Sizce Türkiye’de babası üniversiteye yollamayan var mı

Ahahhahah bir de yüksek lisans yapacak. Essay e yazdıklarına bakın.. Fremdschämen :) Öyle burs vermezler. İslamofobum, LGBT üyesiyim, elit bir pekakalıyım, hatta oraya geldim mi bir elimle blutwurstu birama bandırıp çiğnemeden yutarım, diğer elimle de ilelebet bayrağınızı sallarım, okadar da aydınım yazsın. Eksik olmuş

Ay ne alaka. Muhafazakarlık dediğiniz ne mesela? Toplumda dindarlık olarak algılanıyor ancak kelime manası olarak da geleneksellikten çıkmayan demektir.
Dindar olup dünyada kaç ülke gezmiş, eğitimini almış arkadaşım da var. Modern görüntüde olup evin dışına babasından eşinden habersiz çıkamayan arkadaşım da...
Saçma sapan gidip bir de ülkemizi kötülemiş. O kadar beğenmiyorsa iltica etsin de görsün gününü. Bu kafa yüksek lisans yapsa kaç yazar.

almanlar bunlara mı bakıyor sizce?

Kızın hanslarla tanışma ihtimali çok yüksek barlara alışma ihtimali yüksek ama Türkiyede herşeye nöööööö diyen aile tek başına oraya gönderecek ha.Almanları zeki sanırdımmmm oysaaa.Buna kanan olursa hemen ben de başvuracağım eşimden dayak yiyorum beni de alın diye

İşte bende bir yorumum da onuda yazdım yazdım babasının abisinin Türkiye'de okumasına izin vermiyor ama teee Alamanya'ya izin verecekler sanki kim yer artık bilemiyorum şu yalanlarindan bile kızda okuma gözünün olmadığını bizim ülkedeki erkekleri de karıştıracak diye gezmeye bile ülkeye sokmamaları lazım

almanlar bunlara mı bakıyor sizce?

Ben bu acındırma kültürünü gerçekten anlamıyorum, nerden geldi ülkemize?? Tanıdık biri oğlunun doktoraya başvuru niyet mektubunu attı bana yazmış ki

Türkiye ekonomik krizde, her yere başvurdum iş bulamadım. Onun için de doktoraya başvuruyorum.

Yani böyle mektup olur mu Allah aşkına, doktora yapmak isteyen kişi çok motive olmalı zaten. Başka iş bulamadım bari acıyın beni alın diye başvuru mu olur Kimsenin almadığı birini doktora programı neden alsın ayrıca akademik işler sadaka mı

İnsanlarımız acındırma yerine profesyonel yeteneklerine yoğunlaşsa daha iyi olur bence. kabulu ya da bursu hak etmiyorsan da hak etmıyorsundur yani, adam gibi dizini kırıp çalışmadıysan okuldan bir şeyler beklemek de değişik bir kafa. Okuyan gençler kırın dizinizi çalışın adam gibi bileğinizin hakkıyla olsun ne olacaksa

Üç kuruşluk burs için ülkesini kendi ailesini rezil eden yalan söyleyen birisi ile kuzenim olsa da konusmazdim, çok mu lazım yüksek lisans bide lisans bile değil midem bulandı konudan

Bunlardan daha fazlası ülkemizin gerçekleri maalesef, emin olun Almanlar da biliyor bunları Almanya da oldukça fazla Türk var, eğitimli Türkleri gördükleri gibi eğitimsizleri de görüyorlar, kebap connection filmi vardı hatırlarmısınıZ bilmem esas kızın annesi(Alman) bir Türk’ten hamile kızına tek bir şey söylüyordu “etrafına bir bak bebek arabası süren bir tane Türk baba gördün mü, bir Türk’ten çoçuk yaparsan bütün sorumluluğu tek başına üslenmek zorunda kalacaksın” bu acındırmayla burs alamaz burs almasının tek yolu notlarının ve referanslarının yüksek olması bu da Almanya’nın gerçeği, acıyarak iş yapma Türkiye de geçerli olsa da Almanya da ile yaramaz, benim kızım lise’ye gidiyor ( yurt dışındayım) notları yüksek olduğu için bulunduğum eğitim müdürlüğünden maddi durumumuza bakılmaksızın senelik burs alıyor, notları kötü olsaydı zor durumda da olsaydık asla alamazdı çünkü okumaya yetmiyorsa meslek eğitime devam etsin diyor Almanlar lise bile zorunlu eğitim değil burada

Bunu düşünemeyecek kapasitede birine burs vermezler inşallah. Ayrıca baya acıtasyonla dilenciliğe girmiş yaptığı.
Kesinlikle hakedenler bursu alsın.

Yalniz bu ortamda kimse cocugunu uzaga göndermek istemiyor
Ustelik is imkani azsa ne geregi var ki
Mervelerin ne oldugu da piyasaya ciktiktan sonra kim ister disarida okumasini yada okuyamamasini

Acun abiye çıksın jxjdjd
Yahu Almanlar sizce umursar mı ? Hemen gel bugün alalım , hatta vatandaşlık verelim falan diyecekler sanıyor sanırım.

hayır zaten master için assay yazıp bu kadar amatör olması ömrü hayatında olabilecek tüm yurtdışı kapılarını da kapatabilir.
hiç araştırmamış demek.
bir üniversite mezunu bu seviyedeyse kıza gel seni burada ortaokuldan başlatalım diyebilirler :)

ne iş olsa yaparım abi diye işe başvuranlar gibi olmuş

Yalniz bu ortamda kimse cocugunu uzaga göndermek istemiyor
Ustelik is imkani azsa ne geregi var ki
Mervelerin ne oldugu da piyasaya ciktiktan sonra kim ister disarida okumasini yada okuyamamasini
Mervelerin ne olduğu mu?
Anne baba evladını gerektiği gibi yetiştirebildiyse bunları aklından geçirmez. Ayrıca bunun için şehir dışında okumasına gerek yok.

Kuzenin bu kafayla herhangi bir okulu nasil bitirdi acaba? Almanya'da bursa basvuracak madem, insan internetten acar bir arastirir ne yazmam gerek diye. Internetin icine dogmus nesilsiniz, boyle sacmalik olmaz. Almanlar rasyonel insanlar Allah'tan da muhtemelen iki satirini okuyup cope atarlar o basvuruyu.

Bırakın üniversiteye gönderilmeyen kızları, hala 12 yıllık eğitimini tamamlamaya izin vermeyen aileler var. Erkek arkadaşı geçtim kız arkadaşlarıyla gezmesine karışan aileler var.

Türkiye’de kadınlar Özgür değil. Kısmi olarak Özgür olanlar da o özgürlükleri tırnaklarıyla kazıya kazıya kazanmışlar.

Belki kendi ailesi için doğru değil, belki yaptığı şey etik değil ama yazdıkları Türkiye’de olan şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…