Sizce şans vermelimiyim?

yesimekol

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2025
8
-1
1
29
Kızlar merhaba ben 28 yaşındayım .Yıllar önce ünivde sevgili olduğum biri vardı sadece 2 ay kadar çıktık.Ben ayrıldım ayrılma sebebim tam net bir sebep değildi.Ondan çok etkilendim hoşlandım hala da için kıpır kıpır Ama böyle gizli saklı biri gibiydi mesela benim hayatıma dair hiç birşey sormazdi kendide pek anlatmazdi sonra ciddi gelmedi .Ben de pat diye bırakınca birkaç kez barışmaya kalktı istemedim sebebini de tam demedim bana uygun değilsin dedim ve kimse kırılmasın dedim.Kpss hazırlığı falan derken ben sosyal medyayı falan kapatmıştım yıllar yılı tel numaram da değişti bu sosyal medya açınca hemen beni ekledi ve yıllar yılı sana hep aşıktım desi seni hiç unutmadım dedi tekrar şans verdim birkaç aydır yine aynı sanki böyle yaşımız gelmiş kaça sürekli nasılsın ne zmaan gorusecegiz falan diyor öpüşme elleşme peşinde boyle hiç başka yönden konuşmiyoruz seni özledim diyor sürekli ne zaman görüşeceğiz senle evlenmek te istiyorum diyor tanımadan nasıl evlencem anlamadım gerçekten niyeti ne kizlae acaba exten next olmaz mı? (Dipnot: Arkadaş çevresi bana aşık olduğunu dedi yıllar yılı onyuzden de şans verdim ama yine aynı beni tanımaya yönelik hiç değil görüşelim mutlu olsun sarilsın etsin ama boylr değer vermeye yönelik birşey görmedim ama ona sorsan bunca isim arasında seninle her fırsatta ariyip konusyorum diyor)bugün gel işte beni de gelim diyor kafam allak bullak hayatımda çözemedim hiçbir zaman

Son düzenleme:
Olumsuz bir şey hissetmiş yolları ayirmişsiniz.İlk his çoğu zaman doğrudur.Tekrarr denemeniz saçma geldi.Zaten hâlâ olumlu düşünmüyorsunuz,sizi iten biri ......Hesap açar açmaz size takip göndermesi hayli tuhaf tuzağı kurmuş bekler gibi.Ya sizi kafaya takmış yada sizi kolay biri görüyor uzak durun.......

Öpüşme elleşme peşinde adam evlenmez o evlilik yemdir sen daha rahat kapıl diye

Ben de öyle düşünüyorum ilk his doğrudur hani böyle kötü yanını görmedim arkadaşları da samimi olan okulda iyi biri kendi halinde derdi hatta sana aşık diyen oldu birkaç kişi sen istemediğin için seni kalbine gomdu falan bunları da duyunca şans verdim ama hala aynı gibi tanımadan nasıl evlenecem diyorum sevene de şans vermek istedim ama böyle romantikligide yok hani yılbaşı oldu bir hediye bekledim yani ne bilim bir çiçek en azından kuru kuru da sevgi mi olur durumu da iyi yanı ama düşüncesiz sanki tek dediği çok güzelsin sana hayranım evlenelim vs ama adam daha nereli olduğumu bilr tam bilmez

İyi birsey olsaydı, zamanında olurdu.
Boşluğa düşen eskileri deşiyor
Arkadaşları aramızı yapmak için birkaç kez uğraştı sana aşık derdi bu hep ama düşüncesiz biri de geliyor kadın ruhu bilmiyor sanki kırılmasın diye demiyorum ama o şekil eskiden bitirdim

Denenmişi denemeyin, gidip başkasıyla elleşsin
Ya nasıl diyim buluşunca tek derdi sarilip öpüşme gibi hani benim hayatıma planlarima dair pek sorgusu yok .ama çok yakın samimi arkadaşlari ki benim de arkadaşım ortak var seni çok sevdi bu çocuk diyordu içten içe çok üzüldü bittiğine anlamıyorum bu adam neyin peşinde

Hıcc bulasma olsaydı zamanında olurdu.Seni övüp senden iyisi yok senin yerin baskaydı vs diyecek inanma.Senin gibi enai bulamadım sana döndüm bostayım demek o.

Evlenilecek kadın olarak gormuyor sevgili gibi takılalım ama hayatımda yerin olmasın kafasında.

Ben ayrıldım zamninda ondan aynı sebepten birkaç kez barışmak için denedi istemedim arkadaşları yıllar sonra ortak arkadaşlarımız ağzından bana aşık olduğunu duygum yillar yılı seni istedi hep başkasıyla çıktı ama aklında hep sen vardın şans tani tanıdım şans yine aynı seven erkek bu sekil olmaz diyorum zaten geçmiş iliskielri hep çok kısa süreli sıkıntılı bir tıp mi acaba.Bana da bugün evet de gelim isteyelim seni diyor kafam allak bullak sorsan benim hayatıma dair bilgisi pek yok

Ben de zamanında böyle düşünerek uzak durdum bir kaç kez şans istedi vermedim ama arkadaşlar a beni anlatınca aşık olduğunu yıllar yılı sans taniyim dedim hala aynı sap diye evlenmekte olmaz

Oooo sevgisi sadece dilinde icraat yok.Anca ellesin öpsün çok itici.İnsan bir çiçek alır bu kadar şuursuzluk iyi değil .Bir de daha birbirinizi tanımadan hadi evlenelim diyorsa ateşi başına vurmuş uzak dur ....

Değer vermiyorsun deyincede sana vakit ayırıyorum arıyorum görüşmek istiyorum diyor bunlar yeterli mi sizce

Değer vermiyorsun deyincede sana vakit ayırıyorum arıyorum görüşmek istiyorum diyor bunlar yeterli mi sizce
Sizce??? Sözde sevdiği kadına günde 1 saat ayırması lütufmuş gibi davranan ,bencil , manipülatif erkeklerden gına geldi .Kendinize saygınız varsa yol verirsiniz yok ben belamı arıyorum derseniz biz ne yapsak boş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…