Sizce TV deki en saçma reklam hangisi

him unutum bide su bilmece bulmaca yarismalari sesini duydugum an tüylerim tiken tiken oluyo tv ye kumandayi firlatasim geliyokötükedihüso

normal kanallarda da begenmedıgım çok var ama şu yerel tv lerde ve euro larda (yani shov euro,kanal d euro vs.)çok komık oluyorlar yaaa yok böyle saçma reklamlar yanii

bide şu formula 7 mıdır ne allahın belasıysa offffffff nefret edıyorum artık adını duymaktannnnnnnn

şafak sezerin vodafone reklamı,
118 li reklamlar,
pınar altugun reklamı...
üff daha okadar çok varki

Çocuk partde dans eden kızı görüo ya ,kız kardeşi de gelio elbisesini perwolle yıkadı die çantasından çıkarıo ::)Çok saçma bi reklam çok gülüyorum::)

papia tuvalet kağıdından tepeye tırmanan kadın beni deli ediyor:bbo:

Cem yılmaz - Türktelekom :1no2:

Şafak Sezer - vodafon klava:

Ozan güven & Melis Birkan - avea alsanaalsanasmile

çok güzel olsam naz elmas olsam akannehirakannehir git marketten alsana türlü şebeklikler yapcana
yok hakket güzelmiş gibi

fairy kuru fasulye şenliği akannehir hmm ikiside güzel kazananı bulaşık belirlesin aman allahım nasıl bi saçmalık devasa kazanlada kuru fasulye pişiriyolar tek kadın jüri
onu geçtim fairy şenliğine neden farklı deterjanla geliyon

domestos kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm diyen saf mikroplar varya insanı resmen salak yerinemi koyuyo bunlar
o saf mikroplar domestosun öldürücü etkisi olduğunu nerden biliyolar
yok eğer biliyolarsa daha önce ölmeleri gerekmiyomudu akannehirakannehir
demekki domestos foss bi deterjan

pınar sucuk babadan oğula kalamayan sucuk mesela kaydirigubbakcemile3
sucuklu yumurta yapıyo yumurtanın sarısına banıp mmmmmmmmm deyip bayılıyoya
yumurta reklamı sandıydım

amaa bi reklam varki
benim babam doktor senin baban ne iş yapıyo bakalım diyen çocuk ve cevap veren kız
benim babam doktor
annemseeee
hem doktor
hem kuaför
hem dondurmacı
hem ayakkabı bağlayıcı
hem vs. vs diye sölüyoya hasta oluyorum onlara
anne karşılık beklemeden börek yapan tek canlıdır misali

he bide çikoloto reklamı varya etinin böle kutu içinde ince ince hani adı aklıma gelmedi
taksi çeviriyo kız yağmurun altında elinde çikoloto bi tane almışın içinden çantana koysana kutuyu görgüsüz kutuyu göstercek ya kaydirigubbakcemile3

papia tuvalet kağıdından tepeye tırmanan kadın beni deli ediyor:bbo:

evet o reklam banada çok saçma geliyo bir sürü tuvalet kağıdının üstüne çıkmış bi kadın bakın ben bu kadar stok yaptım der gibi kaydirigubbakcemile3

Şafak Sezerin oynadığı vodofone reklamı kadar şu aralar bana saçma gelen başka reklam yok..

Şafak Sezer karşısındaki ile konuşurken , diğer konuşmacı birden kırmızııı diyor..Acaip saçma birşey olmuşş

şafak sezerin oynadığı tüm reklamlar
bide var mısın yok musundaki 2 genç var kalem ucu reklamı yapmışlar

kızın var mısın demesi beni öldürüyo
şeytan diyo git boğ kızı

ben bütün reklamlardan sıkıldım, o yüzden genelde izlediğim programları kaydedip reklamları sarıyorum süprizzzzz
Ama şu sıralar uyuz olduğum reklam vivident sakız reklamı, hani adam eve geliyor da karısını başka adamla alt alta üst üste yakalıyor. Biri yeşil biri mor giyimli. Adamın aklına karpuz ve asai üzümlü sakız üretmek geliyor. Ne saçma bir reklam. kötükedihüso

Rondo nun son reklamları "hayatın draması varsa rondonun kreması var", bir de "o da şimdi bak ne kaplı" gibi bir şeyler... Koskoca iki adam bisküviye beste yapıyor, adamlardan biri de Ümit Besen :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…