Sizce yanlış mıyım?

Gecenki hediyede senin ismin mi
Yaziyordu? Esinle senin ismin mi? Yani oglunu o yuzden aramistir belki..eger senin dusunup aldigin belliyse..ben olsam iyilik bilmeyen birine uzun sure birsey almazdim…alip nankorluk edecegine almamak daha iyidir.

eger KV den boyle yapmissa, bence sen iyi tepki koymussun. o hareketi yaptiginda tepki gostermeseydin daha ileri giderdi. senin yerinde olsam o adim atmadikca duzeltmeye calismam. illa herkesin birbirini sevmesine gerek yok. evinize geliyor, ikram da yapiyorsun, bu kadari yeter bence.

Gecenki hediyede senin ismin mi
Yaziyordu? Esinle senin ismin mi? Yani oglunu o yuzden aramistir belki..eger senin dusunup aldigin belliyse..ben olsam iyilik bilmeyen birine uzun sure birsey almazdim…alip nankorluk edecegine almamak daha iyidir.

Benim ismim yazıyordu.
Zaten böyle günleri eşim önemsemez hediye alalim diyen hep ben olurdum.
Bariz sen kimsin demek istedi..

Tesekkur ederim bence de yeterli cok bile.
İnsanlar tuhaf bulmasa hiç dert etmiyorum.

Benim ismim yazıyordu.
Zaten böyle günleri eşim önemsemez hediye alalim diyen hep ben olurdum.
Bariz sen kimsin demek istedi..

Tesekkur ederim bence de yeterli cok bile.
İnsanlar tuhaf bulmasa hiç dert etmiyorum.
Kiz alma ne gereknvar.. sen ustune dustukce daha bi naza cekiyo kendini belli.. sen agirdan sat kendini birazda

Hic kendimi satmiyorum da almasınlar diyorum benim icin yoklar.
Bakalim nereye kadar böyle..
Yoklar diyorsun ama hediye alsam mimdiye dusunuyorsun hala demek ki azicik ucundan varlar.. kabul etsende etmesende es ailesi hayatimzda direkt ya indirekt illaki var maalesef

Yoklar diyorsun ama hediye alsam mimdiye dusunuyorsun hala demek ki azicik ucundan varlar.. kabul etsende etmesende es ailesi hayatimzda direkt ya indirekt illaki var maalesef

İste sevgili ablam o kadar baskı yaptı ki bana yanlışsın cok sertsin sen diye bir de buraya sorayım dedim. İçimden geldiği için değil..
Aslında alacağım cevabi da bilerek.
Ee aklin yolu bir cunku..

Genelde kayınvalideleri tutarım ama sanırım bu sefer hak veremedim. Bırakın hediyeyi sevgili oğluşu düşünsün☺

İste sevgili ablam o kadar baskı yaptı ki bana yanlışsın cok sertsin sen diye bir de buraya sorayım dedim. İçimden geldiği için değil..
Aslında alacağım cevabi da bilerek.
Ee aklin yolu bir cunku..
Aynen canim.. cani yanan sensin sen daha iyisini bilirsin.. alma o sana alsin sende torunlarinin anasinin, bu taraftan bak

Hediyenin karşılığında bir teşekkür edip güzel cümleler kurmuş olsa bu davraşınızı sorgulamayacaktınız.Ama kendisi eşinizi arayınca yanlış olduğunu düşündünüz ki bu olağan.Olan olmuş daha fazla düşünüp kafamızı yormayın bence.
Yerinizde olsam şahsen ben de bir adım atardım diye düşünüyorum.Ama bu şekilde kayinvalidenizin yapmış olduğu şekilde bir karşılık almış olsaydım da yapacağım tek şey sonsuza kadar o yokmuş gibi davranmak olurdu.
En azından bundan sonrası için vicdanınız rahat olur. Kayinvalidenizin canı sıkılsın bundan sonra.

Öyle ise iyi, sevindim. Ailesi haksizken karısını ezip evde huzur bırakmayan aptalları okumaya alışkınız burada, malum.

Öff nekadar zor bi insansınız.
Kvdeye bak gelini dogum yapmıs ,kızını evlendiriyor.İnsan bi bekleer cocuk büyüsün sonra evlendir kızını jfjfndnkd
Niye nazlandırsın sizi kvde ya
Hediye alıp yollayabiliyorsanız,arayıp kutlayadabilirsiniz .

Bence gerek yok, o selam göndermiş sadece siz hediye göndermişsiniz. Belki arayıp teşekkür etseydi düzelirdi aranız ama aramamış bile. Erken doğum yapan kadından ilgi beklemek nedir ya? Kv çok mu normal? Kızı biraz geç evlense ne olacak? Ablanız kendi kv ile iyi geçinsin, size karışmasın.

Öyle ise iyi, sevindim. Ailesi haksizken karısını ezip evde huzur bırakmayan aptalları okumaya alışkınız burada, malum.

Benimkinin başka cesit aptallıkları var.
Bu cinsin cok akıllısı az mevcut ne yazık ki..
Onlar da Kadir gecesi doğmuş kadınlara denk geliyor :)

Keske dogru okuyup öyle yorum yapsaydınız.
Nazlanan Ben değilim. Ölümden dönmüş olan benken kavga kıyamet çıkardıkları düğün üzerine naz yapan kv. Nazlayamadigim icin suçlayan oğluna beni şikayet eden yine o.

Bence siz fazla hassas davranıyorsunuz. Benim de büyük görümcemle aramda bir küslük olmuştu, ama bir süre konuşmadan bir şey yok gibi davrandık. Şimdiler de soru cevap şeklinde derinliksiz konuşmalar oluyor. İnanın daha huzurluyum. Bence siz de küslüğü bir yana bırakın. Ne derse desin eşiniz üzülüyordur. Küslük ve kavga insanın en başta kendisine zarar veriyor. Bu numara yapmak değil, görevini yapmak. Bırakın çocuğunuz da babaannesini tanısın. Benim annem babaannemi sevmezdi bu yüzden çok az görürdüm onu. o zamanlar düşünmezdim ama şimdi okadar çok üzülüyorum ki babaannem olduğu halde babaannesiz büyüdüğüme. İçim acıyor yani. Çocuğunuza bunu yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…