- 20 Temmuz 2019
- 1.575
- 11.233
-
- Konu Sahibi Papatya129
almanlar bunlara mı bakıyor sizce?Kızlar selam.
Kuzenim almanyada yüksek lisans için burs başvurusu yapıyor. Okul finansal ve kişisel zorluk yaşayanlara burs veriyormuş. Bizimki de okul burs versin diye bir essay yazmış sanarsın ömercik.muhafazakar bir ailede doğdum, ailem benim giydiğime gezdiğime erkek arkadaşıma kadar kısıtladı, babam şehir dışına okumaya yollamadı, zaten doğduğum yerde kadınlar özgür değil çoğunluğu kocasından izin almak zorunda çalışmak için, ben ise üniversite boyunca çalışıp kendimi idare ettim gibi bir şeyler yazmış.
Ben saçmalama çok abartmışsın dedim.
Burda belki bu şekilde burs alan falan vardır diye bir de buraya soralım dedik.
Sizce adamlar inanıp da burs verir mi ? yani bu almanlar her sene antalya beachlerde takılırken türkiyede böyle bir güruh yaşadığını duysa gülerler bence. bana fazlasıyla abartı geldi ama bizim çevremizde yok diye böyle insanlar da yok değil tabii ki.
Kızın hanslarla tanışma ihtimali çok yüksek barlara alışma ihtimali yüksek ama Türkiyede herşeye nöööööö diyen aile tek başına oraya gönderecek ha.Almanları zeki sanırdımmmm oysaaa.Buna kanan olursa hemen ben de başvuracağım eşimden dayak yiyorum beni de alın diyeEskiden daha rahat fink atabilmek için saçma sapan 2 yıllık bir bölüm yazıp yaşadıklari şehire en uzak yerleri tercih ederlerdi. Şimdi en uzak şehiri bırak bin tane yalan yazarak hileyle hurdayla yurt dışına kapak atmak istiyorlar
İşte bende bir yorumum da onuda yazdım yazdım babasının abisinin Türkiye'de okumasına izin vermiyor ama teee Alamanya'ya izin verecekler sankiKızın hanslarla tanışma ihtimali çok yüksek barlara alışma ihtimali yüksek ama Türkiyede herşeye nöööööö diyen aile tek başına oraya gönderecek ha.Almanları zeki sanırdımmmm oysaaa.Buna kanan olursa hemen ben de başvuracağım eşimden dayak yiyorum beni de alın diye
almanlar bunlara mı bakıyor sizce?
Üç kuruşluk burs için ülkesini kendi ailesini rezil eden yalan söyleyen birisi ile kuzenim olsa da konusmazdim, çok mu lazım yüksek lisans bide lisans bile değil midem bulandı konudanKızlar selam.
Kuzenim almanyada yüksek lisans için burs başvurusu yapıyor. Okul finansal ve kişisel zorluk yaşayanlara burs veriyormuş. Bizimki de okul burs versin diye bir essay yazmış sanarsın ömercik.muhafazakar bir ailede doğdum, ailem benim giydiğime gezdiğime erkek arkadaşıma kadar kısıtladı, babam şehir dışına okumaya yollamadı, zaten doğduğum yerde kadınlar özgür değil çoğunluğu kocasından izin almak zorunda çalışmak için, ben ise üniversite boyunca çalışıp kendimi idare ettim gibi bir şeyler yazmış.
Sizce adamlar inanıp da burs verir mi ? yani bu almanlar her sene antalya beachlerde takılırken türkiyede böyle bir güruh yaşadığını duysa gülerler bence. bana fazlasıyla abartı geldi ama bizim çevremizde yok diye böyle insanlar da yok değil tabii ki.
Bence de gülpembe değil.Cidden ya kadınlar için hayatın gülpembe olmadığını en çok bizim bilmemiz lazım, yazılan yorumlara bakın.
Konu sahibi buradaki dert kısmı ne?
Bunu düşünemeyecek kapasitede birine burs vermezler inşallah. Ayrıca baya acıtasyonla dilenciliğe girmiş yaptığı.Umarım yalancının mumu yatsıya kadar yanar ve gerçekten hak eden kazanir.
Ayrıca Almanya gibi bir ülke sırf aaa bu kızı babası üniversiteye yollamamis ben buna burs veriyim diye de düşünmez. Başarılı olana verilir.
Yalniz bu ortamda kimse cocugunu uzaga göndermek istemiyorKuzeniniz yalan seyler yazmamıs. Okula göndermeyen aile, erkek arkadaşa karışma, kocasından izin alan kadın, şehir dışına göndermeyen aile maalesef Türkiye gerçekleri. Sadece buna bakmazlar ama diğer yetileri yüksekse kuzeniniz sallamamış, bunlar Türkiye gerçekleri zaten.
Acun abiye çıksın jxjdjd
Yahu Almanlar sizce umursar mı ? Hemen gel bugün alalım , hatta vatandaşlık verelim falan diyecekler sanıyor sanırım.
ne iş olsa yaparım abi diye işe başvuranlar gibi olmuşhayır zaten master için assay yazıp bu kadar amatör olması ömrü hayatında olabilecek tüm yurtdışı kapılarını da kapatabilir.
hiç araştırmamış demek.
bir üniversite mezunu bu seviyedeyse kıza gel seni burada ortaokuldan başlatalım diyebilirler :)
ne iş olsa yaparım abi diye işe başvuranlar gibi olmuş
Mervelerin ne olduğu mu?Yalniz bu ortamda kimse cocugunu uzaga göndermek istemiyor
Ustelik is imkani azsa ne geregi var ki
Mervelerin ne oldugu da piyasaya ciktiktan sonra kim ister disarida okumasini yada okuyamamasini
Mervelerin ne olduğu mu?
Anne baba evladını gerektiği gibi yetiştirebildiyse bunları aklından geçirmez. Ayrıca bunun için şehir dışında okumasına gerek yok.
amanınnn neyyyyy?evladım nereyi kazanırsa ben de taşınacağım o şehre.yedirmemmm berkelere barkınlara yavrumuuuMerveler varsa yine iyi Berkeler var, Barkınlar var, Gökhancanlar varGözünün önünde yerler vallahi evladını
Bırakın üniversiteye gönderilmeyen kızları, hala 12 yıllık eğitimini tamamlamaya izin vermeyen aileler var. Erkek arkadaşı geçtim kız arkadaşlarıyla gezmesine karışan aileler var.Kızlar selam.