Anket sizce türkiye ab ye girmeli mi?

türkiye ab ye girmeli mi?

• Ankete Katılan
    76

BenOzgurce

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11
Puanlar
116
Yer
İstanbul
yorum yazmanıza gerek yok eğer ,birileri kırılacak,birileri düşüncelerinden dolayı cezalandırılacaksa.ankete katılın yeterli.teşekkürler.bakalım kk nın nabzı ne yönde atıyor.a.s.

girmesin efendim girmesinn :1closedeyes: ATA mın da dediği gibi " davet ederlerse belki " ama kapılarında uşaklık etmenin de ne anlamı ne de mantığı var :mymeka:

hayır gerek yokkk
abye gırecez dıe kendı kurallarımızda ödun vermemızı ıstıolarrr
kalsın bajım bıs böle cok ııyız

dünyanın en büyük uluslararası topluluğuna türkiyenin katılması için,yapılan öneri karşısında,gazi mustafa kemal şöyle dedi:"başvurmayı düşünmüyoruz,fakat davet ederlerse katılırız."bunun üzerine kırküç üyenin oy birliğiyle,türkiye davet edildi.bu davet üzerine türkiye,milletler cemiyetine girmeyi kabul etti.yıl 1932.

onlar nolur girin diye yalvarırlarsa girsin onun dışında minerwanın dediği gibi kendimizi zorla aldırmamızın bi mantığı yok

yorum yazmanıza gerek yok eğer ,birileri kırılacak,birileri düşüncelerinden dolayı cezalandırılacaksa.ankete katılın yeterli.teşekkürler.bakalım kk nın nabzı ne yönde atıyor.a.s.

:Roflol:ay canimyerimseniben

bence girmesinler, sonucta bence türkiyeyi sonuna kadar kullanacaklar gibime geliyor, cünkü kocaman bir genc nufus var karsilarinda ve bu nufustan neler yapilmazki:1rolleyes: bu yüzden bence girmesinler, türkiye tam gelisme yasiyor ve bunu maf etmemeleri gerekir diye düsünüyorum

Bu önemli konuyu tekrar gündeme getirmek istedim.Sağolsun arkadaşlar temizleyip, teşekkür mesajlarından kurtardılar:)Hadi buyrun bakalım KK nın nabzını dinleyelim a.s

Neden ab ye girmek devlet politikamız oldu merak ediyorum doğrusu.Ülke çıkarlarına uygun mu gerçekten?Uygun da biz mi bilgisiziz bu konuda :uhm:

Çok ilginçtir Abd nin bu kadar desteklemesi gerçekten. a.sa.s

Türkiye kesinlikle kendi birliğini kurmalı diyorum ben. Türk Cumhuriyetleri Birliği ne güzel olurdu!...

Türkiye kendi bir birlik kursun üyeleride sunlar olsun : Suriye, Iran, Irak, Afganistan,Ürdün, Suudi Arabistan,Pakistan

Onlardan önce Türk cumhuriyetleri var a.s Açıkçası ülke isimleri önemli değil, ülke çıkarlarımıza ters düşmeyecek ülkelerle kurulması bana mantıklı geliyor.

bende kesinlikle Turkiyem ab ye girmesin diyenlerdenim ne olacak ne bulacaz giripte ben anlamadim ki parasi degisip euro olacak yuzlerce binlerce ac insan var ekonomiyi duzeltmek icin para birimini degistirmek mi gerekiyo illaki turkiye bu bati avrupanin topunun tozunu attirir her alanda sadece biraz daha yurek ve cesaret lazim kesin olan tek sey bu .....yanlis mi dusunuyorum aceba ???

Bende girmek istemiyorum, istenmediğimiz yerde ne işimiz var.senağlama Tamam avrupa standartlarında (insan gibi) bir yaşam kim istemezki? Ama bunun için birşeylerden ödün vereceksek hiç gerek yok bence bi düzenimiz var böğle devam etsin. Kimseye ihtiyacımız yok bizim şükürler olsunÇok üzgünüm çoook Avrupaları onların olsun başalarına çalsınlarnaniknanik

Herzaman 2. sınıf muamele göreceğiz bence.Onlarla aynı haklara sahip olmak , sözde kalacak.Eşit olarak görülmek için önce hristiyan olmamız,sonra bölünmemiz gerekiyor sanırım, ama düşündümde, hayır bu bile yetmeyecek .

Toplumdaki meseleleri (!) çözdük de bi o eksik kaldı.

En az içimizdeki konular kadar önemlidir bence.Türkiyeyi ab nin kapısında k..ek olarak gösteren karikatüre kim önemsiz gözüyle bakabilir ki? Biz içimizdeki sorunları çözeriz bir şekilde, ama toplu olarak aşağılanacağımız bir topluluğa girip girmemek, çok daha önemli bazı meselelerden, diye düşünüyorum.Bir milletin gururuyla oynanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…