• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce tepkimi sürdürmeli miyim?

arkadaşım benim eşim nişanlıyken böyle değildi.evlendik inanın 10 lira verse bir hafta sonra tekrar istesem onun bile hesabını yapardı.ne buböyle sürekli para istiyorsun derdi.hamile kaldım.tüm tahlil paralarımı annem öderdi.eşime söylerdim para bırak hastaneye gidicem diye.bırakmadan giderdi.sonrada nasıl yaptırdın diye sormazdı.evimde ekmek olmazdı ama eşim dışarıda yer gelirdi.sende ne yiyeceksin demezdi.evde kahvatılık mı yok haftaiçi umrunda olmazdı.pazar günü kendide evde ya ballar kaymaklar bikaç çeşit peynir olmadan kahvaltı etmezdi.hatırlıyorum bi keresinde fıstık ezmesi almıştı.benim kızkardeşimde çok sever şişede az bişey vardı yedi.gece geldi.baktı fıstık ezmesi bitmiş.dediği ben nbun siz yiyin diye mi alıyorum.her fırsatta üstbaş alır.dört beş tane iyi marka montu yine o kadar mevsimlikleri vardır.ben pardesüm eskidi desem şimdi o çok para idare et derdi.düğüne nikaha bi yere mi davetliyiz.sen şimdi orada ne giycen derdi.olanları gösterirdim.beğenmezdi.kendi giderdi.daha neler neler..sadece iyi gözlemle diyorum arkadaşım bak bu gece küs uyudum.sabahta farklı açıdan sırnaştı.yüz vermedim.bu sefer yettiiii.

sizinki de maaş kartınızı elinizden almamış daha iyi yolunu bulmuş, faturaları sizin maaşınızla size ödetiyor. bence siz paranızı nasıl harcayacağınızın hesabını vermeyin, yani bu konuyu kavga konusu yapmayın, böyle bir konu yokmuş gibi davranın. o düşünsün ne yapacağını :kkk:

anlamadıgım noktaa çok güzel para kazanıyorsunuzz ne yapıyorsunuz bu kadar paraı anlamadım hadi ev alsanız 1000 lira ona ödeseniz elektrik su telefon diger masraflar felan ödenince elinize gene nereden baksanız 1000 lira kalır alışverişide çıkıncaa siz yüksektenmi uçuyosunuz ne ?:44:
arkadaşım ben size diyorum ki eşim uzun süredir evin tüm ihtiyaçlarını veresiye olarak gidermiş..neden..??kredi kartı her ay çk yüksek geliyor neden??sevgili eşim durmadan alışveriş yapıyor...bugün yine gitmiş kendine 200 lira vermiş deri ceket almış..olmasa taamm..bu 4.deri ceketi..ne biliym alıp alıp duruyor..bende durduğum yerde çıkış yolu arıyorum..

hımm arkadaşım kızmaa sana deil lafım zaten eşinizin harcadıgını yazmışsınız konu açtıgınızda ona nazaran söyledim ... alışveriş hastası bir eşiniz varr maaleseff kötü bu durum hyr yapılırdaa bu kadar aşırısı olmaz allah dayanma gücü versin sizee kardeşim:50:

kkesinlikle doğru bildiğim bişey var..erkekler nankör oluyor kendi parasının hesabını vermez kadının parasını savurur kıymet bilmez...bende ilk evlendiğimde kartımı kocama verdim bankaya gidip gelmeye üşendim..bi baktımki borç gırtlakta adam en pahalı sigarayı içiyo ben de sürünüyorum sonra aldım kartı....kocama kredi çektirip tüm borçları ona yıktım şimdi maaşından kendine 200 lira kalıyo onuda evin kirası için katıyo....ben maaşıma dokunmuyorum...çok sıkışırsa borç veriyorum....ve her fırsatta kadınların zayıf olduğundan çalışmaya dayanamadığından falan yakınıyorum..ohhhhh benim kenarda 30 binlira param birikti o garibimde hala borç ödüyo....seneye ev alıcaz...gene krediyi kocama çektireceğim ve evi kendi üzerime yapacağım..eee erkek milletine insaf yaramıyooo....ama kocam bana çok güveniyır asla savurgan değilim çok zekisin der hep...kendi savururda savurur.....

geçim derdi başlı bşaıan bir konudur .. eğer kafalar aynı değilse illaki sorun olur .. yapılan harcamlara bile sorun olur.. o der buna ne gerek var sen dersin buna ne gerek var.. bence evlenmeden önce bu tür konular nasıl masaya getirilir bilmem ama olmalı.. yoksa kabusa dönder hayat tutumlu biriyle kar vurup harman savunan birinin evliliğini düşünemiyorum ...
belki yazdıkalrlım cevap deildi genel konuştum bence herkes anladı dediklerimi..

Back
X