Ben buradaki bayanlara katılamıyorum nedense, tamam hayat müşterek çalışan bir bayan eşine yardımcı olmalı ama bu destek yaşnızca "yardım" olarak kalmalı ve bu da erkeğe hissettirilmeli.
Kanunumuzda bile açıkça evi geçindirme sorumluluğu erkeğe aittir diye geçiyor, Keza dinimizde de bu böyle.
Hiç bir bayan ev geçindirme sorumluluğuyla kendini paralamamalı bence, bayan sorumluluğu üzerine aldıkça erkek daha da beter oluyor savurganlaşıyor, asıl görevini unutuyor.Buna en güzel örnek konu sahibinin eşi.
Adamın keyfi yerinde, hiçbir şeyinden de geri kalmıyor maşallah.Bir de üzerine bencillik yapıyor,.Bir erkek eşine kendi giydiğinden giydirmeli, kendi yediğinden yedirmelidir.Ama eşiniz kendisine yakıştırdığı şeyleri(gezmek tozmak,alışveriş) size hak görmüyor.
Kusura bakmayın ama kocanızın size karşı olan görevlerinden birini yerine getirmediği çok açık, ben de sizin yerinizde olsam aynı tepkiyi verirdim ve böyle bir konuda hiç de sağduyulu davranamazdım.Size sunabileceğim bir çözüm önerim yok inşallah kocanızın aklı başına gelir.