- 22 Aralık 2014
- 285
- 99
- 303
Bir arkadaşım var. Aynı zaman da eskiden eltimdi bu kişi neredeyse şuan ayrı şehirlerde olsak da 15 yıldan fazla birbirimizi tanıyoruz. Ben eşimden ayrılsam da o aramızdaki samimiyet bitmedi görüşmeye devam ettik. Bana 1 ay önce biz sana geleceğiz ama günü ayarlayamadık demişti. Dün de gece 2.30 gibi telefonum çaldı açtım eski kayınvalidem. Ne yapıyorsun uyuyor muydun dedi bende evet uyuyordum ama sorun değil hayırdır inşallah dedim oda biz az önce konuştuk yarın sana gelecektik dedi bende işe gideceğimi ve müsait olmadığımı söyleyip haftaya beklerim tabiki dedim. Biraz bozuldu ve kapattık. Daha sonra 3 gibi ise eski eltim olan arkadaşım aradı bizi neden kabul etmedin dedi annem seni aramıştı dedi bende ben sizi bilmiyordum ama onunla ilgisi yok ben kamu da çalışıyorum öyle rapor almadan kafama göre ben bugün işe gelmiyorum diyemem dedim baktım telefon hoparlör de telefon eski kaynım konuşmaya başladı. Annem sorun değil belki onu istemeyebilirsin hakkındır ama biz seni ve çocuğu görmeye gelecektik hemde gezecektik dedi annemde torununu özlemiş sevecekti dedi. İşine saygı duyuyorum ama bende senin için 2 bin tl ayırmıştım yol için ama sorun değil Antep deki arkadaşımı aradım 7 bin tl verip oraya gidicem hiç sorun değil vs dedi kapattık telefonu. Ben tabi sabah kusura bakmayın diye tekrar mesaj olarak izah ettim. Çünkü benim için arkadaşım değerliydi onu kırmak geri çevirmek istmezdim. Ama gece 2 de arayıp eşinin öyle demesi çok görgüsüzce geldi arkadaşımın ise hiçbir şey dememesi biraz zoruma gitti. Üstelik ben ailemle yaşıyorum bir anda onları eve davet edemezdim de. Sizce yanlış mı düşünüyorum?