- 12 Ekim 2024
- 5
- 3
- 36
-
- Konu Sahibi Kardelenn011
Kardeşiniz ve eşiniz arasındaki sorun ne?Gunlerdir icimi sıkan bir konuda gorusunuzu almak istiyorum.Erkek kardesimle küs olan bir esim var.Benimde onlara gitmemi istemedi aksam yemegine bende gittim.Sonucta canim o benim kardesim ve esim bana 15 gundur küs.Bu konuda esim bencillik yapmis olmuyormu.Ben hersekilde ailesine giderim yada kardeslerine hic yok demem
Bizim orda bir laf var ;" iyiyse benim iyim, kötüyse benim kötüm." Eğer eşinizle kardesiniz arasindaki sorun çözülemeyecek kadar büyük ve yüksek mağduriyet varsa konu ayrı ama basit bir olaydan dolayı küsme varsa benim kardeşimle iliskime karışamaz. Olayı anlatın ona göre haklı haksız diyelim.Gunlerdir icimi sıkan bir konuda gorusunuzu almak istiyorum.Erkek kardesimle küs olan bir esim var.Benimde onlara gitmemi istemedi aksam yemegine bende gittim.Sonucta canim o benim kardesim ve esim bana 15 gundur küs.Bu konuda esim bencillik yapmis olmuyormu.Ben hersekilde ailesine giderim yada kardeslerine hic yok demem
Kardesimle gorusmeme hickimse engel olamaz. İsterse yıllarca kussun. Ayrıca sizin ailenize nasılsa sizde onun ailesine öyle olun. Sizde onlarla görüşmeyi madem nasıl oluyormuş. Ne yaşandı bilemem ama kardeş bu sonuçta bu kadar uzatılır mi. Tavrinizi koyun alttan almayın, bundan sonra sen nasilsan bende oyleyim senin ailene diyin bakalım nasil oluyomusGunlerdir icimi sıkan bir konuda gorusunuzu almak istiyorum.Erkek kardesimle küs olan bir esim var.Benimde onlara gitmemi istemedi aksam yemegine bende gittim.Sonucta canim o benim kardesim ve esim bana 15 gundur küs.Bu konuda esim bencillik yapmis olmuyormu.Ben hersekilde ailesine giderim yada kardeslerine hic yok demem
Kardesinizle neden kustugune gore değişir bu, maddi kayip dediginiz seyi acmaniz gerekiyor.Gunlerdir icimi sıkan bir konuda gorusunuzu almak istiyorum.Erkek kardesimle küs olan bir esim var.Benimde onlara gitmemi istemedi aksam yemegine bende gittim.Sonucta canim o benim kardesim ve esim bana 15 gundur küs.Bu konuda esim bencillik yapmis olmuyormu.Ben hersekilde ailesine giderim yada kardeslerine hic yok demem
15 günlük küs çok kötü. Yemek vs yapıyor musunuz ? Yemeğini yapmayıp daha da mesafe koyarsanız belki pişman olurGunlerdir icimi sıkan bir konuda gorusunuzu almak istiyorum.Erkek kardesimle küs olan bir esim var.Benimde onlara gitmemi istemedi aksam yemegine bende gittim.Sonucta canim o benim kardesim ve esim bana 15 gundur küs.Bu konuda esim bencillik yapmis olmuyormu.Ben hersekilde ailesine giderim yada kardeslerine hic yok demem
Katılıyorum.Evlilik ekip işidir ekipten biri bir konuda farklı davranırsa bu öteki eşi ben neyim sorusunu sormaya iter olayıdıa çok açık anlatmamissiniz sonuçta olan size olur eşinizle uzaklaşırsıniz
Bana gore hakkini verdi ama eşim sabir fikirli nedense benim tarafima karsi ,kendi kardesleriyle boyle olsa ustunu orterdi benceKardesinizle neden kustugune gore değişir bu, maddi kayip dediginiz seyi acmaniz gerekiyor.
Atiyorum kardesiniz esinizin arkasindan is cevirip parasini mi kacirdi?
Yapiyorum yemegini duramam ben oyle yetistirilmemisim kinci ve merhametsiz15 günlük küs çok kötü. Yemek vs yapıyor musunuz ? Yemeğini yapmayıp daha da mesafe koyarsanız belki pişman olur
Esinize gore neden hakkini alamadi ki?Bana gore hakkini verdi ama eşim sabir fikirli nedense benim tarafima karsi ,kendi kardesleriyle boyle olsa ustunu orterdi bence