arkadaşım benim eşim nişanlıyken böyle değildi.evlendik inanın 10 lira verse bir hafta sonra tekrar istesem onun bile hesabını yapardı.ne buböyle sürekli para istiyorsun derdi.hamile kaldım.tüm tahlil paralarımı annem öderdi.eşime söylerdim para bırak hastaneye gidicem diye.bırakmadan giderdi.sonrada nasıl yaptırdın diye sormazdı.evimde ekmek olmazdı ama eşim dışarıda yer gelirdi.sende ne yiyeceksin demezdi.evde kahvatılık mı yok haftaiçi umrunda olmazdı.pazar günü kendide evde ya ballar kaymaklar bikaç çeşit peynir olmadan kahvaltı etmezdi.hatırlıyorum bi keresinde fıstık ezmesi almıştı.benim kızkardeşimde çok sever şişede az bişey vardı yedi.gece geldi.baktı fıstık ezmesi bitmiş.dediği ben nbun siz yiyin diye mi alıyorum.her fırsatta üstbaş alır.dört beş tane iyi marka montu yine o kadar mevsimlikleri vardır.ben pardesüm eskidi desem şimdi o çok para idare et derdi.düğüne nikaha bi yere mi davetliyiz.sen şimdi orada ne giycen derdi.olanları gösterirdim.beğenmezdi.kendi giderdi.daha neler neler..sadece iyi gözlemle diyorum arkadaşım bak bu gece küs uyudum.sabahta farklı açıdan sırnaştı.yüz vermedim.bu sefer yettiiii.
sizinki de maaş kartınızı elinizden almamış daha iyi yolunu bulmuş, faturaları sizin maaşınızla size ödetiyor. bence siz paranızı nasıl harcayacağınızın hesabını vermeyin, yani bu konuyu kavga konusu yapmayın, böyle bir konu yokmuş gibi davranın. o düşünsün ne yapacağını