Sizce TV deki en saçma reklam hangisi

[..............................

Son düzenleyen: Moderatör:

ah canııım
hangi birini sayayım
bu boru başka boru
boru değil bu boru mu mu desem
rondonun kreması mı desem
hele o magnum reklamı yokmu kadın resmen dondurma ile sevişir gibi
bir de bu reklamları günün her saatinde yayınlamazlar mı? deli oluyorum...

118 18

118 80

adam sevgilisini basıyor ya, hanı bir de onlardan ilham alarak sakız üretiyor akannehir

rondo

vodofone un kırmızı reklamı delikafadulden

:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

şahan gökbakar ın oynadığı turkcell reklamı

çok saçma

118 ler de öyle

wanted reklamı uyuz oluyorum bide vivident ferahlık veriyomuş yaa çocuk kzı öpüyo döndürüyo falan sinirlerim zıplıyo

[youtube]8NZhQQPaIJ4[/youtube]

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Axe reklamı bu muymuş. Bugün Watsons a gittim Axe ın tanıtım hostesi vardı. Aynen bu kızlar gibi giyinmişti. Ben de niye sarı giymiş niye kep takmış diye düşünmüştüm. Tuhaf bulmuştum kıyafetini

kadınların cinsel meta olarak kullanılmasına karşıyım ama erkekler cinsel meta olarak kullanılabilirsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni :roflol::roflol:

ay tv de değil ama kk yı açınca bi ayak çıkıyo sallanıyo ya uyuz oluyorum
kafamçokkarıştı

çok güzel olsam, naz elmas olsamsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

şafak sezerin oynadığı reklam
vodofane den nefret ediyorum artık bedeva verseler almam

118 80 birsennnnnnnnnn bıktıkkk sendennnnnnnnn
duyunca gıcık olmaktan öte nefret ediyorum o kadını bi bulsam boğcam alsanaalsanasmile

118 80 birsen demeden değiştiriyorum kanalı,çok güzel olsam naz elmas olsam deyip değişiyo ya bi önceki kız ondan çok daha güzel,asai üzümü ne ben hiç görmedim ama ilham perisi pek tuhaf gelmiş,Seda sayan ve şafak sezer i hiç hazzetmem o reklamları da hiç sevmem!fairydeki koca tencereler tamamen uyduruk duruyo,bi de şu tuvalet kağıdı reklamları yok mu?? kafamçokkarıştı

118 80 reklamlarından nefret ediyorum !!! :mymeka: kötükedihüso

molped ve orkid reklamları baydı.

doritos ve algida reklamlarını da ahlaklı bulmuyorum.daha çok var da aklıma gelmiyor.

ahlaka uygun bulmadığımız reklamları rtüke şikayet etmeliyiz.

Bi ara Hidayetli turkcell reklamı vardı..Hayattan soğutmuştu beni...

hayattan soğuttuğu yetmiyormuş gibi bir de dilime takılmıştı ya

ben hostes olsam çok bozulurdum ne biçim reklam bu, afedersiniz ama parayı verince hostes kızlara fahişe gibi davranabiliriz mesajı yok mu bu reklamda?

ben hostes olsam çok bozulurdum ne biçim reklam bu, afedersiniz ama parayı verince hostes kızlara fahişe gibi davranabiliriz mesajı yok mu bu reklamda?

evet hiçbi esprisi, komik tarafı, hoşluğuda yok bence, yolcularda hep erkek, sanırsın ki sadece erkekler uçak bileti alıyo, çok uçak kullanan biri olsam sırf bu reklam yüzünden bu hava yolunu tercih etmem valla
:hulya:

Çamaşır yıkama yerinde kızı dudağında döndürerek öpen oğlan varya ona sinir oluyom bende.Galiba sakız yada şeker reklamı.alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…