Sizce TV deki en saçma reklam hangisi

hepsine sinir oluyorum, ayırım yapamıyorum maalesef.. reklam seyretmediğim için benden kazanamıyorlar en azından sositososito

ay bi havayolu firması reklamı çıkmış hiç hoş değil. Hostesleri başka bi iş yapıyolar gibi göstermişlerkafamçokkarıştı

hepsine sinir oluyorum, ayırım yapamıyorum maalesef.. reklam seyretmediğim için benden kazanamıyorlar en azından sositososito

reklam ücretlerinde en fazla para istenen kısımlar nereler biliyor musunuz?
dizi arasında giren ilk ve son reklamlar için her zaman normalinden cok daha fazla ücret alınır.
çünkü siz reklam başlayıp kanalı değiştirene kadar marka ismini yada markayı hatırlatacak reklam müziğini duyarsınız.ve dizi kaçmasın diye çoğu zaman son reklamı izlemeye razı olursunuz :)
yani reklamın amacına ulaşması için sadece izleyicilerin onu tamamen izlemesine gerek yok.bir kaç sn bile o reklama maruz kalmışsanız onlar için yeterlidir.bilinçaltınız çoktaaaaan uyarılmıstır.

[B......................:)[/B]

Son düzenleyen: Moderatör:

heh işte bunu bildiğimden dizinin ilk dakikaları kaçıyor hep kaydirigubbakcemile3 az gıcık değilmişim bende kaydirigubbakcemile3

şaka bir tarafa aşırı rahatsız oluyorum.. en sinir olduğum da oğlumun bir reklamkolik olması.. o kadar renkli, hareketliler ki ilgilerini çekiyor çocukların sanırım lmaz:

118 in yeni numarasi neydi birsen?

- seksen. yüz on sekiz seksen...
nefretttttt ediyorummmmm klava:klava:

zaten en önemli hedef kitle çocuklar.
çocukalrın aile üzerindeki baskısı çok fazla çünkü.çocukların ilgisini çekerek anne ve babalarından o ürünü ısrarla almalarını istiyorlar.anne ve babalarda ya cocuklarına kıyamadıkları için yada çenelerinden bıktıkları için ürünü satın alıyorlar.daha geçen gün okulda reklam ve çocuk konusuyla ilgili bir sunum yaptım.daha küçük yaşlarda bilinçsiz bir tüketici toplumu oluşturuyorlar.aslında annelerde de hata var.daha reklamdan anlamazken çocuk yemek yesin fln die reklamları acarlar.çocuk da sürekli değişen görüntüler ve hareketli cingılalr yüzünden reklama daha birkaç aylıkken alısıyorlar.

İçinde 118 sayısı geçen bütün reklamlardan nefret ediyorum kötükedihüso

kadınlara yönelik reklamlar fazlasıyla saçma oluyor nedense...
hele de deterjan reklamları
şu kireç tutan rezistans ve superman adamlar baydıııı...

ben de şu 11880den bıktım.bizleri salak yerine koyup iyice ezberletcekler diye suyunu çıkardılar.hele ilk bölümlerde adam sürekli eşine sormuyormu sapık mıdır nedir her gün hergün kimi arıyorsa ölee :uhm:

çoğu çok saçma oluyo.ama ilk aklıma gelen tutkunun reklamları.varmı böle bi saçmalık ya.

yok korkuluk yok sergüzeşt.bu nası reklamdır -tatlicadiarzu-

birde kadınların çikolatayla,dondurmayla sevişmeleri.

çook saçma

şimdi gördüm bi tane Pekiii Naz Elmas olsam filmlere sığmasam uçsam koşsam vs gibi bişeyler saçmalıyordu adam biskivüsini paylaşmıyordu benim o diyordu. ne sinir bi reklamdı bu :S

avrupa yayini türk kanallarindaki reklamlara uyuz oluyoruz ailecek,3-4 reklam var sürekli onlar dönüyo..
hele bitkiden otttan yapilan ilaclarla ilgili reklamlardan fenalik geldi..
bizi hipnozmu yapmaya calisiyolar yoksa delirtmeyemi anlamadik gitti...delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…