- 16 Aralık 2018
- 278
- 159
- 33
-
- Konu Sahibi Bademlikek
Merhaba tecrübeli anneler aranızda yeniyim uzun zamandır forumunuzu uzaktan takip ediyorum aradığım bir çok sorunun cevabınıza sayenizde buldum bundan dolayı sizlere çok teşekkür ederim ama bu defa tökezledim yaklaşık 2 yıldır bebek istiyorum bir oğlum var 4 buçuk yaşında 2.cide olsun istiyorum ama bi türlü olmadı 6 ay önce 1 düşük yaptım son 3 aydır yine tutturamiyorum son çare ovulasyon testi denedim ama pek anlamiyorum bugun adetimin 11. Gunu sizce yumurtlama varmı olacakmı
Öncelikle çoook teşekkür ederimdaha tecrübeli arkadaşlar bakar ama saki bir tık daha koyulaşması gerekiyor bu akşam yada yarın sabah olabilir test yapmaya devam edin.
daha tecrübeli arkadaşlar bakar ama saki bir tık daha koyulaşması gerekiyor bu akşam yada yarın sabah olabilir test yapmaya devam edin.
Tamam teşekkür ederim devam edicem ama bos değil dimi inşallah bu ay yumurtlama var yaniTam yumurtlama değil ama yumurtlamanız yakın bence 1 2 güne yumurtlarsınız gibi çünkü yumurtlarken iki çizgi eşit yada ikinci daha koyu olması lazım
Rica ederim.Evet var tam koyulasmasina da az kalmış Inş hayırlısı ile bir evlat nasip etsin size allahÖncelikle çoook teşekkür ederimYanı var ama değilmi yumurtlama cunki benim hormoz bozukluğundan dolayı doktorum her ay yumurtlamıyorsun yumurtladigin aylarında kaçırıyorsun demisti
Bunu bilmiyodum gerçekten çok teşekkür ederim devam edicem inşallah 3 günSabaha karsı birliktelik olsun önümüzdeki ücgün boyunca
Ayy çok teşekkür ederim amin inşallah ya hayırlısıyla inşallahhhhhRica ederim.Evet var tam koyulasmasina da az kalmış Inş hayırlısı ile bir evlat nasip etsin size allahim
Rica ederim güzel gelismeler olursa etiketlersinBunu bilmiyodum gerçekten çok teşekkür ederim devam edicem inşallah 3 gün
Mutlaka etiketliycem inşallah dua edin bana nolurRica ederim güzel gelismeler olursa etiketlersin
Henüz yumurtlama deil canim ama yakin gorunuyo hergun yapmaya devam et t kismi c kadad hatta daha koyu eğer bu ay yumurtlama olmasaydı böyle olmazdı değilmi yani ay yumurta var?
Allah kalbine göre versin güzelimMutlaka etiketliycem inşallah dua edin bana nolur
Tam olarak kullanmayı bilmiyorum henüz dediginiz ismimi yazmam gerekiyorAllah kalbine göre versin güzelim
topigime gel sana birsürü ciceklerimde dua etsin2020 bize bebekle gel topigim