Sizce yanlismi yaptim siz olsaniz ne yapardiniz cok merak ediyorum

Hasta ziyaretine giderdim ama bayramda falan gitmem. Yani o surati çekmeye katlanamam

Öyle derse herkes görür kimin insan olduğunu takmayın sorunun sende değil onda olduğunu anlarlar

Aynen zaten iki gundur kafamin etini yedi kaybettigin bisey varmi yok abimin gozunde simdi sen nasil anlayisli ona onem veren birisi oldun fln biliyomusun dedi ama beni teselli ediyo saniyodum. Suana kadar yazanlarin hepsi ayni seyi yapicakmis coook sevindim.

Hasta ziyaretine giderdim ama bayramda falan gitmem. Yani o surati çekmeye katlanamam
Bende oyle dusunuyorum dedigim gibi genelde buyuklerin evinde hep beraber oluyoruz yani ozel olarak evlerine gitmeye gerek yok. Ben calisicam zaten bayram gunu esim calismaz oda gunduz abisiyle bayramlasir o istedigi zaman gidebilir.

Giderken baya bi gozlerim dolu doluydu ama simdi burdanda boyle yorumlar almak rahatlatti.
Acikcasi KK olarak cok sert yorumlar geldigi icin ne isin kadinin evinde kusseniz diye bekledim suan icim rahat.
Bence de rahat olun.
Evveliyatınızı bilmiyorum.
Ama kaynınızı öyle bir anlattınızki,o adama bir geçmiş olsun ziyaretinde bulunmamak büyük ayıp olurdu.
Bu bir zaruret neticede.
Normal zamanda gitmeyin elbet.

Allah kem pis gözlerden korusun böylesinin nazarı bile değer çocuğa seviyorlar diye kin bile besler uzak durun uzak tutun. Allah bağışlasın.

Son düzenleme:
İyi yapmışsınız gidip gelmişsiniz işte,bi daha böyle bi dırum olmadıkça gitmezsiniz

Dogrusunu yapmissin
Ama bir daha gitme
Eski konularini biliyorum
En iyisi bu sekilde gorusmemek

Gayette medeni, kendinden emin, özgüvenli ve kibar bir çizginiz var. Tebrik ederim. Ben olsam giderdim ama asla bireysel olarak o hatunla muhatap olmazdım. 1,5 yaşındaki çocuğa trip atan kadın pek sağlıklı değil onu takmayın kafanıza.

Aynen o eşine bile kizmistir şimdi onlar geldi sen Hg bile demedin diye çünkü yaptığı terbiyesizlik

Annemin bi lafı vardır. Sen doğru ol Eğri belasını bulur der hep. Bence sen doğru olanı yapmışsın bırak bende olsam giderdim.

Sinirinden ölmüştür onun tavrını önemsemeyip gittiğin için çok ama çok iyi yapmışsın giderek..resmen onu hiçe sayarak

Hastalık olum gibi durumlarda küslük aramam yedi kat ellere hos geldin diyoruz sonuçta yaptığı son derece kendini bilmez Bi hareket sırf bundan dolayı bayramlaşmaya gitmezdim.

Gitmeseniz siz eşinizle kötü olurdunuz gittiniz eltiniz kötü oldu.

Herkes kendine yakışanı yapıyor öyle düşünün
İyi yapmışsınız hem kendiniz hem eşiniz hem de kaynınız için
Şimdi sizin içiniz rahat ben üstüme düşeni yaptım diyorsunuz gitmeseydiniz içinizi bişey yiyecekti

Aklı başında her insan gider. Pireye kızıp niye yorgan yakayım. Kaynınızda karısının fesatlığını görmüştür hem. İyi yapmışsınız. Bayramdada görüşemezseniz biryerde mutlaka gidin utansın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…