buyuklerine haklida olsa agizlarini acamiyolar. Bizdede tam tersi tamam buyuktur saygili olucaksin ama bana hakaret eden buyugede zerre saygim olmaz.
Iki gundur icim icimi yiyo valla. Icinden ne gecirdi acaba ben küsüm o evime geliyo fln demistir mutlaka yuzunden belliydi moralim bozulmasin diye kafam surekli onun olmadigi yerdeydi.
Yahu insanların ne dediği ne düşünüdüğü çok mu önemli.Hayattaki duruşumuzu insanların tavırlarına göre mi belirleyeceğiz.Eşinin abisi bir rahatsızlık geçirmiş gitmiş görmüş mesafeli davranmış ve kalkmışsınız.Karşı taraf ne düşünürse düşünsün.Kötü düşünceli insan gitsen de kötü düşünür gitmesen de.Hayat zaten zor,daha fazla kendiniz zorlaştırmayın şu geçici hayatı.
karakterini biliyorum onun icinden ne gectigini zaten belli ediyo bak ayagima geldin gibi bi havasi vardi o gun.
Ozaman cok zoruma gitmisti ama simdi aklima gelince ne komik bu durumdaydi herkesin icinde cocuga bile bi triplerde olmasi.