Rondo nun son reklamları "hayatın draması varsa rondonun kreması var", bir de "o da şimdi bak ne kaplı" gibi bir şeyler... Koskoca iki adam bisküviye beste yapıyor, adamlardan biri de Ümit Besen :dilcikar:[/QUOT
Rondonun o reklamı gerçekten gıcıkta geçen haberlerden önce yine rondonun yeni bir reklmına denk geldim "mırnav evden kaçtı" diye çok güzel bi reklamdı rondonun ama nedense 1 kz izliyebildim birdaha yayınlanmadı..İzliyen oldumu :)
Ona hiç denk gelmedim, ama diğer reklamları çok saçma ya rondo ye derdini tasanı unut der gibi yani hangi reklamcı düşündüyse gidip elini öpmek lazım alsanaalsanasmile
[youtube]8NZhQQPaIJ4[/youtube]
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Axe reklamı bu muymuş. Bugün Watsons a gittim Axe ın tanıtım hostesi vardı. Aynen bu kızlar gibi giyinmişti. Ben de niye sarı giymiş niye kep takmış diye düşünmüştüm. Tuhaf bulmuştum kıyafetini
Çocuk partde dans eden kızı görüo ya ,kız kardeşi de gelio elbisesini perwolle yıkadı die çantasından çıkarıo ::)Çok saçma bi reklam çok gülüyorum::)
Bi ara Hidayetli turkcell reklamı vardı..Hayattan soğutmuştu beni...
[youtube]8NZhQQPaIJ4[/youtube]
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ben hostes olsam çok bozulurdum ne biçim reklam bu, afedersiniz ama parayı verince hostes kızlara fahişe gibi davranabiliriz mesajı yok mu bu reklamda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?