- 21 Kasım 2018
- 20
- 1
- 35
-
- Konu Sahibi SinemKaya8989
nasıl yaniBir cuvalı hıc ettin...iyi yapmış vhalla
napmalıyım sizce?davranışlarınız çok yersiz ve gereksiz olmuş bence
peki bunu ona yazmadiysaniz sebebi neydi Allah aşkına hikayede paylaşmanızın?ne bekliyordunuz ki?illaki ustune alınacaktı böyle birseyiDedimki 'Kızlar spor salonundaki hocaların ilgisini yanlıs anlamayın, onlar her kıza ilgi gösterir özel ders vermek için yazdım. Onlar için potansiyel bir musterisiniz yazdım
aslında genelleme yaptım orda tabi o da spor hocası oldugu için dediki üzerime aldım canımı sıktı paylasıtıgnız sey dedi...sizle spor dersi cıkıslarında hep seviyeli konusmalarımız oldu dedi.peki bunu ona yazmadiysaniz sebebi neydi Allah aşkına hikayede paylaşmanızın?ne bekliyordunuz ki?illaki ustune alınacaktı böyle birseyi
neden oyle dediniz ki :/ cok moralim bozuldu simdiayyy.. fena haketmişsin. o paylaşım ne öyle ergen gibi.
bakın soyle soyliim bir hoca dusunun sizle her ders cıkısında konusuyor nasılsınız diyor ders nasıldı sizce diye soruyor..sonra telefonunuzla ilgilenip onunuze egilmiş yururken , merhaba nasılsınız diye sizi durduruyor , sonra bir gun panodan fotyograf cekmek için ugrasırken arkanızdan gelip yuzunu size dogru egip merhaba diyor. sonra cıkıyorsunuz mesela spor salonundan arkanızdan biri sesleniyor bir bakıyorsunuz o hoca, gulumseyip iyi aksamlar diyor ...sizce normal mi siz olsanız ne anlardınız?Bence ilgisini yanlış anlamışsınız.
O da yanlış anladığınızı anlayarak engellemiş.
Kısacası Doğru bir hareket olmuş
bakın soyle soyliim bir hoca dusunun sizle her ders cıkısında konusuyor nasılsınız diyor ders nasıldı sizce diye soruyor..sonra telefonunuzla ilgilenip onunuze egilmiş yururken , merhaba nasılsınız diye sizi durduruyor , sonra bir gun panodan fotyograf cekmek için ugrasırken arkanızdan gelip yuzunu size dogru egip merhaba diyor. sonra cıkıyorsunuz mesela spor salonundan arkanızdan biri sesleniyor bir bakıyorsunuz o hoca, gulumseyip iyi aksamlar diyor ...sizce normal mi siz olsanız ne anlardınız?
peki sizce yanlıs mı anladım onun ilgisini? bir de ne yapmalıyım neden ayıp ettim ki?çok büyük ayıp etmişsin kusura bakma
hem neden böyle bir paylaşım yapma gereği duydun ,
Aslında adama bi nevi yem atmışsınız. Her hikayenizi takip ettiğini bildiğiniz için, gerçekten ilgisi size karşı mı yoksa tüm kızlara bu şekilde mi anlamaya çalışmışsınız. Sanırım “hayır ben sadece sizinle ilgileniyorum, müşteri olarak görmüyorum sizi’ gibi bir şey bekleyip bir nevi duygularını açığa çıkarmasını istemişsiniz. Ama adamcağız da kendisini bu şekilde tanımlayan bir kadını engellemeyi tercih etmiş haklı olarak kendimi onun yerine koydum da benim hocalığımı da ‘güya içine beni almayarak’ eleştiren bir insanı ben de engellerdim. Tabii ilgin olduğu için, ilgim olmasa bu ne diyor ya der geçiştirirdim. Çünkü adam ailem ve arkadaşlarım dediği hesabını önce eklemiş sizi, hikaye olayından sonra engellemiş. Sonra da açıklama olarak ailem ve arkadaşlarım var o yüzden diyor.merhaba. 29 yasım, bir spor kulubune gidiyorm ve son 3 haftadır yeni hoca geldi salona 27 li yaşlarda. Onun grup derslerine de duzenli olarak giriyordum. Baslarda hiç dikkatimi çekmemişti. Fakat dersine ikinci kez girdigimde siz daha once dersime girdiniz değil mi? cumlesiyle sohbetlerimiz basladı ve her onun dersinden cıkısımda yanıma gelip ; 'Nasılsınız? Bugunku dersi nasıl buldunuz? ' haftaya yeni koreografiler ekleyecegim gibi ben sormadan bişiler soylemeye basladı ve sohbetmz bsladı. Bigun spor salonunda ders programına bakarkn yanımdan basını eğip gulumseyen biri vardı, bir baktımki o. 'Karanlık cıktıysa benim telefondan cekebilirsiniz' dedi. Sonra aynı gün spor salonundn cıkarken yine karsılastım girişte ve uzaktan iyi aksamlar dedim kendisine hemen yanıma geldi. Nasıl halledebildiniz mi foto işini dedi. Sonra derstn bahsetti bugunku dersi nasıl buldunz dedi. Sonra benim turnuvalarım var boks vs diye anlattı. Diğer dersin cıkısında dersin ilk 5 dksına girip, sonra 10dk cıkmak zorunda kalmıstm telefon geldiginden. O ders cıkısında bana dedi ki 'dersin 10dksını kacırdınız'. Aynı gün spor salonundan cıkarken elimde telefon basım öne egik yürüyordum. Biri merhaba nasılsınız? dedi kafamı kaldırdım yine o. 'Yarınki derse geliyorsunuz dimi'dedi. Baska bir spor cıkısında arkamdan bir ses iyi aksamlar dedi , kafamı dondum, baktım yine o. Gulumseyerek iyi aksamlar dedi. Bende bu ilgisnden hoşlandm ve 4 hafta sonunda instagramdn ekledim.2 hesabı vardı. Biri kişişel, biri spor hocalıgı hesabı. Ben kişiselden ekledim gizli profil oldugu için merak ettim sevgilisi var mı diye. Once beni fotomdn tanımadı tanıyınca kabul etti kişisel hesabından ve beni her iki hesabındn takip etmeye basladı. Takipleşmemizden bir gün sonrasında yani dün, ben bir hikaye paylastım her hikayemi izliyrdu. Dedimki 'Kızlar spor salonundaki hocaların ilgisini yanlıs anlamayın, onlar her kıza ilgi gösterir özel ders vermek için yazdım. Onlar için potansiyel bir musterisiniz yazdım ,mstagram hikayemde..Bu hikayeyi görünce engelledi beni kişisel hesabından. neden kişisel hesabından engellediniz beni dedim diger spor için kullandıgı hesabına? Prensip meselesi orda sadece ailem ve arkadaslarım var. Ayrıca paylastıgnız hikayeyi uzerime aldm, spor salonunda ilgilensek satıs için diyor uyeler, ilgilenmesek suratsız diyorlar dedi. Screenshot yolladı, genelleme yapmıssınız dedi. Canımı sıktı hikayenizde yazdıgnız dedi. Bende dedim ki , sizin ilginizden memnunum sizin için yazmadım onu dedim. ben neden diger hesaptan engellediniz dedim bana dedi ki niye bu kadar ısrarcı oldugunuzu anlamadım diger kişisel hesabım için dedi. Ben de ordan neden engelledinizi anlamadım dedim. Yani madem o hikayeye kızdı neden her iki hesaptan da engellemedi beni? Kusurum olduysa ozur dilerim beni her zaman bu sporcu hesabımdan takip edebilirsiniz ben de sizi ederim ama digeri kişisel hesap ailem arkadaslarım var dedi. Bende en son dedim ki , Sizin ilginizi hoslandıgı için ilgi gibi anladım, yanlıs anladım hoslandıgınızı dusundum benden dedim kusura bakmayın yazdım. Gördü cvp vermedi:/
Bende bir 10dk bekledim sporcu hesabından konusmustuk bunları cunku. en son ben siz kusura bakmayın ilignizi benden hoslandınız olarak dusundum dedigimde o da gorup cevap vermeyince 10dk bekledim, cevap yazmadı bende sporcu hesabından engelledim onu.
Cok guzel benim demek istedigim aynen buydu ona yapmaya calistigim...aklimdan gecenleri okumussunuz...o olaydan sonra hicbisi olmamis gibi dersine girdim..bugunku dersine de girdim ama yarida ciktim..sizce napmaliyim yani sizin demeye çalıştığınız engellemesi iyi birsey mi? Peki neden o zaman sporla ilgili hesabindan engellemedi..beni istedigini zaman burdan takip edebilirsiniz bende ederim burdan dedi o gün...ben yanlis anladim sizi benden hoslandiginizi düşündüm dedim gorup cevap yazmamisti ogün..3 gun gecti ustunden hicbir mesaj yok sporcu hesabindan bile olsa normal eglenceli paylasimlar yapiyor gizliden bakiyorum demekki hic takmıyor beniAslında adama bi nevi yem atmışsınız. Her hikayenizi takip ettiğini bildiğiniz için, gerçekten ilgisi size karşı mı yoksa tüm kızlara bu şekilde mi anlamaya çalışmışsınız. Sanırım “hayır ben sadece sizinle ilgileniyorum, müşteri olarak görmüyorum sizi’ gibi bir şey bekleyip bir nevi duygularını açığa çıkarmasını istemişsiniz. Ama adamcağız da kendisini bu şekilde tanımlayan bir kadını engellemeyi tercih etmiş haklı olarak kendimi onun yerine koydum da benim hocalığımı da ‘güya içine beni almayarak’ eleştiren bir insanı ben de engellerdim. Tabii ilgin olduğu için, ilgim olmasa bu ne diyor ya der geçiştirirdim. Çünkü adam ailem ve arkadaşlarım dediği hesabını önce eklemiş sizi, hikaye olayından sonra engellemiş. Sonra da açıklama olarak ailem ve arkadaşlarım var o yüzden diyor.
İkinizin de çocukça davranışları olmuş aslında.
Sizi engelledim umursamıyorum ama bir yandan da umursuyorum gibi bir şey yapmış sanki. Benden hoşlandığınızı sandım mesajına da nötr kalmış. Öyle bir şey olmasa ne münasebet siz benim sadece öğrencinsiniz yanlış anlamışsınız falan diyebilirdi. Reddetme yok ama onay da yok. Cevapsız bırakıp ilk adımı tekrar yine sizin atmanızı istiyor sanırım. Erkeklerin genel taktiği, kadının ilgisini çekip kadını kendine hafif bağladıktan sonra el etek çekip kadını peşlerinden koşturmak. Bence siz de sessiz kalın hiç Böyle bir şey yaşanmamış gibi ve onu sadece hocanız olarak görerek devam edin spora. Eğer gerçekten düşündüğünüz gibi bir durumsa yani his varsa size karşı, duramaz zaten. Yok değilse de en azından siz küçük düşmemiş olursunuz sessiz kalarakCok guzel benim demek istedigim aynen buydu ona yapmaya calistigim...aklimdan gecenleri okumussunuz...o olaydan sonra hicbisi olmamis gibi dersine girdim..bugunku dersine de girdim ama yarida ciktim..sizce napmaliyim yani sizin demeye çalıştığınız engellemesi iyi birsey mi? Peki neden o zaman sporla ilgili hesabindan engellemedi..beni istedigini zaman burdan takip edebilirsiniz bende ederim burdan dedi o gün...ben yanlis anladim sizi benden hoslandiginizi düşündüm dedim gorup cevap yazmamisti ogün..3 gun gecti ustunden hicbir mesaj yok sporcu hesabindan bile olsa normal eglenceli paylasimlar yapiyor gizliden bakiyorum demekki hic takmıyor beni