Anket sizce türkiye ab ye girmeli mi?

türkiye ab ye girmeli mi?

• Ankete Katılan
    76
Türkiye'nin bu ekonomik ve siyasi sıkıntılarından kurtulması için Avrupa Birliğine girmesi lazım. Ancak illa da gireceğiz diye her dediklerini kabul etmemiz gerekmez. Bizim egemenliğimize, bağımsızlığımıza ters düşeceklerse bizden uzak Allah'a yakın olsunlar..

bnece gırmelı cunku ab vede abd gıbı ulkelere rahatca gıdebılcez yanı ben kendı acımdan dıle getırıyom johnny varya o yuzdenn:asigim:

kararlı istikrarlı bir ülke olmayı başarabilseydik çoktan girerdik
ama yine de bence girmeli ab fikri bile ihraç da olsa demokrasi taşımıştı
IMF den bin kat iyidir ab ekonomik bir birlik bizde un var yağ var ama ateş onlarda

hayır gerek yok..............................................................................

bence girmesin. Kendi birliğini kurmalı ab'ye muhtac değiliz..lülülülülül

atamiz bugünleri görse kahrolurdu herhalde ab ye girmek icin hep bir sorun cikartiyorlar atamiz olsa bu cevabi yine verirdi.adamlar bizi istemediklerini yüzümüze söyler oldu biz halen alin diye israr ediyoruz bu israr niye anlamadim kiCADIARZU

adamlar alipda ne yapsinlar...türk analari kedi enceyi gibi dogurup firlatiyor...ondan sonrada dogdugun yerde degil doydugun yerde diyip saviyorlar...köle gibi calistirilacak okumamis egitimsiz bir sürü insan varken (ucuz isci )...adamlar niye alsinlarki...tavuk gibi yolabiliyorlar nasil olsa...besbucuk milyon ev kizi...calismiyan üretmeyen milyonlarca insan...:1closedeyes:

SÜPERMİŞ!!! atamız.canımız....Seni çoook özlüyoruz...Millet olarak haysiyetsiz hallere düşürdüler bizi..Hiç bir zaman ABye falan almayacaklar!! Sürekli yeni tavizler vermemizi isteyecekler..Biz biz olmaktan çıkacağız böylelikle...

hiç gerek yok benceeee onlar bizim yanımızda olmak için uğraşsınn

bu ülke zamaninda bagimsizlik ugruna ne aslanlar verdi simdi ise avrupa birligine baglanabilmek icin bi taraflarmizi yirtiyoruz ne kadar komik ve aci bir durum degilmi

AB ye girmek bagımsızlıgımızı kaybetcek anlamına gelmıyor bence
Zaten bagımsızlıgımıza göz dikmiş bir suru tehdıt var, en önemlisi terör belası değil mi?
Meclise girdiler, ben sewindim açıkcası, siyaset yapsınlar bakalım dedim,ama yok yok yok
Ne laftan anlıyorlar, ne de yiğitçe savaştan,kalleşce vuruyorlar görüyoruz.
Hiç olmassa bu konuda AB yanımızda.

AB zaten istemiyor bizi, neden israr ediyoruz hala anlamiyorum. Girdigimizde neler neler olacak eyvaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh herseyimizi degistirecekler...Ben sahsen istemiyorum.

girmesin........

Özgürce abla yorumlarımı kısa bulduğun için yazıyorum .... tatlicadiarzu

Bence AB tamamen sevr in yumuşatılmış hali Atatürk zamanında kabul etmemş şimdi biz de istemiyoruz .....

hayır türkiye ab'ye girmesin. biz ab'ye gireceksek neden bu kadar mehmetçik öldü.biz türkiye olarak bir bütünüz.kesinlikle karşıyım .yasakkelime:yasakkelime

onlar bizi istemiyorlar jeyyarBENDE AB YE GİRMEYİ KESİNLİKLE İS-TE-Mİ-YO-RUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:mymeka:Kötü Kazen TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE:asigim:

Son düzenleme:
barış için yürüyen bir kadına tecavüz edip öldüren insanların olduğu memlekette yaşıyoruz hiç gereği yok

avrupa'nın göbeğinde olup hala birliğe üye olmayan ülkeler var.biz ülke olarak o kadar dışarı bağımlı hale gelmişizki,herseferinde başımızı eğmek zorunda kalıyoruz.ülkemizin her türlü konumu kendisine yetecek durumdayken neden bunları kullanamıyoruz?çoğu arkadaşın dediği gibi çağrılırsak girelim.zorla kendimizi kabul ettirmek için ödün verip durmayalım.
özkaynaklarımız akıllı bir şekilde kullanılsa bizim hiç kimseye ihtiyacımız kalmaz.akıllı bir politika da yürütüldümü çok şeyleri başarabileceğimize inanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…