evet kızlar soru açık çoğu kişi yaşın genç sarıyı daha sonra yaptır diyo soranlara
ama ben kimilerinde görüyorum çok cici durmuş yaşlı falan göstermemiş kimilerindede biraz olgun durmuş sizin fikirleiniz neler opuyorumnanaktan
herkeste farklı durabiliyo sarı saç ten rengine yüz şekline göre küçük suratlı ve beyaz,buğday tenliysen sempatik durabilir yaşını belli etmezsin esmer ve olgun bi yüzün varsa ne renk yaparsan yap zaten büyük gösteriyosundur
bende sarı saçı çok seviyorum aslında doğru tende olunca gayet güzel oluyor öyle yaşlı falanda durmuyor, ama koyu renklerde güzel yinede favori rengim benimde sarı :)
kişiden kişiye degişiyor sanırım.uzun zaman sapsarı kullandım saçlarımı.daha sonra koyu renge boyattıgımda herkes daha yasını göstermiş.sarı ile daha olgun duruyormuşsun dedi.yaşlada ilgili ben 23 yasındayım sanırım 19 20 falan bu yaşlarda biraz olgun gösteriyor.yinede sarı sacı seviyorum ben.her ne kadar makyajsız soluk dursada...
bende saçımı sarıya boyatıcam dediğimde büyük gösterir falan dediler. lorealın açık sarısına boyadım saçlarımı. çok tatlı bi sarı oldu. herkes çok beğeniyo. doğal duruyo. büyük falanda göstermiyo :)
siz hiç açık tonlarda saç kullanıpta makyajsız dışarı çıkan gördünüz mü
açık renkler özellikle sarı ve bakır tonları insanı solgun gözteriyor bence bu yüzdende makyajla bişeyler yapmaya çalışıyorlar
yaşı da daha büyük gösteriyor