Sizce Son Bir Kez Görüşeyim mi? Yoksa Kestirip Atmalı mıyım?

Bence aç telefonu içindekileri saydır öyle bitir,bu ne biçim iş,kurmalı bebek gibi,dokununca tepki veriyor :KK62::KK62::KK62:

10 puan Frezya ya gitsin.

Hevesli erkek mutlaka belli ediyor. Benden hoşlanan bir herif vardı, iş sebebiyle konuşmam gerekiyordu. Ofisine gittiğimde biraz daha durayım diye her şeyi yapıyordu, kahve hazırlar ikram eder, sen geliceksin diye poğaça kurabiye aldım ne olur otur ye der.....yani bir insan diğerine can atıyorsa zaten içinden arak görmek gelir.

ilgisz biri oldugu belli...bde ne bu boyle sen iletisim kurunca konusuyo sen geri cekilince araya birilerini koyuyo flan ..yeterince olgun degil galiba...gorusup gorusmemek tbiki senn kararin ama bnce icinden gecenleri rahatsizliklarini acikca soyle.anlarsa ne ala anlamazsa yol ver gitsin..

Zaten hoslanmamissin da. Bu ilgini cekmesi durumu da hareketlerinden kaynaklaniyor onun. Bi oyle bi boyle davranmasindan... Net degil gibi. Hatta soyle yap; yarin bulusma saati ve yeri kesin kararlastirilmadiysa; bulusma anina kdar o arayana kadar hazirlanma. Sen aramadin ben de hazirlanmadim dersin.

Zaten hoslanmamissin da. Bu ilgini cekmesi durumu da hareketlerinden kaynaklaniyor onun. Bi oyle bi boyle davranmasindan... Net degil gibi. Hatta soyle yap; yarin bulusma saati ve yeri kesin kararlastirilmadiysa; bulusma anina kdar o arayana kadar hazirlanma. Sen aramadin ben de hazirlanmadim dersin.

yok buluşma yeri saati kararlaştırıldı. ben gelip seni alırım dedi hatta. o zaman o arayana kadar hazırlanmayayım mı yani?

yok buluşma yeri saati kararlaştırıldı. ben gelip seni alırım dedi hatta. o zaman o arayana kadar hazırlanmayayım mı yani?
O zamana kadar aramazsa ve hic mesaj atmazsa hazirlanma. Sen de hic mesaj atma. eger Kapinin onune gelirse "ben geldim hadi" falan derse de "aaa ne bileyim, dun karaklastirdik ama sesin solugun cikmadi ben de hazirlanmadim." dersin. (ben yaptim ise yariyor.) :))

O zamana kadar aramazsa ve hic mesaj atmazsa hazirlanma. Sen de hic mesaj atma. eger Kapinin onune gelirse "ben geldim hadi" falan derse de "aaa ne bileyim, dun karaklastirdik ama sesin solugun cikmadi ben de hazirlanmadim." dersin. (ben yaptim ise yariyor.) :))

sonrasında ne oldu peki?

valla o cekınıyorum yok bılmem ne edıyorumları hiç sevmiyorum. başka arkadaşlıklarınz oldu ise bunun farkını çok iyi anlarsınız. isteyen erkek belli eder. merak eder, zırt bırt yazar... buda istiyordur ama demekkı donuk bıraz, bukadar ısteyebılıyor. size uygunsa heves seviyesı devam edin. ama bukadarı beni tatmın etmez derseniz de emin olun bugun bu adam ne ise yıllar sonra da aynı bu yapıda olacak....

10 puan Frezya ya gitsin.

Hevesli erkek mutlaka belli ediyor. Benden hoşlanan bir herif vardı, iş sebebiyle konuşmam gerekiyordu. Ofisine gittiğimde biraz daha durayım diye her şeyi yapıyordu, kahve hazırlar ikram eder, sen geliceksin diye poğaça kurabiye aldım ne olur otur ye der.....yani bir insan diğerine can atıyorsa zaten içinden arak görmek gelir.
Teşekkürler cherry cim,dimi ama ya nasıl garip adam hoşlanan kişi aynen söylediğin gibi olur.
Ne oldu peki ,sen hoşlaşmadın sanırsam baya da ilgiliymiş ya :KK53::KK53::KK53:

Bence de madem kapıya gelecek arayınca aa unutmuşum gibisinden bir tepki verin
Hadi bekliyorum o zaman derse ama uzun sürer deyin
Ona rağmen beklerim derse bence gidip görüşün tavırlarını gözden geçirin
Sonra yine olmuyorsa, ''baktın olmuyor,bakmayacaksın'' felsefesini uygulayın :KK70:

Oyunlarla kendinizi yormayın derim ben karşı taraf da farkina variyor çünkü olgun insanlarsınız konuşur anlaşırsınız. Olumlu olur olmaz orası ayrı

Biraz tuhaf davrandigi ortada, ben anlam veremedim, ayni anda baska kisilerlede görüsüyor olabilir mi?

Ben olsam kesinlikle gitmem. Mutlaka buluşma gününe kadar gün sayan birileri olucaktir senin için. Değer vermeyen insanla olmaz diye düşünüyorum. Sen bilirsin yinedr

Belki gerçekten çok utangactir :KK60: bence Yarın hazirlan git görüş laf arasında da kibarca rahatsizligini dile getir. Anlamaz ayni devam ederse yol verirsin ozaman

Hiç iyi niyetli davranıp boş yere ilişkiye başlama, kendini kaptırma, acı çekme.

Nasıl başlarsa öyle gider, adam ilgisiz, umursamaz. Çekingenliği kendine paravan olarak kullanıyor. İçinde kalmasın git diyemeyeceğim, zira daha sonra yaşanacak olanlar içinde büsbütün kalacak bu yüzden baştan kes.

Görücü usulü işlerde olmayacaksa bence zorlamamak gerekir
Zaten illa olsun diyecek bir hoşlantı yoksa önünüze bakmak bana daha doğru geliyor
Çocuk muhtemelen ilgisiz biri ya da telefona fazla meraklı olmayan arayıp telefonla konuşmaktan zevk almayan birisi de olabilir
Bence arada hoşlanma yoksa uzatmayın bitirin zaten hayır dedikten sonra araya kaç kişi koyarsa koysun

X