sizce sevgilim cahil mi :(

Çok teşekkür ederim size gerçekten iyi ki yazdınız. Bana o kadar iyi geldi ki cümleleriniz tekrar tekrar okudum. 🙏🏻 sevgilim gerçekten çok merhametli biri. Yaz, kış, yağmur, kar demeden beslemeye çıkar. Öyle çok fazla arkadaşı ve gezip dolaştığı ortamları yoktur. İşten kalan zamanında hep kedilere, köpeklere mama dağıtır onlara öyle güzel yuvalar evler yaptı ki. Beni de çok seviyor bunu bana hep hissettirir. Sınava hazırlandığım için stresli bir dönemden geçiyorum. Nazımı tribimi çeker motive eder bunlarda hiçbir problem yok. Sadece annem sen tayin tayin gezerken daha uyumlu olması açısından memur birini bul diyor sevgilimin işi sabit olduğu için. Biraz kafam karıştı gelecekte yaşayacaklarıma yönelik.
Siz mantıklı düşünmek istiyorsunuz..

Bir de Tayin tayin neden gezecekmişsiniz. Eş durumu gibi tayin hakınız da var..

Yok arkadaşım benim öğretmenim tam bir cumhuriyet insanıydı. Dar gelirli çocuklara destek olan,onları sınavlara hazırlanan ya da derslerde geri kalan öğrencilere ücretsiz ders veren bir insandı, öğrencileri arasında veliye göre ayrım yaptığını görmediğim gibi aile bütçesi kısıtlı olan öğrencilere daha fazla ihtimam gösterirdi, okumaları için. Tek olduğumu da düşünmüyorum zira gerçek öğretmenlerin benim gibi yetiştirmek meslek sahibi yaptığı bir sürü insan var. Ben ondan insanın , önce insanın insan olduğu için değerli olduğunu ve herkese saygılı olmam gerektiğini, kimseye üsten bakmamak gerektiğini, emeğin değerli olduğunu öğrendim. Bırak eğitimi kendi ile aynı olmayanlara tepeden bakmayı, mesleğinin ilk 10 yılını köy öğretmeni olarak geçirmiş, oradaki çocuklara eşi ile beraber yeni ufuklar açmış bir insandı. Emekliliğe yakın öğrencisi olmak bana da nasip oldu çok şükür sizin gibilerin eline kalmadım. Buradaki iki lafından bir para olan, sigortasını yaptırmadan temizlikçi bakıcı çalıştırmak için akıl alan, onlara sömürücü o bu diye sıfatlar yakıştırıp, para veriyorsam çocuk bakımının yanında temizlik de yapsın diye çalışana parya muamelesi yapan, eğitimi kendinden bir birim az olan insana bile tepeden bakmaya meraklı, öğrencilerinden bile bir sorun gibi bahseden insanlara bakınca öğretmenliğin geldiği noktaya çok üzülüyorum sadece.
Ahaha tamam öğretmenleri de kapatırız sorun olmaz 😂😂

müteahhit ilkokul terk çok çok zengin akrabamızın ki kendisi 2 eşli. 2. eşi avukat :KK53:
Buna çok şaşıran olmuşta,ben de bir örnek vereyim.Eşimin çalıştığı fabrikada bir bakımcı var, adam evli ve üç çocuğu var.Adamın karısı çocukları ile memleketteymiş ve burada imam nikahı ile başka bir kadınla yaşıyormuş.Yaşadığı kadın da makine mühendisiymiş.Ben de duyunca şok oldum ama daha da şok olduğum ilişkiler var bu şekilde,onları da yazmayayım🙁.

Buna çok şaşıran olmuşta,ben de bir örnek vereyim.Eşimin çalıştığı fabrikada bir bakımcı var, adam evli ve üç çocuğu var.Adamın karısı çocukları ile memleketteymiş ve burada imam nikahı ile başka bir kadınla yaşıyormuş.Yaşadığı kadın da makine mühendisiymiş.Ben de duyunca şok oldum ama daha da şok olduğum ilişkiler var bu şekilde,onları da yazmayayım🙁.

Para için her şey yapılıyor artık, yukarda kapama olan avukat kadın var yazmışlar yazık gerçekten insanlarda artık mide falan yok.

Bunların tahtalarında garanti eksiklik var.. Aklı başında bir insan böyle bir şeyi kabul etmez.

:) Ben çoook gençken bir fabrikada yönetici asistanlığı yapmıştım. Fabrika sahibi tam da burada bahsedilen tarzda biriydi. Ticari zekası vardı ama eğitimsizdi.
O kadar yılışık bir adamdı ki 1-2 ayda bana hayat hikayesini anlatmıştı. Tüm aile dramalarına hakim oldum şükür.
Neyse bu düzenli olarak ikinci "hanımlar" "almış." 5-6 çocuğu vardı ilk ve resmi eşinden. Bu düzenli olarak güya evlendiği kadınların fotoğraflarını gösterdi. Çok güzel kadınlardı. Hep karısına ve oğluna yakalanıp güya boşanmış. Resmen ikinci eş adı altında kadınlarla takılmış, bir de evlendim diyordu.
Bahsettiği bir kadın da okumuş etmiş biriydi bu arada.

:) Ben çoook gençken bir fabrikada yönetici asistanlığı yapmıştım. Fabrika sahibi tam da burada bahsedilen tarzda biriydi. Ticari zekası vardı ama eğitimsizdi.
O kadar yılışık bir adamdı ki 1-2 ayda bana hayat hikayesini anlatmıştı. Tüm aile dramalarına hakim oldum şükür.
Neyse bu düzenli olarak ikinci "hanımlar" "almış." 5-6 çocuğu vardı ilk ve resmi eşinden. Bu düzenli olarak güya evlendiği kadınların fotoğraflarını gösterdi. Çok güzel kadınlardı. Hep karısına ve oğluna yakalanıp güya boşanmış. Resmen ikinci eş adı altında kadınlarla takılmış, bir de evlendim diyordu.
Bahsettiği bir kadın da okumuş etmiş biriydi bu arada.
Ben sana daha şokunu anlatırdım ama burada söyleyemem🥲.

Bu yeni bir şey değil ki. Koskoca Türkan Şoray’ı kapatmışlar avukat kim oluyor ki

Şöyle ki anlattıklarına göre Rüçhan denen adam mafyaymış, Türkan Şorayı tehdit ediyormuş. Hem çalıştırmış kadını hem parasını yemiş. Sonunda Türkan ablamız kaçıp kendini kurtarmış da, kadın yıllarca çalışıp bir villa almış, adamın çocukları bu sefer dadanmışlar vericeksin diye kadın da yarısını oğullarına vermek zorunda kalmış :KK51:

oha nasıl sevişiyorsa artık😂

Ticaret zekası çok farklı yalnız dünyada köşeyi dönenlerin çoğu lise mezunu/ üni terk…
Bkz: Bill Gates, Steve Jobs, Jack Dorsey, Ralph Lauren gibi dünyanın önde gelen isimlerinin hayatı üniversiteyle gündeme gelmedi. Hatta üniversitesinin onları kısıtladığına artık zaman ayıramayacağına dair nice söyleşileri mevcut.
Benim ilk okuduğum bölüm daha kültürel bir bölümdü ve Doç. olan hocanın bir sözünü hiç unutmam. “Buraya hepiniz farklı kişisel özelliklerle/deneyimlerle hatta farklı zeka seviyesiyle geldiniz ama ne yazık ki çoğunuz aynı şekle yontulup çıkacaksınız çünkü sistem bunu istiyor” demişti. Sözün özü kendini geliştirmek yine insanın kendi elinde ancak çevresel faktörler yeterli değil herkes için de adil değil. 6-7 yaşında piyanoya gönderilen, çocukluğunda her yıl yurtdışı gezisi yapan, dil konusunu daha ilkokul/lise döneminde aşmış, ağzında gümüş kaşıkla doğmuş entelektüellerle, kendi sınırlarını zorlayan biri yarışa aynı seviyede başlamıyor zaten.
Bir de taşra zenginiyle burjuva kökenlileri iyi ayırt etmek gerekiyor. Taşra zengini iki kuşak sonrasına kolay kolay mal bırakamaz sefil olur diğerleri için aynı şey geçerli değil.
Üni terk dediğiniz adamlar Ivy League'i yetersiz bulduğu için terk etmiş, çarpım tablosu bilmeyen adamla bir mi bu adamlar!?

"Bill Gates attended Harvard University. However, he dropped out in his junior year to found Microsoft with his friend Paul Allen."

X