Sizce saygısızlık mı yaptım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İhtiyacınız varken işine gelmemiş. Büyüdünüz kendinizi kurtardınız sayılır daha kolay gelmiştir dayılık yapmak..

Bir de genelde büyükler nasıl iletişim kurması gerektiğini görmediği için bilmiyor. Daha doğrusu öyle gördüğü için bu şekilde yaklaşıyor. Belki o da o zaman yaptığını cahillik olarak adledip pişman olmuştur ablama sahip çıkmadım diye. Dile getirmemiştir. Kin güdmeyin. Bu en çok sizin kalbinizi yorar..

Kardeşini döven adama tek kelime etmediyse yazık diyorum. Benim kardeşimi dövseler kadın halimle döven adamı bulur gırtlağını sıkarım. Kardeşlik bu adamın yaptığı şey değil asla.
Karşıda kim var bilmiyorsunuz, bakalım gırtlağını sıkabileceğiniz biri mi.. hamaset yapmayın, öyle kolay değil o işler. Ben şunu merak ediyorum. Baba şu an nerde , ne yapıyor?

12 yaşında gözünüzü bir kapattınız hoop bu olay gününe mi ışınlandınız? Biriyle derdiniz varsa o mevzuyla ilgili laf söylersiniz alakasız bir anda ettiğiniz lafın karşı tarafta bir etkisi olmaz, konuştuğunuzla kalırsınız
Sizinle aynı şehirde yaşamayan bir adam dayı, anneniz aldatılıp dayak yiyor diye ne yapmalıydı? Aldatılan anneniz dayağı yiyen anneniz size bunları reva gören anneniz babanıza karşı hiçbirşey yapmayan anneniz polise şikayet etmeyen anneniz babanızı eve alan anneniz babanızı boşamayan anneniz ama suçlu başka ildeki dayı, koskoca kadının yapmadığını niye bir başkası yapsın, aklı var fikri var dimi annenizin eli ayağı da tutuyor
Ben dayınız size karşı samimi demedim, ayrıca ne bileyim ben samimi mi değil mi
İnsanların aramasıyla sizin okumanızın mesleğinizin ne ilgisi var, sizin kendinizi hissettiğiniz kadar mükemmel değilsiniz o insanların gözünde, ilk okuyan meslek sahibi olan siz değilsiniz, insanların birşey umduğunu ima ediyorsunuz ama büyük ihtimalle suizan ediyorsunuz
+++10000

Inanın parası vardı askeriyede komutandı. Annem zaten çalışan biriydi hep çalışırdı. Hâlâ da çalışır dayımın eline bakmazdık yani. Sadece bize 1 2 ay kalacak yer verseydi. Çok mu zordu ya gerçekten. Susup bilmemezlige gelince noldu .Şimdi de ben kimseyi tanimamazliktan geliyorum.
Hiç yoktan bi şöyle bi tutar silkeler tozunu alırdı babanızın. Yağmasa da gürlerdi, sahip çıkmasa da çıkar gibi yapardı, bu kadarı zor değil, aman akmasın kokmasın bulaşmasın diye uzaktan uzaktan bakmış, çomakla dokunmuş, sonra ben dayıyım. Olldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X