Sizce yanlış mı düşünüyorum?

Gece ikide misafirlik haberi mi verilir çalışan insana nerden baksan görgüsüzlük. Üstelik sen işte iken ne yapacaklar ki? Salla üzülme de para muhabbetleri ucuz işler saygısızlık. Hem suçlular hem güçlüler. Gündüzler torbaya mı girmiş hiç değilse bir iki gün önce haber eder insan baskın yapar gibi gelinir mi?

Bana arka fonda başka bir olay dönmüş gibi geldi eltin kaynın kv den gece saat 3 te uyanık olup bu konuyu o saatte konuşmaları seni aramaları filan bi tuhaf.
Ayrıca senin kamuda çalıştığını da aile evinde kaldığını da bilmiyorlar mı biliyorlar.
Bana hiç normal bir durum gibi gelmedi bence konunun üstüne hiç düşme oralı olma darılacak bi durum yok.
Bınun altından başka bişe çıkar başına kim bilir ne çorap öreceklerde o saatte uyku tutmadı bunları gecenin 2 sinde yolculuk kararı alıyorlar

Sizi görmeye geldikleri yok. Gezecekler ya da bi işleri var kendilerine kapi aramişlar niye takiyorsunuz ki? Ona 7bin verecegiz demesinden belli zaten amacin sizi gormek olmadigi.
Kimse ziyaret edecegi insani gecenin 2sinde aramaz boyle israr etmez sacma sapan bisey var ben olsam almam eve

Gece arayıp sana geleceğiz demek ne demek ya günler çuvala mi girdi. Gece telefon çalsa kalbim pırpır açarım bide açıklama yapmisiniz muhatap olmayin

Bu insanlar hala sizin kayın aileniz gibi davranıyorlar, en zoru başarıp kocayı başınızdan atmışsınız bunları ne diye konuşturuyorsunuz?

Görgüsüzlük hafif kalır. Gece 2 de 3 te sana geleceğiz ne demek? Gezmeye gelecekmiş sizide aradan çıkartmak istemişler. Boşverin isabet olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…